Zasto zene javno isticu

Meni je ovaj odličan.. traje ceo dan, bez obzira na kafu/sok/klopu/cigarete/elektronsku.
A nije basnoslovno skuplji od ostalih "običnih" tog ranga koji se skinu nakon gutljaja vode.

Dok sam bila devojka koristila sam mamine, iz njenih studentskih dana. Pa prestala i njih.(ali tu su)
Sad kupih ovaj. Cenim da ce i moja unuka moci da ga koristi, jer je do sad upotrebljen jednom. Ove godine ce mozda jos jednom.
To je takoreci zivotna investicija. :lol:
U testament cu da ga stavim :lol:

Dok sam bila devojka koristila sam mamine, iz njenih studentskih dana. Pa prestala i njih.(ali tu su)
Sad kupih ovaj. Cenim da ce i moja unuka moci da ga koristi, jer je do sad upotrebljen jednom. Ove godine ce mozda jos jednom.
To je takoreci zivotna investicija. :lol:
U testament cu da ga stavim :lol:

Чувате бајату шминку??? Бацај то, мајке ти, језа ме хвата кад читам.

Нико се не шминка ако само седи у кући и око куће. Жене иду на посао и веома је пристојно нанети лаку шминку као знак неге и дотераности.

Normalno.

- - - - - - - - - -

Мени је куповина шминке битна ставка опште неге и хигијене. Ненашминкана ни у самопослугу.

U samoposlugu da. Ali na posao, na neki bitan razgovor i slicno nikad. Meni je to ekvivalent neobrijanog muskarca.

- - - - - - - - - -

Nego, kakve sad veze ima sminka sa erogenim zonama?

- - - - - - - - - -

Samo skinem gornji sloj budji i naMiNkam se :zkez:

Unistices kozu brzo.

- - - - - - - - - -

Ne mora da znači da će misliti drugačije.
Razumem da je dobro našminkana žena lepša nego kada je potpuno nenašminkana,samo nemamo svi potrebu da se prikazujemo lepšim nego što smo.Takvi smo,kakvi smo.:aha:

Nije lepsa. Prosto izgleda urednije, negovanije, kao neko kome je stalo do samog sebe.

- - - - - - - - - -

А не мислиш да су жене и мало већи нарциси од мушкараца?

Uvek bile i uvek ce biti. S razlogom.

- - - - - - - - - -

ima i ona druga
lepa zena nikada ne sumnja u svoju pamet, a pematna uvek sumnja u svoju lepotu :lol:

sebi, drugima
druga recenica je potpuno netacana, lepa zena moze sminkom da s eupropasti
i niko ne moze da bude lep iskljucivo i samo sa sminkom, moze da izgleda LEPSE sa sminkom
ja sam odavno u godinama kad sam sa sminkom lepsa nego bez
s tim sto ja znam odlicno da se sminkam
uvek sam znala i volela
nemam promasaja

Cista istina

Koliko buke oko šminkanja, i to od strane žena:)

Nešminkačice će se svojski truditi da naglase kako šminkanje njima nije potrebno zato što se super osećaju u svojoj koži (kao da je šminkanje dokaz lošeg osećaja sopstvene kože) ili zato što cene prirodan izgled (ali kada biste ih pitali da li se depiliraju ili su i tu prirodne, odgovoriće vam da je depilacija, ah, stvar higijene :) ) ili zato što što su one mnogo više od pukog izgleda i njegovog ulepšavanja (kao da našminkane nisu :) ) Šminkačice će, sa druge strane, naglasiti da one to rade isključivo zbog sebe i zato što uživaju u tome.

Zato.. opušteno. Svako se nosi i prikazuje kako mu se hoće.
Šminkanje nije dokaz ni prisustva ni odsustva bilo kog unutrašnjeg kvaliteta, kao što to nisu ni farbanje, depilacija, izbor lepih cipela, serijal trbušnjaka, osvežavanje frizure kod frizera ili izbor ramova za naočari.
Ne postoji niti jedan racionalan razlog, osim kompleksaških razloga, zbog kojeg bi bavljenje spoljašnjošću impliciralo da se zanemaruje unutrašnjost.

Koliko buke oko šminkanja, i to od strane žena:)

Nešminkačice će se svojski truditi da naglase kako šminkanje njima nije potrebno zato što se super osećaju u svojoj koži (kao da je šminkanje dokaz lošeg osećaja sopstvene kože) ili zato što cene prirodan izgled (ali kada biste ih pitali da li se depiliraju ili su i tu prirodne, odgovoriće vam da je depilacija, ah, stvar higijene :) ) ili zato što što su one mnogo više od pukog izgleda i njegovog ulepšavanja (kao da našminkane nisu :) ) Šminkačice će, sa druge strane, naglasiti da one to rade isključivo zbog sebe i zato što uživaju u tome.

Zato.. opušteno. Svako se nosi i prikazuje kako mu se hoće.
Šminkanje nije dokaz ni prisustva ni odsustva bilo kog unutrašnjeg kvaliteta, kao što to nisu ni farbanje, depilacija, izbor lepih cipela, serijal trbušnjaka, osvežavanje frizure kod frizera ili izbor ramova za naočari.
Ne postoji niti jedan racionalan razlog, osim kompleksaških razloga, zbog kojeg bi bavljenje spoljašnjošću impliciralo da se zanemaruje unutrašnjost.

