poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
I za mog druga Daču iliti Picu
izabrala sam još pre koji dan tu jednu fotku, jer mi je nekako bila živopisna i kad sam je ukrasila, jednostavno me podsećala na njega
..
A on opet pre neki dan kad je pričao o tom mom obujmljivanju rukama jabuka, cvetova i još koječega kada se zamislimo
Evo, može se reći da sam na ovoj slici zapravo pokušala ono nemoguće, da obujmim čak tri stvari odjednom
što je očigledno za moj kapacitet previše
Tako da sam ja i ove tri male jabukice, tako nekako kao uhvatila suviše slabo, tako da bi mi u realnoj situaciji sigurno ispalo iz ruke
..
U svakom slučaju, neko koga obožavam da čitam, ko poput Ripli, otprilike možda najživopisnije prepričava svoje dogodovištine, definitivno jedan od omiljenih Mozaičara sa ove teme je i naš drugar Pica
koji je bezuspešno pokušavao da nas ostavi, pa nam se vraćao, a mi smo mu stvarno zahvalni na tome.
U Novoj godini, želim mu puno zdravlja, da možda nađe neku komši'ku i da se udomi opet srećeno i da ima sve ono o čemu mašta i sanja.

..
A on opet pre neki dan kad je pričao o tom mom obujmljivanju rukama jabuka, cvetova i još koječega kada se zamislimo

..
U svakom slučaju, neko koga obožavam da čitam, ko poput Ripli, otprilike možda najživopisnije prepričava svoje dogodovištine, definitivno jedan od omiljenih Mozaičara sa ove teme je i naš drugar Pica

U Novoj godini, želim mu puno zdravlja, da možda nađe neku komši'ku i da se udomi opet srećeno i da ima sve ono o čemu mašta i sanja.

Poslednja izmena: