Da li Don Kihot spava u vama?

pićka mater jel bio neki fajt? :ceka:

ps. kako od tolkih parvodoljubaca i donkihotovaca po srbiji
ja nikad nisam videoda je neko stao u odbranu potlačene strane
neko samo dolivaju ili mrmljaju u sise sebi ?

- - - - - - - - - -

e čiki da te nema trebalo bi te izmisliti
da se nasmejemo na kraju :)))

Ja bih stala ali nisam imala prilike da se sretnem sa takvim situacijama.
Ovde kod nas narod fin. Kulturan.
Ja kao trudnica u 9om mesecu propustim s osmehom zenu od 50 koja zuri negde.
Mene propuste preko celog reda u posti kad je medo bio samnom, jos se igraju s njim dok cekaju.

Mene propuste preko celog reda u posti kad je medo bio samnom, jos se igraju s njim dok cekaju.

Ostavi korpu u redu ispred kase pa onda udari u galamu ako je neko zaobidje pa ćeš vidjeti finoću !:whistling:

pa ako u selu od 50 kvadratnih km
ne možeš da vaspitaš narod
gde možeš

Ljudi nisam ljuta ni na koga, samo sam malo olabavila sa poslom od koga mi zavisi egzistencija u prepodnevnim satima, pa sam morala da presečem sebe jer ne umem da stanem sa ovim narkotikom koji se zove forum.
Očekivala sam da tema ide u pravcu razmatranja nekulture i nasilništva na našim prostorima ali vi ste moju temu doživeli kao razlog da me razapnete, sipate mi katran na glavu pa preko perje. Da mi taj događaj koji je inače bio užasan stres za mene učinite još težim.
Eto, kao što neko reče tema je univerzalna i nisam ja jedina arogancija u ovoj priči, mada ne poričem svoju krivicu u tom događaju ljudi su u svojim postovima išli toliko daleko da su smislili kako sam ja njega zapravo prva udarila kolicima pa je on morao da se brani.
Neobična pojava je zahuktavanje besa koji se na mene sručio ne znam iz kojih razloga. Obzirom da sam videla da su se stvari otele kontroli i da lavina koja se ruši ka meni ima ozbiljne posledice na moj mir i raspoloženje predložila sam game over.

A tek tada sam postala negativac.
Dakle eto sad na forumu imate Najvećeg negativca aroganciju i nevaspitanje koje ste ikada doživeli a to sam braćo JA:
Udrite. Tu sam sad. Istrpeću, neću se skloniti kao neka p.... kako me neko nazvao.

p.s. Da i evo povlačim reč za gašenje jer vidim da vam se ovde sviđa, samo olabavite malo sa govnima koja mi sipate na glavu jer moja arogantna ličnost to ne ume da trpi. Please.:bye:

Poslednja izmena:
PerfectOne,
sto se ti nerviras.

Sasvim sam sigurna da bi svi ti koji te osudjuju, iste sekunde promenili misljenje,
da je u pitanju njihova majka, sestra, supruga ili cerka.

Očekuje humaniji pristup ovom događaju jer ja, čini mi se ne emitujem tako rušilački nagon da nekog sravnim sa zemljom zbog njegovog postupka, ma kako on ružan bio.
Eto, Čičak, prešla sam se. Ali učim. :)

Očekuje humaniji pristup ovom događaju jer ja, čini mi se ne emitujem tako rušilački nagon da nekog sravnim sa zemljom zbog njegovog postupka, ma kako on ružan bio.
regujes kao uvredjeno dete:)
ali svi mi ponekad tako reagujemo, kad se suocimo sa necim teskim, i zatrazimo utehu i pomoc, a dobijemo ribanje ili ne dobijemo nista
ne znam dal moze covek ikad da se nauci da nista ne ocekuje od drugih:)
ja recimo uvek ocekujem pristojnost. najmanje. a ispostavi se da je i to ocekivanje preveliko..ponekad.
jesam sad skroz masila temu?
lelujam nesto od jutros..jedna mi recenica zvoni..i narusava mi ravnotezu..

