minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Moja kuma na moru lecila sebi opekotine nasom zadnjom zalihom domace za meze, davne neke, leto, Bugarska ...Zamalo da je ubijemo
![]()
...samo bre lažeš ptičurino... ko još meze stavlja na sebe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja kuma na moru lecila sebi opekotine nasom zadnjom zalihom domace za meze, davne neke, leto, Bugarska ...Zamalo da je ubijemo
![]()

koje punjenje?Moja kuma na moru lecila sebi opekotine nasom zadnjom zalihom domace za meze, davne neke, leto, Bugarska ...Zamalo da je ubijemo
- - - - - - - - - -
stra meal sad sam naoruzana
![]()

...samo bre lažeš ptičurino... ko još meze stavlja na sebe...![]()
Stvarno, ne mora mi verujes.koje punjenje?![]()

ajde onda..ne cekaj ni sek..Jaoj ne meze, nego rakiju, dobra bila 20 god. stara cuvali za moju udadbu![]()
Stvarno, ne mora mi verujes.
- - - - - - - - - -
Psihicko.![]()
ajde onda..ne cekaj ni sek..
jell ces butkice ili sesi?![]()

nece vam se dopadne ..nego imam ideju![]()

Laku noć i tebi..![]()

ne radis ujutru?Ja sam obula carapke tek sad se spremam da piskaram...![]()
ne radis ujutru?
ja bezim u krevet,mislio da ces pokazati sebe malo vise..a ti jok.![]()

Vidis to nikad nisam razumeo kod zena..zasto tako misle o sebi..sto ne dozvole da neko drugi da ocenu..Ne vredi, lepo mi samo lice
Radim i imam 100% aktivan dan sutra....
A ti mislis ove carapke neke obicne aa zeznuo si se .![]()

Vidis to nikad nisam razumeo kod zena..zasto tako misle o sebi..sto ne dozvole da neko drugi da ocenu..
npr ja
Znam vas ja vrlo dobro..![]()

Mozda su tople i udobne.ne mogu da skapiram....Carapke su mi zakon, priznaj![]()
Mozda su tople i udobne.ne mogu da skapiram....
jedino sto sam primetio je da brijes noge,verujem komplet..to ti je super..i to mi se svidja.![]()

napisao bih ti nesto,al ne smem ovde..nisam skoro
..i nije ono sto mi napisa u repki ...
napisao bih ti nesto,al ne smem ovde..
bolje je da odem na spavanje..![]()
Mozda su tople i udobne.ne mogu da skapiram....
jedino sto sam primetio je da brijes noge,verujem komplet..to ti je super..i to mi se svidja.![]()
Znaš li ti kako dlake bodu kada počnu da rastu posle brijanja?Ma smilovaće valjda se neka ćorava, ćopava u narednih godinu-dve ?

Šta je super kada neko brije noge?Znaš li ti kako dlake bodu kada počnu da rastu posle brijanja?

Ne dirajte međunožnoje. Slušajte ovo što vam besedavše galdeć bradu svet posmatravši s vrha planine.![]()