Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I za mog druga Daču iliti Picu :lol: izabrala sam još pre koji dan tu jednu fotku, jer mi je nekako bila živopisna i kad sam je ukrasila, jednostavno me podsećala na njega:lol:
..
A on opet pre neki dan kad je pričao o tom mom obujmljivanju rukama jabuka, cvetova i još koječega kada se zamislimo :lol: Evo, može se reći da sam na ovoj slici zapravo pokušala ono nemoguće, da obujmim čak tri stvari odjednom :rotf: što je očigledno za moj kapacitet previše :lol: Tako da sam ja i ove tri male jabukice, tako nekako kao uhvatila suviše slabo, tako da bi mi u realnoj situaciji sigurno ispalo iz ruke :rotf:
..
U svakom slučaju, neko koga obožavam da čitam, ko poput Ripli, otprilike možda najživopisnije prepričava svoje dogodovištine, definitivno jedan od omiljenih Mozaičara sa ove teme je i naš drugar Pica :lol: koji je bezuspešno pokušavao da nas ostavi, pa nam se vraćao, a mi smo mu stvarno zahvalni na tome.
U Novoj godini, želim mu puno zdravlja, da možda nađe neku komši'ku i da se udomi opet srećeno i da ima sve ono o čemu mašta i sanja. :heart:

Poslednja izmena:
I ima neko ko se igrao sa nama...ko je imao stvarno zapažene fotografije :heart:
Neko, ko posebno muški deo Mozaika nije ostavljao ravnodušnim.
Žena prilično strastvena i iskrena, a pritom jako lepa i zgodna.
Svi mi se nadamo da će nam se ona opet pridružiti :lol:
Takođe, mislimo da smo je možda i prepoznali, ali nismo sigurni :lol: a to dovoljno govori da ona nedostaje na ovoj temi.
..
To je naša drugarica Berta, kojoj naravno isto želim sve najbolje, puno zdravlja, sreće i ljubavi naravno :cmok2:

Za divlji cvet, ovako nešto! :cvet:

Poslednja izmena:
jedna nostalgicna,
skoro identicno vreme...Tri Sesira,
ali ne danas:mrgreen:

moje slike 001.jpg

stavih je i na zenama :fdlan:

Cica maca cinimi se da sam video cica macu
:vatromet:

E kad je Šugi došao na Mozaik, mislim da to možemo da proslavimo :pivce:
Mislim da smo jednom ovo zajednički slušali na temi Šta radite? :lol:

Živeli Šugi :pivce:

Inače ja Šugija zamišljam kao čoveka koji je domaćin i boem, smrt za žene, komšiluk, rodbinu i ljubimce takođe :lol:
O koleginicama da ne pričamo, za njih je strah i trepet :lol:

U svakom slučaju neko koga ja rado čitam (iako će me streljati sad verovatno neki zbog toga) ali zaista, mnogo, mnogo puta me je nasmejao :heart: :lol:
.

I nova krila :)

img-repository-2012-08-web_image-chloe__ca4.jpg

Ovo je moj poklon nasoj domacici, inspiraciji i vodilji. Ove godine je zasluzila epitet najboljeg moderatora.
Moje divljenje nasoj Tessi...:)

- - - - - - - - - -

Ostalima se izvinjavam do sutra, iz opravdanih razloga nisam svima spremio poklone.

Pozdrav do sutra na istom mestu.:)

I nova krila :)

Pogledajte prilog 368695

Ovo je moj poklon nasoj domacici, inspiraciji i vodilji. Ove godine je zasluzila epitet najboljeg moderatora.
Moje divljenje nasoj Tessi...:)

- - - - - - - - - -

Ostalima se izvinjavam do sutra, iz opravdanih razloga nisam svima spremio poklone.

Pozdrav do sutra na istom mestu.:)

Hvala Boljarine...ova numera je stvarno fantastična :zaljubljena:
..
A cipelice lutalice uz moj cica-maca veštica look savršeno se uklapaju,
i još ako dva put lupim petom od petu, odneće me negde daleko, daleko, ali vratiću se :aha2:
Hvala puno za lepe reči! :heart:

Neko isto ko je bio sa nama od samih početaka, a koga mnogi sa ove teme vole je i naš drugar i mozaičar Leon.
U Novoj godini želim mu sve najbolje i mnogo više zdravlja, sreće i ljubavi. :heart:
Njemu ću posvetiti jednu od mojih inače najomiljenijih fotografija.

Želim mu još jednom sve najbolje i da se opet malo aktivira na Mozaiku. :zag:
:konfete::zjelka3: još malo i slavimo :pivce:

Poslednja izmena:
...želim vam srećnu novu 2016-u godinu...z:)

ng_zps0f5nttp1.jpg

Jaoooooo preduhitrio me! :zskace:
Ali ekstra je stvarno...vidi ti kako je on namakao ovu cicu! :zper:

Hajde i ja mojim omiljenim Mozaičarima da poželim Novu godinu, da im se ispuni makar delić želja što imaju,
a ostale neka lagano rasporede u predstojećim danima. Da imamo mnogo više strpljenja jedni za druge i da se više volimo :lol:
i smejemo! :lol: To pod obavezno :rtfm: :lol:

Hajde da ne smaram više sa tekstom, znam da više volite slike :p

:veseljaci::ponoc::veseljaci:
:vatromet: SREĆNU NOVU ŽELI VAM VAŠA POETESSA!:vatromet:

Lepo sanjajte...i sutra tek kačim puževe :rotf:

- - - - - - - - - -

i pažljivo rukujte sa prskalicama :lol:

Poslednja izmena:
Srecna Nova Godina drugari i drugarice!I hvala svima koji su vec cestitali.
Pa da se lepo druzimo i ove godine :bob:
prvi na temi u Novoj godini :lol:
Hvala Kris punooooo! :konfete:z:kiss::zjelka2:

Srećna Nova 2016...svima!

Srećna nova i tebi još jednom Starcraft i sve najlepše! z:kiss::zjelka::sneskoz::zpozdrav:

Srecna Vam Nova godina dragi mozaikanti i mozaicari, bibliotekarice i fotomanijaci. :)

Bio sam ubedjen da sam prvi cestitao, a gde je to otislo ne verujem da neko zna, bar ja ne znam.:)

Ti si čestitao Boljarine, ali ko bi moje čestitanje preživeo :lol:
Sve sam vas zatrpala :lol:

:veseljaci:z:gs::lol:

...dobro jutro... :uja:

...el ste razmrdali doopeta...?:lol:

- - - - - - - - - -

...selma hayek se prosto ne može kopirati...:(

dobro jutro ili dobar dan Minjone :uja:

:konfete: Jesi li puno šuškao sa onim papirom za umotavanje i odmotavanje poklona? :p :lol: :zgrudvanje:

ova mi je jos nekako jaca od selme , ne znam ...Ima mi bolje telo za moj ukus
Ooooooooooo dobar dan Olivere, pa ti se nisi izgleda umorio noćas, kad gledaš Elzu od rane zore :p

Šta ti dečko radiš? :lol:

noću:ponoc::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back