Prošlog leta jednog predivnog nedeljnog jutra desila se velika nepravda jednoj ženi koja je stajala u redu supermarketa sa korpom punom namirnica. U jednom trenutku setila se da je zaboravila da kupi šampon i skoknula dva tri koraka unazad da sa rafa koji je bio veoma blizu dohvati bocu šampona i doda je ostalim predmetima u korpi. Kada se vratila do svoje korpe koja je ostala na podu ispred kase, ugledala je grmalja koji je stao na kasu da plati, ne bi li što pre završio kupovinu, ne obazirući se na njenu korpu koju je uredno preskočio.
Dva, tri trenutka u njoj su se borili anđeli i demoni, da li da mu pomene majku ili sestru, ili da se pravi da nije primetila taj seljački gest preskakanja kupca u redu...i ....BUM!
Pobedio je demon.
Rekla je:
Gospodine, kako Vas nije sramota da idete preko reda i da li ste primetili da je moja korpa bila ovde dok ste radili skok u vis preko nje?
A onda je usledilo desetominutno maltretiranje od strane istog gospodina koji je uz salve psovki i uvreda bio ljut i na njenu korpu pa je i korpu šutirao nogama dok je pljuvačka prštala iz njegovih ustiju dok je siktao psovke i uvrede, čak su mu i njene naočare smetale, pa ih je skinuo sa lica i bacio na pod, čak su mu i njeni obrazi bili krivi pa je i njih malo našamarao....Vi ne znate sa kakvim izlivom besa se suočila nestretna žena kupac (ne mogu da kažem Kupkinja, nešto mi ne da).
Svi u marketu su ravnodušno posmatrali scenu kao da je u pitanju najnormalnija pojava, i meni se činilo da će početi da navijaju za siledžiju željni senzacije, a kasirka kojoj je bilo sugerisano da zove obezbeđenje je mirno izgovorila
Jes, pa i ja da dobijem batine!
Sada ja vas pitam
Da li imate indiferentan odnos prema tuđoj nesreći ili ste altruist koji svaku nepravdu na koju naiđe zdušno pokušava da ispravi i učini je manje bolnom onom kome je naneta? Da li je konstrukcija vaše ličnosti blizu junaku iz romana koji se borio sa vetrenjačama ili ste više poput Super Hika? Uvek ste na strani jačih i bogatih??
Samo iskreno, ovo je virtuelni svet, zvanično ovde ne postoji sve što postoji.

Ne volim drvene advokate kada se radi o verbalnom napadu. To mi vise dodje kao ponizenje za osobu koju branis. Svako ima jezik, a i svoje razloge ako nesto ignorise ili dostojanstveno precuti.

Pre neko jutro u katastru je nastala pometnja zbog Dzipsike sa bebom. Kao, nosi dete kao izgovor da ne bi cekala. Pa i da je tako... neka je. Pustila sam je i stala na njeno mesto.
Ali, isto tako pre par veceri sam videla pijanog coveka kako se valja po parkingu i neka zena napada momka u prolazu da zove hitnu pomoc. Iz principa ne bih nazvala. Sam pao, sam se ubio!
Decu bih uvek branila, i tudju kao svoje. Grizla, grebala... pa ko prezivi pricace.
Sve to zavisi od situacije i kao ona utice na nas.

ja nikad ne bi udario zensko, ali par puta sam im lomio retrovizore, lupao stakla, ulubio lim i tako to. ali to samo ako me npr. kokos umalo ne zgazi dok hodam trotoarom, kad izlazi u rikverc na cestu iz dvorista pa me ne pokupi dok setam i sl. tad je zaustavim i krenem da lupam gdje i cim stignem. i sta stignem. to radim cisto vaspitno, da im ne padne na pamet, mada znam da je uzaludno, jer kokosi nemaju pamet

