Sto se przite??

gost 358859

Poznat
Poruka
7.403
Na stvari koje nisu strasne, a pritom vas se ni ne ticu? Cemu hajka zbog gluposti kad samo mozete da iskulirate?? Sta to tera coveka da pizdi zbog psovanja maloletnika na javnom mestu, a sta ga sprecava da popizdi kad mu se salterusa posere na glavu?

Na stvari koje nisu strasne, a pritom vas se ni ne ticu? Cemu hajka zbog gluposti kad samo mozete da iskulirate?? Sta to tera coveka da pizdi zbog psovanja maloletnika na javnom mestu, a sta ga sprecava da popizdi kad mu se salterusa posere na glavu?

Види, ја реагујем у сваком случају. Има нас са кратким фитиљем.

A vi i niste neki reprezentativni primerci za temu...

Ma pusti njih curo, sitna su oni boranija, vidi mene... :rumenko:

:lol:

@TEMA: Nekako sve cesce gledam svoja posla, reagujem samo ako neko od mene zatrazi pomoc ili me tudji bezobrazluk najdirektnije pogadja. Generalno ljudi su postali divlji, a nije moja misija da se bavim prosvecivanjem i pripitomljavanjem varvara.

Neka psuje gde ko hoce, necu ja nikom da delim pravdu. Moze da mi se ne svidja, pa mislim "ju kuku lele, gde ode omladina, mi ovako nismo psovali majku mu, znali smo neki red u pm, ovo sada navaspitano sve", ali kako god necu da nekom delim pravdu i da ga ucim kako da se ponasa, a da mi se nesto ne svidja, ne svidja mi se.

a meni smetaju te njihove grube igre :(kad god prodjem blizu skole,neko nekog suta,obara ga na zemlju
svaki put dignem glas,viknem odmah ga pusti i svaki put popusim,jer i onaj koji sutira i onaj koji lezi na zemlji kazu,ma mi se samo zezamo...:dontunderstand:

Mogu da se pohvalim da mi se desilo u poslednje vreme da par puta nisam odreagovala brzopleto i upala u besmislenu raspravu braneci neki stav koji po pravilu uopste nije bitan ni za koga. I ono sto cudi ucinila sam to potpuno ravnodusno, nisam se jela u sebi sto moram da budem fina, nisam brojala do deset i tome slicno. Valjda sam konacno pocela i ja da sazrevam. :manikir:
Psovanje mi ne nacelno ne smeta, ali salteruse sto znaju da me ostave bez teskta to malo ko zna. To su takve nebuloze koje su u stanju da izuste, da mi obicno treba sigurno minut dok ukopcam sta su htele da kazu i sto, a onda je obicno kasno za reagovanje. Ono malo puta kada se snadjem i jos kada sam rasplozena za besmislenu raspravu ne ostanem duzna, ali ipak se obicno zavrsi tako sto sa potpuno zbunjenim izrazom lica odem sa saltera. z:hm:

Što? Zezaš? :)

Pa šalteruša svojim ponašanjem jednostavno zna da blokira život ne samo čoveku, već celoj porodici.

Šalteri se koriste da bi sprečili ljude da ostvare svoja prava i postoje kao prepreka da ne bi mogao da dopreš do odgovornih ako je to potrebno, da bi ostvario svoja prava...

Šalteri su nauka i delo satanista, jer su prepreka normalnom odvijanju života.

Šalteri su tako namešteni da moraš da se sagneš, da im se KLANJAŠ, staklom preprečen kontakt sa njima, jer oni su bogovi...

Poslednja izmena:

Pizdim samo kada su meni bitne i drage osobe u pitanju. Doduse, tada bas, bas, mnogo pizdim....

Za ostalo me zabole i da nestane odmah sutra, ukljucujuci tu i pomenute maloletnike, i pomenute salteruse.

Što? Zezaš? :)

Pa šalteruša svojim ponašanjem jednostavno zna da blokira život ne samo čoveku, već celoj porodici.

Šalteri se koriste da bi sprečili ljude da ostvare svoja prava i postoje kao prepreka da ne bi mogao da dopreš do odgovornih ako je to potrebno, da bi ostvario svoja prava...

Šalteri su nauka i delo satanista, jer su prepreka normalnom odvijanju života.

Šalteri su tako namešteni da moraš da se sagneš, da im se KLANJAŠ, staklom preprečen kontakt sa njima, jer oni su bogovi...

Sa svakom rečju se slažem, ali mala ispravka - šalteruše nisu krive, kriv je mehanizam koji ih pokreće da tako rade. One su samo šrafčići, nesvesni da su ometajući faktor. I same su žrtve birokratskog sistema u kome se krčkamo a da nismo ni svesni koliko nam je život osakaćen i prekraćen zbog tako naštelovane situacije.

Back