Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi jedini.
Postoje srecni trenutci u zivotima svih nas i to je to.
Generalno gledano vecina ljudi oko mene nije srecna kao ni ja sama.
Ne pamtim kad sam zadnji put srela nekog ko je bas zracio optimizmom i srecom a da mi to nije izgledalo usiljeno.

Pitanje:

Praktikuju li muskarci dijete ? :mrgreen:

eto, ovo boldovano je problem
ti to tako vidiš, i veruješ u ono u šta želiš da veruješ
ja sam srećan, ali vidim da mi ne veruju kad na to , postavljeno ili indirektno postavljeno, pitanje odgovorim iskreno
i puca mi prsluk što mi ne veruju, nemam volje da im objašnjavam i da ih ubeđujem, idem svojim putem i pustim njih da idu svojim putem
ipak, savest mi ne dozvoljava da prećutim i ne pokušam čoveku reći koji put je bolji i lepši, ali ako neće da čuje - samo u sebi slegnem ramenima

a izvini... da ne ulazimo u problematiku zašto ga nema, dakle ovako:
-ogromne su šanse da ni na šta ne liči
-da je ćurka koju je preveslao poslednji (vrv nije prvi) klošar.
-da je oblajznula sa živcima usled neredovnog održavanja hormonskog balansa.

zanima.me i zašto joj treba pomoć?
za udati se/čitaj robovati ovom sklopu neurona/ za čoveka u srednjim godinama (ne ulazimo u problematiku zašto je free).

šime kad ti je rođendan da ti kupim jednu lutku na naduvavanje i da rešiš sve životne dileme i traume iz detinjstva...

:lol:

auh, izgleda da te nagazio na urasli nokat

~Da li za sebe mislite da imate predrasude?

~Da li kupujete cveće, sveće i ostale romantike?

~Kad ste poslednji put nekog poljubili?
Mislim da nemam.
Ponekad
Juče prijateljicu
..jel vise volite laka ili teza pitanja?
Nema lakih ili teških pitanja, samo odgovora.:)
sta vas nisu skoro pitale :think:
Nisam nešto razmišljao o tome.:think: Bolje da me što manje pitaju.
Da li ste bili sa nimfomankom?
Mogao sam, ali nisam iskoristio priliku.:roll:

Situacija - U prostoriji je 5 do 10 muškaraca koji se manje ili više poznaju, možda prijatelji, rođaci, komšije - U sobi je i 1 žena koju svi jako dobro poznaju, i ona njih - Ona je pristojnog izgleda, druželjubiva, otvorena, nebitan je njen status, mogućih godina od 18 do 55, ni sa kim od prisutnih nije u svađi ili u partnerskom odnosu, nesklona flertu i prenemaganju, niti nametanju - Prisilna situacija ih tera da taj manje više skučeni prostor dele 3 - 6 meseci- Imaju dovoljno hrane i pića, svetlosti i vode, ali ništa više, i sve manje nerava jer je neizvesno kada će izaći - Pojedinci (?) počinju da je gledaju ne kao sapatnika, već kao objekat i cilj svoje žudnje -

- Koja je verovatnoća da žena iz svega neće izaći fizički i emotivno povređena jer ne želi ono što oni žele?
- Da li je pojedinac slabijih namera i obuzdanijeg morala od čopora koji se oseća jačim i sigurnijim u prisvajanju onog ko ga izričito odbija?
- Može li i treba li žena da veruje, u okolnostima koja ne nudi izvesnost izbavljenja, da svi ti ljudi koje dobro poznaje i oni nju mogu biti njeni zaštitnici a ne krvoloci?
- Da li bi muškarac u obrnutoj situaciji bio sasvim spokojan (i još mu se smešio brk što ga je takva privilegija i mogućnost spopala)?
- Da li bi ti konkretno, koji odgovaraš na ovo pitanje (a molim samo ozbiljne komentatore da to učine), mogao mirno da posmatraš kako se neko ostrvljuje i namerava da oskrnavi to žensko biće, ili bi probao da druge urazumiš? Iako možda u dubini svog tela osećaš žmarce da učiniš isto jer si ipak sačinjen od hormona koji rade svoj posao?
- Koliko bi situacija bila drugačija, tj. odluka drugačija, da je u pitanju neka potpuno nepoznata ženska osoba, koja takođe to izričito ne namerava da popusti? Da li to znači da kočnice zavise od "objekta"? I da li one kod prosečnog muškarca bivaju aktivirane u zavisnosti od slike ili isključivo razuma?

