- Poruka
- 129.340
iskljucivo ona vezana za matematiku 
- - - - - - - - - -
sta kazes da se malo hopa cupa

- - - - - - - - - -
sta vas nisu skoro pitale![]()
sta kazes da se malo hopa cupa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi jedini.
Postoje srecni trenutci u zivotima svih nas i to je to.
Generalno gledano vecina ljudi oko mene nije srecna kao ni ja sama.
Ne pamtim kad sam zadnji put srela nekog ko je bas zracio optimizmom i srecom a da mi to nije izgledalo usiljeno.
Pitanje:
Praktikuju li muskarci dijete ?![]()
a izvini... da ne ulazimo u problematiku zašto ga nema, dakle ovako:
-ogromne su šanse da ni na šta ne liči
-da je ćurka koju je preveslao poslednji (vrv nije prvi) klošar.
-da je oblajznula sa živcima usled neredovnog održavanja hormonskog balansa.
zanima.me i zašto joj treba pomoć?
za udati se/čitaj robovati ovom sklopu neurona/ za čoveka u srednjim godinama (ne ulazimo u problematiku zašto je free).
šime kad ti je rođendan da ti kupim jednu lutku na naduvavanje i da rešiš sve životne dileme i traume iz detinjstva...
sta kazes da se malo hopa cupa![]()
Mislim da nemam.~Da li za sebe mislite da imate predrasude?
~Da li kupujete cveće, sveće i ostale romantike?
~Kad ste poslednji put nekog poljubili?
Nema lakih ili teških pitanja, samo odgovora...jel vise volite laka ili teza pitanja?
Nisam nešto razmišljao o tome.sta vas nisu skoro pitale![]()
Mogao sam, ali nisam iskoristio priliku.Da li ste bili sa nimfomankom?
..jel vise volite laka ili teza pitanja?
Da li ste bili sa nimfomankom?
Mislim da nemam.
Ponekad
Juče prijateljicu
Nema lakih ili teških pitanja, samo odgovora.
Nisam nešto razmišljao o tome.Bolje da me što manje pitaju.
Mogao sam, ali nisam iskoristio priliku.![]()
ako nisi iskoristio priliku kako znas da je bila nimfomanka
Ako pod tim podrazumevas zenu kojoj je sex zloupotreba muskarca, onda da, ako je to zena sa "prevelikim" libidom onda ne.Da li ste bili sa nimfomankom?
Ne ali sam imao jednu koleginicu na poslu.Nije lako njima.Da li ste bili sa nimfomankom?
Ne ali sam imao jednu koleginicu na poslu.Nije lako njima.
Da li imate raznovrsne želje sa istom partnerkom
Situacija - U prostoriji je 5 do 10 muškaraca koji se manje ili više poznaju, možda prijatelji, rođaci, komšije - U sobi je i 1 žena koju svi jako dobro poznaju, i ona njih - Ona je pristojnog izgleda, druželjubiva, otvorena, nebitan je njen status, mogućih godina od 18 do 55, ni sa kim od prisutnih nije u svađi ili u partnerskom odnosu, nesklona flertu i prenemaganju, niti nametanju - Prisilna situacija ih tera da taj manje više skučeni prostor dele 3 - 6 meseci- Imaju dovoljno hrane i pića, svetlosti i vode, ali ništa više, i sve manje nerava jer je neizvesno kada će izaći - Pojedinci (?) počinju da je gledaju ne kao sapatnika, već kao objekat i cilj svoje žudnje -
- Koja je verovatnoća da žena iz svega neće izaći fizički i emotivno povređena jer ne želi ono što oni žele?
- Da li je pojedinac slabijih namera i obuzdanijeg morala od čopora koji se oseća jačim i sigurnijim u prisvajanju onog ko ga izričito odbija?
- Može li i treba li žena da veruje, u okolnostima koja ne nudi izvesnost izbavljenja, da svi ti ljudi koje dobro poznaje i oni nju mogu biti njeni zaštitnici a ne krvoloci?
- Da li bi muškarac u obrnutoj situaciji bio sasvim spokojan (i još mu se smešio brk što ga je takva privilegija i mogućnost spopala)?
- Da li bi ti konkretno, koji odgovaraš na ovo pitanje (a molim samo ozbiljne komentatore da to učine), mogao mirno da posmatraš kako se neko ostrvljuje i namerava da oskrnavi to žensko biće, ili bi probao da druge urazumiš? Iako možda u dubini svog tela osećaš žmarce da učiniš isto jer si ipak sačinjen od hormona koji rade svoj posao?
- Koliko bi situacija bila drugačija, tj. odluka drugačija, da je u pitanju neka potpuno nepoznata ženska osoba, koja takođe to izričito ne namerava da popusti? Da li to znači da kočnice zavise od "objekta"? I da li one kod prosečnog muškarca bivaju aktivirane u zavisnosti od slike ili isključivo razuma?