Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А која је разлика између неактивног и активног виндоуза?
Такође, је л може упутство како се активира?

Pogledaj ovde sta ti se najvise svidja.https://www.youtube.com/results?search_query=kako+aktivirati+Win.+10+za+stalno
Razlika izmedju aktiviranog i ,neaktiviranog,je u tome sto ce aktivirani da ti radi normalno,a neaktivirani,ce polako da ti skloni pozadinu i u dnu sa desne strane da te obavesti da treba da aktiviras Win.Ako ga ne aktiviras za odredjeno vreme.Nece ti dati da ga pokrenes,kao da ga nemas.

opera mikrosoft egde mozila internet eksplorer nije do pretraživača već do prijave na srpskom
prijava gogle naloga
kad nisam bio prijavljen radio je normalno

opera mikrosoft egde mozila internet eksplorer nije do pretraživača već do prijave na srpskom
prijava gogle naloga
kad nisam bio prijavljen radio je normalno

Пре ће то бити до тебе и неких твојих подешавња у систему - код мене је све на српском (све што је преведено) и то на ћирилици од оперативног система до програма који су инсталирани и нема никаквих проблема...
И како ти то изгледа "пријава гугл налога на српском"?

pročitao sam na drugom forumu elite sekuritu da pravi problem srpski latinica promenuo sam na engleski i radi
Opera Снимак екрана_2018-10-30_215157_www.youtube.com.jpg
slika neprijavljeni
Opera Снимак екрана_2018-10-30_215317_www.youtube.com.jpg
] slika prijavljen

Prilozi

• Opera Снимак екрана_2018-10-14_221643_www.youtube.com.png
    Opera Снимак екрана_2018-10-14_221643_www.youtube.com.png
    1,7 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
kad sam prijavljen idem desni klik na video koi hoću biram otvori u novom prozoru i dobijem ovo
Opera Снимак екрана_2018-10-14_221643_www.youtube.com.png
prijavljen na srpski a video kreće kad sam prijavljen na engleski

Не могу да се снађем по силним пдф-овима, па ћу питам овде.

Имам Асусов лаптоп, W10.

Је ли икако могуће инсталирати MS Office?

Хелп.

Poslednja izmena:
kad sam prijavljen idem desni klik na video koi hoću biram otvori u novom prozoru i dobijem ovoPogledajte prilog 515807 prijavljen na srpski a video kreće kad sam prijavljen na engleski

Искрено не разумем шта се дешава код тебе и каква је то пријава на српском а каква на енглеском да ли то хоћеш да кажеш да је проблем када се пијављујеш на кориснички налог са одређеним писмом?
У том случају је неки проблем на нивоу виндовса обзиром на другим оперативним системима нема таквог проблема - ја чак немам у опцијама подешен за коришћења енглески словни распоред већ искључиво српски ћирилични и српско-хрватски латинични... И никаквих проблема са фајерфоксом немам на јутјубу...

Искрено не разумем шта се дешава код тебе и каква је то пријава на српском а каква на енглеском да ли то хоћеш да кажеш да је проблем када се пијављујеш на кориснички налог са одређеним писмом?
У том случају је неки проблем на нивоу виндовса обзиром на другим оперативним системима нема таквог проблема - ја чак немам у опцијама подешен за коришћења енглески словни распоред већ искључиво српски ћирилични и српско-хрватски латинични... И никаквих проблема са фајерфоксом немам на јутјубу...

Jezik interfejsa Youtube ---

Annotation.png

To ga zeza - Srpski - cirilica ... kada je ulogovan.

Ni ja na FF nemam problema niti sam ikada imao , kao ni na Edge-u i Operi.

Jezik interfejsa Youtube ---

Pogledajte prilog 515878

To ga zeza - Srpski - cirilica ... kada je ulogovan.

Ni ja na FF nemam problema niti sam ikada imao , kao ni na Edge-u i Operi.

Српски (ћирилица) ради како треба али не ради српски (прецизније српскохрватски) латиница
Screenshot_2018-10-31 Jala Brat x Buba Corelli x Coby - Ona'e - (Mashup) - ALEXANDRA vs ALEXANDR.jpg

Сада сам проверио и на српском све ради како треба али на srpskom (прецизније српскохрватском) не ради тј добије се стање као на фотки...

Решење - прећи на српски и не користити српскохрватски... ;) односно ко је баш запео за латиницу нека користи хрватски..

Занимљиво је да је сличан проблем присутан и кад се обичном прегледачу (тј кад није у скривеном моду) постави srpski (тј српскохрватски) с тим да је у мало блажој форми - сакривен је само главни прозор за гледање видо клипа док је остало доступно... И ту је решење или користи српски или хрватски...

Poslednja izmena:

Back