- - - - - - - - - -

isto vrijedi i za muskarce, i njima sam lupao, ali pickice pobjegnu a zene se useru od straha pa samo stanu

regujes kao uvredjeno dete:)
ali svi mi ponekad tako reagujemo, kad se suocimo sa necim teskim, i zatrazimo utehu i pomoc, a dobijemo ribanje ili ne dobijemo nista
ne znam dal moze covek ikad da se nauci da nista ne ocekuje od drugih:)
ja recimo uvek ocekujem pristojnost. najmanje. a ispostavi se da je i to ocekivanje preveliko..ponekad.
jesam sad skroz masila temu?
lelujam nesto od jutros..jedna mi recenica zvoni..i narusava mi ravnotezu..
Jeste Koto, znam, ali ja jesam jedno veliko dete. Dete koje se igra i sa opasnim stvarima.
Nisam uspela da porastem. Valja ću do penzije uspeti.:)

za tebe je humaniji pristup da drugi pisu ono sto ti ocekujes da pisu. dali smo ti vecinom savet da pre nego sto krenes nekoga verbalno da spustas (sto ti jesi radila) da procenis dal mozes da se nosis sa situacijom bez ocekivanja da ti neko trece lice pomogne. ono sto je meni najvise zasmetalo u prici je osuda okoline tjah drugih kupac, jer nisu reagovali.

Ne volim drvene advokate kada se radi o verbalnom napadu. To mi vise dodje kao ponizenje za osobu koju branis. Svako ima jezik, a i svoje razloge ako nesto ignorise ili dostojanstveno precuti.

Pre neko jutro u katastru je nastala pometnja zbog Dzipsike sa bebom. Kao, nosi dete kao izgovor da ne bi cekala. Pa i da je tako... neka je. Pustila sam je i stala na njeno mesto.
Ali, isto tako pre par veceri sam videla pijanog coveka kako se valja po parkingu i neka zena napada momka u prolazu da zove hitnu pomoc. Iz principa ne bih nazvala. Sam pao, sam se ubio!
Decu bih uvek branila, i tudju kao svoje. Grizla, grebala... pa ko prezivi pricace.

Znam svi mi imamo svoje svetle i one druge trenutke. Ljudi smo.
Ceo život hodamo po liniji moralnih normi kojima su nas učili, ali ponekad napravimo oštar zaokret i uradimo stvar suprotnu od one koju smatramo ispravnom.
Kao kad kažeš sebi neću da jedem slatkiše od sutra, prvo što uradiš kad se probudiš otpakuješ čokoladicu ...
To je fenomen sa ljudskim Neću.
Svako naše neću povlači iza toga kršenje lične odluke, i ja ne znam da li neko ima dovoljno jak karakter da se nosi sa tim na sporstki način

- - - - - - - - - -

za tebe je humaniji pristup da drugi pisu ono sto ti ocekujes da pisu. dali smo ti vecinom savet da pre nego sto krenes nekoga verbalno da spustas (sto ti jesi radila) da procenis dal mozes da se nosis sa situacijom bez ocekivanja da ti neko trece lice pomogne. ono sto je meni najvise zasmetalo u prici je osuda okoline tjah drugih kupac, jer nisu reagovali.

Sve znam, niste mi dali savet nego ste mi davali isti savet u mnogo doza odjednom koje nisam uspela da preradim tako brzo, ako ti je jasno o čemu pišem draga moja Zlozi. :)
Ali noćas posle đavolijade koju sam preživela, izađoh iz kreveta poneta nekom novom snagom.

Sto se meni dize kosa od tih genijalaca koji tvrde da zene vodaju decu da bi izbegle redove. Posto sve imaju kome da ostave decu i nesto zavrse, je l... U rangu gluposti da ostaju i trudne da bi par meseci isle svuda preko reda.
Odbraniti svoje mesto u redu ili gradskom prevozu od zlih majki je strasno ozbiljna stvar.

nema ni razloga da bude drugacije, perfektna. neces valjda snagu da trosis na ovakve stvari? :)
ovo je Forum, kao da je pa bitan za istinsko nerviranje, a na temi i nije bilo onako gadno kako ume da bude, dapace strasti nisu skliznule u vredjanje i cerupanje.
utehu i razumevanje si sigurno dobila od najblizih, od onih koji jedino i jesu tebi vazni. znam da bih, da se mojoj drugarici desilo ovo o cemu pises, sigurno prvo pruzila zagrljaj i mazenje, a bukvica o postupku kojim je to izazvala bi isla kasnije. zbog brige, ne zbog moralisanja,

Back