Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
europa je maloumna od repa do glave.

odlican teks na temu kako zali indoktrinirano stado

http://srb.news-front.info/2015/11/1...B5%D1%82%D0%B0
Либтранди соле да су то све добри интегрисани мигранти...
Додуше неки фијукну, али опет је то кривица домаћина, нису им обезбедили најновији плејстешн, или им дали рачунар с виндоусом 7 уместо с најновијом десетком, иначе не би они ....:mrgreen:

Размишљам какав епски пичвајз сам пропустио на теми "Женско размишљање о политици", кад је тема закључана без потписа,

а нико није ни банован ни награђен Ц1,2,3... комплексом витамина. Мора да је било жешће него на Косову 1389.

Бију Французи, бију Арапи, а Бога ми бију и наше даме. Ни по бабу ни по стричевима.

Даме, честитам!

justin-clynes-06102012-34-435x580.jpg

Dzastin Klajnes... :vatromet:

Najperfektnija slika koju sam ikada videla :vatromet: .

Poslednja izmena:
Al morao je da otkopca I slic... Sto bar ne pokaza sta je unutra, kad je balm nek je s muzikom.

To je nepotrebno ali ne smeta i sluzi za raspaljivanje maste publike - onaj ko je trazio takvu pozu zna to.Prodaja ali ne gledam iz tog ugla vec telo.
Balmain nema nista sa ovim a nije im u planu marka kondoma kao sto su neki brendovi izbacivali -bolje ne,koji ce ikome brendirani kondom?

Ovo je cista esencija divnoce fizicke.Ful depiliran,sredjena kosa,zubi,ultra seksi perfekcija :klap: .

Divna slika za odmaranje ociju.Svako voli da vidi lepo telo a svakome lepota tela podrazumeva nesto drugo,naravno.

meni ovakav pederčić ič nije privlačan.

- - - - - - - - - -

ako treba izvinuću se...

Meni dlakave tipicne sirovine balkanske nisu privlacne.

Krajnje je vreme da ljudi shvate kako ih ful sredjeni momci ne ugrozavaju nicim i prestanu da ih se plase.

Kao sto momci vole neznu,mekanu bez dlacica kozu kod devojaka tako i devojke vole neznu,mekanu kozu bez dlacica kod momaka.

Momci vole sredjene zube kod devojaka-devojke isto kod momaka.

Negovana kosa takodje.

Sredjene obrve isto.

Ako sam zbog toga pripadnica nove generacije - neka sam.

Ko sta voli neka uzme,sto vise ljudi ne voli sta ja volim meni je veci izbor.

- - - - - - - - - -

meni ovakav pederčić ič nije privlačan.

- - - - - - - - - -

ako treba izvinuću se...

Krajnje je vreme da ljudi shvate kako ih ful sredjeni momci ne ugrozavaju nicim i prestanu da ih se plase.

Kao sto momci vole neznu,mekanu bez dlacica kozu kod devojaka tako i devojke vole neznu,mekanu kozu bez dlacica kod momaka.

Negovana kosa takodje.

Sredjene obrve isto.

Ko sta voli neka uzme,sto vise ljudi ne voli sta ja volim meni je veci izbor.

Ništa posebno....onako bezzz..... lagano preletim....pa gde se zaustavim....jer em je rano em je ponedeljak...:cool:

- - - - - - - - - -

Размишљам какав епски пичвајз сам пропустио на теми "Женско размишљање о политици", кад је тема закључана без потписа,

а нико није ни банован ни награђен Ц1,2,3... комплексом витамина. Мора да је било жешће него на Косову 1389.

Бију Французи, бију Арапи, а Бога ми бију и наше даме. Ни по бабу ни по стричевима.

Даме, честитам!

Uf.. Nisam znala....jer i ja sam tamo malo pisala... Dobro pa sam otišla za nečim lepšim.... kažem ja... politika je bljak...:lol:

Negovana kosa takodje.

Sredjene obrve isto.

Ko sta voli neka uzme,sto vise ljudi ne voli sta ja volim meni je veci ...

zar ja negde rekoh da su mi dlakavi privlačni?
pa još i da je dlakavo=sirovina?
ne plašim se isfeminiziranih... tj "sređenih", samo rekoh da mi nisu privlačni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back