Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si ti pripadnik kakve okultne sekte?
Pričam o običnim ljudima, koji ne bacaju đubre unaokolo, ali moraju da drže u ruci neku plastičnu bočicu dugo, dugo vremena dok konačno ne nađu kantu za đubre.
Što bih prihvatao odgovornost za ono što je dužnost opštinskih vlasti?Pa čak i tada ne bacam đubre unaokolo.
pa nije bio kod mene kuci...
da je bio kod mene kuci stekao bi uvid u moje higijenske navike...
a ti sto na osnovu najuglednijih ili najneuglednijih ljudi iz jednog naroda donose zakljucke o pojedincima,
ja sa takvim ljudima nemam sta ni da pricam...
a to sto su nemci nadmeni i potcenjuju Cehe jer nemaju dostojanstva, to je druga stvar...
to nema veze sa tim da li ces ili neces baciti smece na ulicu...
svako je ogledalo kulture ili nekulture iz koje dolazi...porodice ali i drustva...
nazalost, danasnja omladina ali i stariji ljudi kod nas pokazuju kako malo kulture imaju...
kulture zivljenja, kulture saobracaja, kulture ponasanja...
kultura je u Srbiji rec koja izumire...
Brate ne poznaješ moje komšije. Osim toga, na pijaci kada si ti ne pozivaš švrljajuće naokolo patrone na diskusiju o nečemu visokogradjanskome, recimo, mekoći klupica u parku posvećenom nekom naočarku pronalazaču. Ne! Duni slinac u šaku i zalepi njome najbližeg o čelo! Ne sumnjaj, to će ih sve zaradovati i uskoro ćeš sebi steći ime, kao poznavaoc lokalnih prilika i ljudske divljači.
Ne taraj sebi cilindar nepozvano, nepotrebno, dobri moj ser.
Mislim da olako i previše osuđuješ.Pre svega u metropoli zvanoj BG, kanti za smeće, onih manjih za bacanje takvog smeća ( a i većih) je toliko teško naći da sam se ja svesno trudeći se da konačno nabasam na neku kantu gde bih bacio neki optad,prazna bočica vode npr, hodao dugo i dugo.Lično iskustvo od pre par nedelja, jedva sam našao kantu i to u centru grada.
O manjim gradovima je izlišno govoriti.
Da li si ti pripadnik kakve okultne sekte?
Pričam o običnim ljudima, koji ne bacaju đubre unaokolo, ali moraju da drže u ruci neku plastičnu bočicu dugo, dugo vremena dok konačno ne nađu kantu za đubre.
Što bih prihvatao odgovornost za ono što je dužnost opštinskih vlasti?Pa čak i tada ne bacam đubre unaokolo.
Generalno......smatram da industriju duvana i alkohola treba ukinuti.
Potrebno je imati osnovni nivo higijene.
To je temelj vaspitanja.
Takav nemar je ruglo kako pojedinca tako i naroda.
ja bacam..kada se uvece dovuku pod prozore i dernjaju se, samo istresem nesto na njih....i onda gledaju sta to bi. posto nikada ne provale odu, jer ko zna sta je sledece sad su pikavci, sitno djubre..sledeci put ko zna sta moze da bude.![]()
Zar je moguce u XXI veku biti ovako primitivan?Dokle cete da bacate pikavce bilo gde i pravite djubre?
Zar je moguce da ste i danas u XXI veku toliko aljkavi i primitivni?
Zar za toliko nemate svesti ?
Jadne su te skole koje ste vi izucili.
Svinjare donekle mogu da razumem.To je raslo pored svinja pa nije ni imalo od koga da nauci.
Ali vi koji sebe nazivate edukovanima???Intelektualcima...pa nosate neke bele mantile i sepurite se ko curani?
Kako vas nije sramota?
Sta je s vasim domacim vaspitanjem? Jeste li ga ikad imali?
Dokle cete da bacate pikavce bilo gde i pravite djubre?
Zar je moguce da ste i danas u XXI veku toliko aljkavi i primitivni?
Zar za toliko nemate svesti ?
Jadne su te skole koje ste vi izucili.
Svinjare donekle mogu da razumem.To je raslo pored svinja pa nije ni imalo od koga da nauci.
Ali vi koji sebe nazivate edukovanima???Intelektualcima...pa nosate neke bele mantile i sepurite se ko curani?
Kako vas nije sramota?
Sta je s vasim domacim vaspitanjem? Jeste li ga ikad imali?