Ne treba da kažem da brljavim sa čitanjem. Jedino me izvlači jer to nije mojom voljom

Ova godina mi je puna događaja i uz sve što je palnirano i neplanirano, čitanje trpi. I stalno pričam kako ću da se organizujem bolje, ali mi nešto ne uspeva. Tako da ću lepo da se opustim i da čitam kad imam vremena. Neću ni da planiram šta da čitam jer to ne poštujem (na početku godine sam smislila da ciljano pročitam 5 knjiga,
Ljubav u doba kolere, Ubiti pticu rugalicu, Gordost i predarsude, Damu s kamelijama i Vašar taštine; pročitala sam samo prvu sa spiska, apsolutno nemam pojma kad ću ove ostale; kakva sam, biće to sledeće godine

). Imam nekoliko pozajmljenih knjiga pa moram njih da pročitam u narednom periodu, a ove moje planirane ću kad stignem. Već sam ranije rekla da sam loša u ovakvom planiranju, i opet se to pokazalo. Možda mi to bude novogodišnja odluka, da budem organizovanija

A i preumorna sam (juče sam sastavila 12 sati čini mi se). Imala sam nekoliko rođendana u poslednje vreme, gosti... I još sam ovih dana imala strašnu zubobolju pa nisam ni takla knjigu (sad me čekaju odlaski kod zubara da to sredim, a malo je veći problem jer sad pijem i antibiotike).
A ne čitam ni u prevozu. Ne znam koji mi je đavo, jer sam bar to uspevala. Neka gužva bude ujutru pa ne sednem. Sve je protiv mene
Ostala mi je jedna trećina
Japanskog ljubavnika, i zasad je ok. Bilo je još priča na sličnu foru, ali ovo je čitljivo i odgovara mi.
Imam
Iskreno vaš Šurik, Ulickin. Čula sam dobre utiske, pa ću da vidim već, kad bude došla na red (kad god da to bude).
Kupila sam još neke knjige na akciji u Vulkanu (
Egipatska princeza,
Izuzetno putovanje jednog fakira i ne znam da l' sam još nešto kupila, ne mogu da se setim sada). Volim priče koje idu u istoriju, i nešto me baš vuče ova Egipatska princeza. Pored knjiga, u istom cugu, kupila sam u Orseju jednu belu haljinicu, pravu letnju; bila je na sniženju, dopala mi se i bilo mi je žao da je propustim. Eto, muke posle zubara sam lečila novom haljinom i knjigama.
Sad sam vas baš udavila, ali šta da radim

Eto mene opet, čim pročitam nešto (ne da se jadam

).