- Poruka
- 2.208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je receno da u zadnja vremena ce ljudi izgubiti ljubav i covecnost i da ce vise liciti na zveri nego na ljude. Ja mislim da smo vec zagazili u ta vremena i polako se to ostvaruje. A ko je glavni krivac tome? GLAVNI KRIVAC TOME SU SKOLE koje deca pohadjaju!
Naime u skolama se uci neko znanje, bitno je koliko je 2+2, bitna su neka statisticka znanja, o ovome onome, o neki glipostima. Sve to znanje koje kao mnogo bitno u stvari totalno nebitno jer i bez tog znanja su ljudi srecno i lepo i zdravo i dugovecno ziveli pre samo 200, 300 godina i nista im nije falilo a bili su dalkeo puniji ljubavi, srecniji, i ziveli zdravo i blagodatno.
Sta se desava dok deca celog detinjstva uce "znanje"? Desava se to da ih niko ne uci o moralu, ljubavi, istinskoj veri... I deca izrastaju u zveri i zivotinje. Devojcice niko ne uci da cuvaju cednost, niko ih ne uci da je njima najbitnije da budu dobre majke, da budu nezne, osecajne, visokomoralne, da budu milostive.... Uce se "znanju" a ulica ih vaspitava kako je kul imati sto pre seks jer je sramota biti nevina, da je kul promeniti sto vise partnera i da je zivot zezanje, provod, izlasci.
A svestenstvo se uci u skolama za popove takozvani teoloski fakulteti a koji su glavni uzrok propadanja crkve. To je najveca podvala satanina kojom on uspeva da zavede i iskrivi sve u crkvama. Ranije pre samo 200, 300 godina nije bilo teoloskih fakulteta ali su zato postojali zivi sveci. Tad nije toliko bilo bitno "znanje" vec je bilo daleko bitnije moral i podviznistvo, ljubav i prava Vera. Danas zato sto nema duhovnog uzdizanja sve vise se siri ekumenizam medju svestenstvom, iskrivljena bogosluzenja i radnje. Jednostavno svestenstvo se sve vise kod mladih smatra samo jos jednim vidom unosnog zanimanja i nista vise. Zato i imamo cenovnik crkvenih "usluga". To je toliko prizemno da je plakati. Zato danas gotovo da i nema pravih zivih svetaca.
Dakle SKOLE i sve veci broj i vrsta materjalnih stvari unistavaju i dovodi do toga da ljudi postaju zveri, sve veci procenat ljudi padaju u grehe sve to dovodi do zadnjih vremena. Covek je zver kad ne oseca svoje grehe i nema pokajanja. Dakle nema bezgresnih ali kad pitas devojku jel se kaje sto nije nevina, ona kaze taman posla pa zasto bih bilo mi je lepo a pri tom se izjasnjava da je verujuca. Muskarci imaju odnose sa udatim zenama ili sa rezvedenim ili sa neudatim devojkama i kad ih pitas jel se kaju vecina ce reci taman posla pa bilo mi je lepo. Dakle oni ni neznaju sta je greh, sta je moral, bitno je samo da je njima lepo i pri tome im nije bitno sto krse Bozje zakone.
Kad pogledamo danas ima jos malo moralnih i pravih ljudi koji istinski zive u veri ali kako ide vreme sve ih je manje. Dakle danas zivimo u zadnjim vremenima.
A i gde dalje kad je sve manje morala, kad se sve iskrivljuje, kad se bogohuli sa GMO hranom, sa kiborgizacijom ljudi (cipovanje i cipovanje licnih karti) kad se prave GMO goveda, svinje, priroda se iskrivljuje. Prkosi se Bogu na svakom koraku, ljudi se tetoviraju masovno i to je kul a svestenici cute ili sto je i gore njih i ne zanima da "moralisu" vec im je bitno da voze dobre automobile i dzipove i da stave cenovnik svojih "usluga". Ugradjuju se silikoni bitan je fizicki izgled a ne smard njihovih dusa. Hrana nikad zatrovanija a oni koji je truju ne osecaju nikakvu grizu savesti, bitno je da zarade a to sto ce da se neko truje nema veze, bitno je da je njemu lepo i da zaradi pare, a i niko ih nije ucio moralu, skole su ih ucile "znanju", a vrhunsko "znanje" u skolama je kako napraviti profit, a oni ga prave. A to sto ce kupci da se truju i da za 5 ili 10 godina obole od raka nema veze to je koleteralna steta.
I sto je najgore niko vise ni ne kritikuje takav vid ponasanja, nema borbe za veru, svi padaju u mrak, tama je svuda, tamne duse, priroda, nebo je sivo, sve je sivije, sve je crnje, zlo je dobro a dobro se ismeva i bez zadrzavanja zlo se uvecava sve vise i sve brze.
Odlicne ideje....
Jako je tesko naci uslove da se dete vaspita na bogougodan nacin.... koliko god novca da je na raspolaganju![]()
...............
Čiko, a koliko vas je umrlo od ovog zlog čike?
