Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pune ruke posla za ukrajinske službe sigurnosti, svako toliko da nađu terorističko skrovište.

Ovoga puta Harkov

B-HMdfuIQAAgzMH.jpg

E , ovo ce spasiti Harkov !

:rotf:

Nista normalnije da Rusija podrzava svoje gradjane bilo gde da se nalaze i to svim sredstvima pa i vojnim. Rusi su tu ziveli i zivece i polazu svako pravo da stite svoje interese onako kako smatraju da treba.

Super, možemo se sada svi zajedno prestati folirati na Putinov način "nismo mi" ?

- - - - - - - - - -

Jok, to će osvojiti Harkov. :lol:

Dole ukrajinski, ruski, srpski i hrvatski fašisti!

Zašto misliš da ćupam kosu, ja stalno tvrdim da je Debaljčevo neobranjivo.
Također tvrdim da je to zadnje što će sepovi osvojiti.

- - - - - - - - - -

Pa uobičajeno je u ovim krajevima likvidirati zarobljenike, valjda je i tamo tako

Meni je svaki put iskreno zao kad se FASISTI ne streljaju na licu mesta.
Fasisti krse sve zakone borbe, ratuju ilegalno, a kad dodje stani-pani, onda se pozivaju na zakon. Uf,uf, kakve p.cke.

Ali moralni zakon je iznad svih zakona.

Meni je svaki put iskreno zao kad se FASISTI ne streljaju na licu mesta.
Fasisti krse sve zakone borbe, ratuju ilegalno, a kad dodje stani-pani, onda se pozivaju na zakon. Uf,uf, kakve p.cke.

Ali moralni zakon je iznad svih zakona.

A tvoj moral ti govori da se zarobljeni fašist treba streljati?

- - - - - - - - - -

Kako ih nije sramota da "samozvano - takozvano" razbucaju "nesamozvanu i netakozvanu" Armiju Ukrajine?

To se u mom selu, a bogami i u tvom, zove terorizam

http://politrussia.com/go.php?link=http://bbc.com/news/magazine-31359021

BBC - "The untold story of the Maidan massacre"

Mit o ubistvu ,, nebeske stotine ,, na Evromajdanu tokom ,,Revolucije dostojanstva,, razvejala je u prah i pepeo ova emisija BBC - u kojoj je svedocio snajperist iz redova ,, mirnih demostranata ,, , koji je priznao da je sa svojim istomisljenicima prvi pucao u pripadnike policije ubivsi pri tom 4 - 5 policajaca .

Nista nije slucajno ...
Jucerasnje izjave zvanicnika USA I tempirano pustanje ovakvog materijala od strane BBC govore u prilog teze da zapad sprema sebi I elegantnu odstupnicu koja ce imati za posledicu pustanje Ukra niz vodu. To je normalno, svaki strateski plan mora da ima I varijantu za slucaj da stvari krenu nezeljenim pravcem, jedino ludi huntasi guraju glavom kroz armirani beton.

Aktivan general vojske ruske federacije!

Čekaj, ti si jedan od tih koji vjeruje da Rusija ne sudjeluje u sukobu u Ukrajini? :lol:

I kakve veze ima general Ćosić?

Koji aktivan General?

Za tom slikom sam ti pokazao "direktno" umesanje" vrhunskih americkih "generala" u ratu na prostoru bivse jugoslavije. cak su i vrhunski americki politicari bili direktno na frontu:

Richard Holbrooke Kosovo 1998:

uck3.jpg

MC Cain u Siriji:

mccain-syria.jpg

priznanje nema smisla. nije završeno s formiranjem njenih granica.

primeti. kada bi sada priznali novorusiju u postojećim granicama onda bi se dalji rat mogao tretirati kao agresija novorusije na ukrajinu.

ovako ratuje deo slobodarske ukrajine protiv iznoguda.

Misliš kao agresija ukrajine na novorusiju.

I da, slažem se, tako bi to bilo da je Novorusija ćlanica UN-a.

- - - - - - - - - -

Koji aktivan General?