Situacija - U prostoriji je 5 do 10 muškaraca koji se manje ili više poznaju, možda prijatelji, rođaci, komšije - U sobi je i 1 žena koju svi jako dobro poznaju, i ona njih - Ona je pristojnog izgleda, druželjubiva, otvorena, nebitan je njen status, mogućih godina od 18 do 55, ni sa kim od prisutnih nije u svađi ili u partnerskom odnosu, nesklona flertu i prenemaganju, niti nametanju - Prisilna situacija ih tera da taj manje više skučeni prostor dele 3 - 6 meseci- Imaju dovoljno hrane i pića, svetlosti i vode, ali ništa više, i sve manje nerava jer je neizvesno kada će izaći - Pojedinci (?) počinju da je gledaju ne kao sapatnika, već kao objekat i cilj svoje žudnje -

- Koja je verovatnoća da žena iz svega neće izaći fizički i emotivno povređena jer ne želi ono što oni žele?
- Da li je pojedinac slabijih namera i obuzdanijeg morala od čopora koji se oseća jačim i sigurnijim u prisvajanju onog ko ga izričito odbija?
- Može li i treba li žena da veruje, u okolnostima koja ne nudi izvesnost izbavljenja, da svi ti ljudi koje dobro poznaje i oni nju mogu biti njeni zaštitnici a ne krvoloci?
- Da li bi muškarac u obrnutoj situaciji bio sasvim spokojan (i još mu se smešio brk što ga je takva privilegija i mogućnost spopala)?
- Da li bi ti konkretno, koji odgovaraš na ovo pitanje (a molim samo ozbiljne komentatore da to učine), mogao mirno da posmatraš kako se neko ostrvljuje i namerava da oskrnavi to žensko biće, ili bi probao da druge urazumiš? Iako možda u dubini svog tela osećaš žmarce da učiniš isto jer si ipak sačinjen od hormona koji rade svoj posao?
- Koliko bi situacija bila drugačija, tj. odluka drugačija, da je u pitanju neka potpuno nepoznata ženska osoba, koja takođe to izričito ne namerava da popusti? Da li to znači da kočnice zavise od "objekta"? I da li one kod prosečnog muškarca bivaju aktivirane u zavisnosti od slike ili isključivo razuma?

Ovo ti je vise za temu nego za pitanja, ima mesta za ozbiljniju i duzu pricu ovde.
Nisam bas razumeo sva pitanja ali cu se potruditi da odgovorim najrealnije.

Ovde postoje 3 opcije koje mogu dovesto do razlicitih odgovora, tacan broj muskaraca (bolje da ih je manje), tacno vreme koje provedu zajedno (takodje bolje da je manje tj. krace) i starost zene (ovde ne znam da li je bolje mladja ili starija).
Ulogu u svemu tome ima i taj prostor u kome su zatoceni tj, da li moze da im omoguci neki nacin da skrenu misli sa svega i da li imaju neko mesto da se osame kada zele.
Po tvom opisu bih rekao da je najrealnija varijanta stan velicine 70-100 mkv i doturanje sveze hrane na dnevnom nivou.

Bezbednost zene zavisi i od toga u kakvim je odnosima sa svakim od tih muskaraca i kako su oni gledali na nju pre svega toga.
Ako je neko od njih zaljubnjen u nju mozda ce pokusati da je zavede, takodje nije iskljucena mogucnost da se neko od njih zaljubi u nju tokom zatocenistva. Sa nekima moze i da zadrzi isti odnos kao i ranije npr. ako su u njoj videli pravog i iskrenog prijatelja kao i oni koji su je posmatrali kao stariju/ml;adju sestru.
Naravno, ne zavisi sve samo od muskaraca, moze i ona da se zaljubi od nekoga od njih za to vreme i da joj ljubav bude uzvracena ili neuzvracena.
Tako da bih rekao da je velika verovatnoca da fizicki prodje nepovredjena ali i da postoji realna mogucnost da bude emotivno povredjena zbog vise promenljivih.

Drugo pitanje mi nije bas najjasnije.
Problem je sto vremenom moze da se izgubi individualnost i da se kao normalan oblik ponasanja usvoje neke navike grupe. Sto je grupa veca to je teze ostati svoj, narocito u malom prostoru.

Ne moze i ne treba svima da veruje ali ne treba ni da bude suvise sumnjicava.
Vremenom moze da dodje do razdora medju njima ali moze doci i do zblizavanja.

Obrnuta situacija kao 1 muskarac u grupi zena?
Mislim da bi se osecao kao slicno kao zena u grupi muskaraca i da nema neke razlike.
Ukoliko mislis na situaciju da dobijem posebnu paznju od nje ne znam sta bih radio. Ili bih je pitao da li je to zbog samoce ili bih se prepustio tome, mada bih vise voleo da ne podlegnem tome.

Ne bih mogao. Pokusao bih da urazumim ali bih i njoj rekao da se pazi. Od jednog mogu da je zastitim, od grupe mozda par minuta da joj kupim u najboljem slucaju.

Vremenom i ta nepoznata osoba postaje poznata tako da zavisi i od nje kako bih reagovao u takvoj situaciji.
Ukoliko bi znacila kao prva osoba pokusao bih i nju da zastitim, ukoliko bi u meni videla neprijatelja tesko da bih mogao da joj pomognem.

Uglavnom stitimo one koje volimo, svi ostali idu posle njih.

Nadam se da sam odgovorio na sva pitanja i da nisam promasio neko.

HVNBWD5.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back