Ma jok bre, meni smeta, a i ne umem, a i ne stoji mi :lol:

Tebe volim da vidim našminkanu, stoji ti, umeš i ne preteruješ. Eto.

Dobro, ti si posebna nešminkačica :) :zag:

O da sva sam spešl :zper:

Neeego :zkez: mene jednom sestra naterala da stavim neku maskaru, kao to tako treba lol i ja kao aj da joj udovoljim :lol: posle sam stalno nesvesno trljala oči, kada sam se na kraju večeri pogledala u ogledalo izgledala sam kao da me neko tukao :lol: Ne umem ja to nositi, stvarno mi smeta. Onda imala sam jednom neki karmin, to mi isto sestra kupila, dal za rođendan il ovako ne sećam se, al sećam se da je imao čudan ukus :zcepanje: I posle su mi usne ispucale i nisam ga više koristila. :lol: Šta još... taj puder... pa i to mi smeta, em sam bleda, pa ni ne mogu naći neku odgovarajuću nijansu, em mi toplo kad se premackam s tim :lol:

Msm sve to ne znači da ne volim da vidim urednu, lepo našminkanu i sređenu ženu, volim naravno, al ne umeju se svi ni našminkati. Realno.

Eee a ono sa obrvama što rade danas, pa meni nije jasno.. unakaze se totalno. Posebno one što izdepiliraju obrve i lupe neku tetovažu, ne znam jel ima nešto gadnije :confused:

O da sva sam spešl :zper:

Neeego :zkez: mene jednom sestra naterala da stavim neku maskaru, kao to tako treba lol i ja kao aj da joj udovoljim :lol: posle sam stalno nesvesno trljala oči, kada sam se na kraju večeri pogledala u ogledalo izgledala sam kao da me neko tukao :lol: Ne umem ja to nositi, stvarno mi smeta. Onda imala sam jednom neki karmin, to mi isto sestra kupila, dal za rođendan il ovako ne sećam se, al sećam se da je imao čudan ukus :zcepanje: I posle su mi usne ispucale i nisam ga više koristila. :lol: Šta još... taj puder... pa i to mi smeta, em sam bleda, pa ni ne mogu naći neku odgovarajuću nijansu, em mi toplo kad se premackam s tim :lol:

Msm sve to ne znači da ne volim da vidim urednu, lepo našminkanu i sređenu ženu, volim naravno, al ne umeju se svi ni našminkati. Realno.

Eee a ono sa obrvama što rade danas, pa meni nije jasno.. unakaze se totalno. Posebno one što izdepiliraju obrve i lupe neku tetovažu, ne znam jel ima nešto gadnije :confused:

Ти си маркантна. Теби шминка ни не треба.

Ја нпр. имам дуге трепавице али светле. Као да их немам док не ставим маскару.

Што се мене тиче увек ставим маскару и кармин. Понекад ајлајнер.

- - - - - - - - - -

iskljucivo njih koristim vec 15 godina, tako da mogu da se neprekidno i neometano isticem:flert:
И ја их поштујем. :lol:

И да вам кажем, нисам ни сама знала до скоро, Аура је избацила трајне мат ружеве. ;) Постојани цео дан.

Nisam pročitala o čemu je tema, samo vidim da pričate o šminci. Meni moj Blagoje ne da da se šminkam kad negde idem sama, a ja ionako baš ne volim da se šminkam. Kad sam s njim onda ipak voli da se malo sredim, da ga ne sramotim, znate kakvi su svi muškarci...

Jao setila sam se jedne duhovite anegdote kad mi ono jednom Blagoje kupio za rođendan tečni puder (ne znam kako se zvao pošto su bila kineska slova), a meni od njega sve izišlo nešto crveno po obrazima.
Nisam htela da mu kažem da mi je od toga, nego reko kad sam otklopila paprikaš da probam jel gotov, suknula mi vrela para na lice...
A Blagoje će meni ''e jesi ćurka'', haha. Zabrinuo se siroma za mene, šta da mi je uoči otišlo?

Kako sada ona da bude posebna nešminkačica :rtfm:,lepo je rečeno da je "šminka odraz negovanosti i urednosti".Ona onda nije negovana i uredna.Zapuštena je i ne drži do sebe.:malav:

Mogu sada ovo da pišem,našminkala sam se.:flert:
Dobro, i ti si posebna nešminkačica :lol:
(prećutaću onaj deo koji aludira na potrebu šminkačica da se prikazuju lepšim nego što jesu, za razliku od nešminkačica :malav:)

e, Aura ima odlicnu kozmetiku i odlicne tehnologe :)

i pohvale za essence, jeftinija marka, ja ih u dmu kupujem cerki, maskare su im skroz solidne. i senke za oci.

vidi sad ovu sa Blagojem.
pa ne, ja ne mogu ovako da forumasim, kad nemam neku...neku liniju koju pratim.

Back