Čiko, a jel vi znate šta su pesticidi?
Otrovi kojim se prskadu biljke protiv štetočina, da bi ste vi imali šta da ručkate i njupate, da kad odete na pijacu ne bude prazna.
Jel znate koliko su prinosi sa pesticidima veći, i koliko usta treba nahraniti da ne dođe do masovne gladi, ubistava, kanibalizma?
Jel možete vi da rešite sve te probleme i da ne upotrebljavate pesticide a da nahranite sva gladna usta, a da ne rasturite ekonomiju?
Jeste li nekada razmišljali o dilemi kada biste morali, da li biste pustili da umre jedan čovek, ili sto ljudi?
S tim da jednog čoveka morate sami ubiti da bi spasli sto ljudi, a ako ga ne ubijete, od vašeg nečinjenja umire sto ljudi.
Šta biste vi uradili? Sedeli i kukali o zlom čiki?
Da bi jeli ne mora da se prska.
Da bi jeli ne mora da se prska.
Je li Ciko, a ko vrsi Inspekciju nedozvoljenih Kolicina pesticida/
Je li Ciko,a jeli znas da se kopriva moze koristiti um esto pesticida?
Je li Ciko,a znas li da Duvan, So, Citrusi i zacinsko bilje takodje mogu da se upotrebe kao pesticidi?
Je li Ciko,a znas li da i beli i crni luk, i lavanda i pelin, i gaves, su takodje prirodni pesticidi.
AJd, razmisli malo, koliko ti je puta "spricana" jabuka koju jedes,![]()
Hocete sad da krenem da nabrajam jos milijardu slucaja ne samo u poljoprivredi nego i ovako u ratovima kako se ljudi ubijaju svuda po svetu, silovanja, mrznje, ubistva,........ Znaci ne postoji dan ili noc ili sat ili sekund da se ne vri neko nasilje u b ilo kom naseljenom mestu u bilo kojoj tacki na ovoj planeti danas. Bilo da se to radi i o mobingu na radnom mestu , ili maltretiranja u porodici, nasilnicka ponasanja kako pojedinaca tako i institucija, drzava... Danas je zlo toliko uznapredovalo da je to za plakati. Eto udjite samo u autobus i nemojte da platite kartu videcete da bez malo mozete biti i pretuceni. A ono sto me tera da placem je to sto znam da ce svakim danom pa sve do kraja ovog sveta biti sve gore i gore i da ce se zlo ne udvostrucavati svakim danom nego ce se upetostrucavati. Nisam ja vidovit nego verujem u prorocanstvo u Knjizi koja je Bozja Rec.
Nema ljubavi, nema milosti ili ima ali jako jako jako jako malo i to u slucajevima samo ako nije na stetu vas. Znaci da nahranite neku macku ili slicno ali ako je neko vas ostetio materjalno recimo i vi da mu oprostite to je jako jako jako retko a to je zapravo prastanje kad boli da oprostite.
Hocete sad da krenem da nabrajam jos milijardu slucaja ne samo u poljoprivredi nego i ovako u ratovima kako se ljudi ubijaju svuda po svetu, silovanja, mrznje, ubistva,........ Znaci ne postoji dan ili noc ili sat ili sekund da se ne vri neko nasilje u b ilo kom naseljenom mestu u bilo kojoj tacki na ovoj planeti danas. Bilo da se to radi i o mobingu na radnom mestu , ili maltretiranja u porodici, nasilnicka ponasanja kako pojedinaca tako i institucija, drzava... Danas je zlo toliko uznapredovalo da je to za plakati. Eto udjite samo u autobus i nemojte da platite kartu videcete da bez malo mozete biti i pretuceni. A ono sto me tera da placem je to sto znam da ce svakim danom pa sve do kraja ovog sveta biti sve gore i gore i da ce se zlo ne udvostrucavati svakim danom nego ce se upetostrucavati. Nisam ja vidovit nego verujem u prorocanstvo u Knjizi koja je Bozja Rec.
Nema ljubavi, nema milosti ili ima ali jako jako jako jako malo i to u slucajevima samo ako nije na stetu vas. Znaci da nahranite neku macku ili slicno ali ako je neko vas ostetio materjalno recimo i vi da mu oprostite to je jako jako jako retko a to je zapravo prastanje kad boli da oprostite.
Neće da izgube dušu, nego đanu. Jedini koji su na gubitku su drkadžije koji znaju da imaju nekakvu šansu samo sa jednom koja nema pojma i kojoj je ispran mozak.Vidite kako satanisticki mediji propagiraju blud i razvrat, teraju i poducavaju mlade devojcice da gube nevinost i ogreznu u grehe i izgube dusu
http://www.srbijadanas.com/clanak/i...shvatila-posle-gubljenja-nevinosti-09-11-2014
Neće da izgube dušu, nego đanu. Jedini koji su na gubitku su drkadžije koji znaju da imaju nekakvu šansu samo sa jednom koja nema pojma i kojoj je ispran mozak.
Lično ne mislim da je velika tragedija što će takvi teže da se omrse.