Koji naprednjak joj je napravio dete i dao sve?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
More mars bre djubre jedno, ti si mene prvi vredjao!

- - - - - - - - - -

Ako ne postoji, sto ga napadas?

Неко јој је дао дипломатски пасош и узео за саветницу, зар не? Ти, или ја, то нисмо могли да урадимо, то је могао само неко из владе, јел' тако? Значи да тај неко постоји. Нејасно је зашто ти браниш некога ко исплаћује уцене на свој раскалашни живот и из твог џепа?

Керки, не лупај. :)

У озбиљној држави због овога би пала цела влада а не само тај 'високопозиционирани политичар'.
Чуј - старлета са дипломатским пасошем, саветница у министраству... :dash:

Pa cekaj, ako je dovoljno ovo sto si navela, onda sta ce ti ove "prljavstine" da komentarises, bile one tacne ili ne?

- - - - - - - - - -

Неко јој је дао дипломатски пасош и узео за саветницу, зар не? Ти, или ја, то нисмо могли да урадимо, то је могао само неко из владе, јел' тако? Значи да тај неко постоји. Нејасно је зашто ти браниш некога ко исплаћује уцене на свој раскалашни живот и из твог џепа?

E pa to je ono,. sto odakle znas da je iz mog (tvog) dzepa?

Ali moze i oravdano je da se postavi pitanje ako neko nema kvalifikacije, ili je bilo boljeg kandidata, zasto radi u ministarstvu, sto se spustas na ove bedastoce i ti kad su sasvim nepotrebne?

Potpuno si me razocarala jer se predstavljas intelektualcem a "padas" na ovo, sto u sustini i nije potrebno da bi "isterala svoje" i da bi se doslo do nekog (politickogh) zakljucka da nesto nije ispravno. Moze se i sa sasvim druge strane prici, ali ne ti biras najprimitivniji nacin.

Poslednja izmena:
Pa cekaj, ako je dovoljno ovo sto si navela, onda sta ce ti ove "prljavstine" da komentarises, bile one tacne ili ne?

- - - - - - - - - -

E pa to je ono,. sto odakle znas da je iz mog (tvog) dzepa?

Ali moze i oravdano je da se postavi pitanje ako neko nema kvalifikacije, ili je bilo boljeg kandidata, zasto radi u ministarstvu, sto se spustas na ove bedastoce i ti kad su sasvim nepotrebne?

Учланио се у странку да би плаћао раве из свог џепа? Не буди смешна.

isto ovo sto rade sns-ovci je radio tadic svojevremeno

sejao decu i svalerke gde god je stigao.

I svi po pravilu stupaju u veze sa 30-40 godina mladjim zenama.

Oni vole mlado meso a one vole njihove stanove, dzipove, diplomatske pasose, radna mesta u ministarstvima...

Pa gde su mu te zene i ta deca, sta li pa ti lupas?

Jel' ste svi nesto kolektivno popili ili sta?

isto ovo sto rade sns-ovci je radio tadic svojevremeno

sejao decu i svalerke gde god je stigao.

I svi po pravilu stupaju u veze sa 30-40 godina mladjim zenama.

Oni vole mlado meso a one vole njihove stanove, dzipove, diplomatske pasose, radna mesta u ministarstvima...

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/40...-nije-radila-sa-gubicima-za-vreme-mog-mandata

Ovoj je Tadić napravio dete ali hbg šta im možeš"njihova privatna stvar"..i postavio je za direktorku lutrije.

Pitanje je bilo"Odakle mu novac da je finansira?"

Devojka da drži iza leđa suzavac i kaže policajcima"Dobro veče,ovo je moj brat" i da jednome policajcu sasuje suzavac,jadnik se valjao od bolova,drugi u šoku,nije verovao,da dolazi zbog devojke od 23 godine interventna...

Ovo nisu privatne stvari jer je imala petlju da toliko odlepi i osili se zbog svoga švalera koji se zove..?

Za sada je ovo jedan od odgovora a sta ce biti jos i kasnije, ne znam.

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1641350-dacic-udario-na-starlete-oduzima-im-diplomatske-pasose

Ali sramota je da su ti ovakve bljuvotine (bile) potrebne da bi te to zainteresovalo. :roll:

Мене би било срамота да браним неког ко прави овакве бљувотине, ал' теби, изгледа, то не смета.

Вређаш основну интелигенцију овим покушајем замене теза. Ајд' здраво.

Мене би било срамота да браним неког ко прави овакве бљувотине, ал' теби, изгледа, то не смета.

Вређаш основну интелигенцију овим покушајем замене теза. Ајд' здраво.

Ako si stekla utisak da branim nekog, grdno se varas.

Branim nesto, a to se zove profesionalna etika (novinara) koji je napravio "guzvu" a da nista novo nije rekao.

O tome se vec pisalo :arrow:

http://www.vesti-online.com/Vesti/S...-zaposlio-288-osoba-starletama-se-ne-zna-broj

...dok je ova tema i pisanje novina "dno", a moglo je i bez toga. Ali ne pada sneg da pokrije breg, nego da se primitivci i nepoznavaoci politike pokazu u svom svom zamahu.

'Ajde zdravo.

Poslednja izmena:
Stan na Bežanijskoj kosi,džip ML ili GL,tu ni "novinari" nisu sigurni,novac?

1.Toma
2.Vučić
3.Babić
4.Dačić
5.Keramičar

I odakle mu novac?

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/578897/Test-ocinstva-otkrio-laz-agresivne-starlete

Vidim da su neki bili blizu u komentarima, ali nisu pokazali prstom na krivca.

Krivac, mada ne i otac, je Mrkic.

1. Ova luda se pozivala da radi u ministarstvu inostranih poslova - zasto bas tamo? Mislim da je jasno.
2. Doticni odgovara po godinama koje se pominju, kao i po visokom mestu u vlasti koje moze ugroziti skandal. Da nema poziciju u drzavnoj upravi za skandal bi ga bolela patkica, kao cistom politicaru bi mu zapravo donela samo slavu.
3. Same novine su zapravo "rekle" ko je taj politicar, jer se paralelno sa clankom o ovoj sto ucenjuje pojavio i sledeci clanak, koji je apsolutno samodovoljan i potpuno nam govori ko je doticni jarac:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/578886/ZA-2-GODINE-ZAPOSLIO-288-OSOBA-Mrkiceve-starlete-ne-zna-im-se-broj

Gledajuci i nju i njega, ovako odvratne i ruzne, i misleci na ogroman novac koji su zajedno spiskali, NAS novac, dobijam razne ideje, vrlo mastovite, kako bih im okoncao te bedne zivote...

- - - - - - - - - -

Pitanje je bilo"Odakle mu novac da je finansira?"

Devojka da drži iza leđa suzavac i kaže policajcima"Dobro veče,ovo je moj brat" i da jednome policajcu sasuje suzavac,jadnik se valjao od bolova,drugi u šoku,nije verovao,da dolazi zbog devojke od 23 godine interventna...

Ovo nisu privatne stvari jer je imala petlju da toliko odlepi i osili se zbog svoga švalera koji se zove..?

MRKIC.

Kako bih je ja unakazio da sam bio u toj interventnoj, i da je to uradila mom kolegi, ne bi je vise prepoznao ni Mrkic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back