Za tom slikom sam ti pokazao "direktno" umesanje" vrhunskih americkih "generala" u ratu na prostoru bivse jugoslavije. cak su i vrhunski americki politicari bili direktno na frontu:

Richard Holbrooke Kosovo 1998:

Da, pa? Zar sam ja tvrdio da se nisu miješali?

Ne, ne, Harkov će da spasavaju ovi što su blajbingovali u nepoznatom pravcu

В Харьковской области разыскивают более 4 тыс. уклонистов от мобилизации
18.02.2015 12:16

Военные комиссариаты Харьковской области направили в правоохранительные органы документы на 4267 военнообязанных, уклоняющихся от мобилизации.

:lol:

Super, možemo se sada svi zajedno prestati folirati na Putinov način "nismo mi" ?

- - - - - - - - - -

Jok, to će osvojiti Harkov. :lol:

A ko kaze da se Putin folira, svako ima pravo na svoju odgovornost da ode u Ukrajinu.
Ceo svet je misljenja da Rusija ima i legitimno pravo da se vojno umesa u Ukrajinu, bez obzira na to sta Putin kaze.
A zasto se on "folira", morao bi biti malo pametniji da bi to ukapirao.

Dole ukrajinski, ruski, srpski i hrvatski fašisti!

Zašto misliš da ćupam kosu, ja stalno tvrdim da je Debaljčevo neobranjivo.
Također tvrdim da je to zadnje što će sepovi osvojiti.

I cas navijas za ukrajinske fasiste cas pises dole ukrajinski fasisti :lol: Definitivno si kralj spina ovog foruma :ok:
Mozda je zadnje, uzevsi u obzir da je na snazi mir :D
Uglavnom moras priznati da su ti se sve nade i tvrdnje ovde da ce rusi biti porazeni, pale u vodu :per:

A tvoj moral ti govori da se zarobljeni fašist treba streljati?

- - - - - - - - - -

To se u mom selu, a bogami i u tvom, zove terorizam

Naravno, a sta tebi tvoj moral govori, sta se treba s fasistima raditi, .............imenovati ga u sveca, generala, predsednika drzave, poslati ga u Argentinu, pa ga onda sa svim pocastima docekati u "antifasistickoj" NDH 90-ih.
E moj ti, vi ste bednici teski.

A jel dokaz ruski general u Debaljčevu?

B-FAJe6CEAAZM2h.jpg

- - - - - - - - - -

Naravno da je takozvana i samozvana republika kad nisu priznati niti od jedne države svijeta.
Слика је можда доказ да је тамо зима а самозвани је.у матер свима редом а не као ви у Вуковару што сте давпут звали ЈНА да вас брани од милиције, територијалаца и добровољаца па је после мучки напали.

Uglavnom moras priznati da su ti se sve nade i tvrdnje ovde da ce rusi biti porazeni, pale u vodu :per:

Polako, sad se Ukri trebaju reorganizirati, pročistiti časnički kadar, a kad merikanci budu poslali džaveline i tanderbolte, onda će biti madafaka niga kikin ess

Otprilike takav odgovor slijedi. Možda spomene još i sankcije Rusiji.

Tamo nije bas uobicajeno , sem u izuzetnim okolnostima ... Vi hrvati to dobro znate , malo li je vas posle zarobljavanja tokom WW2 i WW1 uhvatilo Ruse na slovenski sentiment i bez sankcija u vidu prekog suda preslo da ratuje na stranu Rusa posle zarobljavanja ...

Ali , ima jedno veliko ali - ove rede je par desetina vasih ,, dragovoljca ,, prelilo casu Ruskog strpljenja - u Ruskim medijima , po forumima , cak i u izjavama Ruskih zvanicnika i Ruske vlade - Rusi se odmah podsetili ucesca hrvata u ww1 , ww2 , RSK , Jasenovca - i cinjenice da ste clanica NATO ... Stoga smatraj da ste na nisanu Ruskih nuklearnih projektila - i jedna od par drzava koje ce PRVE biti ostakljene u slucaju WW 3 .... .... NAZDRAVLJOT ! :pivce:

Ono stto od ustas posle toga ostane treba opasati bodljikavom zicom, napraviti protektorat i terati ih u kamenolome da rade i da narednih 1000 godina placaju odstetu svima kojima su naneli zlo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back