- - - - - - - - - -
Poznato je koliko ti kao adventista mrziš Papu ali nemoj ovde sa tim spamovati temu. Imaš gomilu tema o ...Papi...
Govoriti istinu nije mrznja vec govor istine.
To sto je tebi istina u praksi ali i kao rec strana, to je tvoj problem.
I sto ponovo pokazujes svoju ljubav prema papi a posle se zalis sto to spomenem jeste tvoja slabost da neznas to da sakrijes.
- - - - - - - - - -
Mnogi govore protiv evolucije, pa ne idu u zatvor. Da nije mozda u zatvoru zato sto je prekrsio zakon?
Pazi. Sudija koji te otera u zatvor jeste pedofil.
On je primoran da za neke ljude otera Hovinda u zatvor, jer ce on sam onda otici, jer ga imaju u saci zbog pedofilije.
Naravno, kasnije ga i oteraju ako ne igra kako treba i kao samoubijue se.
- - - - - - - - - -
Postanak 1:26...
''Potom reče Bog: Da načinimo čoveka po svom obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.''
Gde to u ovom stihu vidiš razgovor...Ko to sa kim ...razgovra...Da li uopšte znaš šta znači ...razgovarati...Za razgovor je potrebno najmanje dva učesnika u razgovoru...A razgvora nema ako i ostali učenici u razgovoru ne kažu nešta...A u ovom stihu niko ništa do samog Boga...kazao nije...Kako to...kako je to onda razgovor...
Ako nreko kaze da nciniMO, znaci da on nije sam, da je mnozina. i jos kaze, kao sto sm MI...
Za tebe tu nema niko drugi?
Da neces i video snimak tog razgovora?
U svom zlu si spreman da lupas svasta.
Ali ljudi su te ovde prepoznali kakav si, pa nece niko ni da diskutuje sa tobom...
- - - - - - - - - -
Poslanici u parlamentu nisu...valda...Predsednik nije vlada. Predsednik države je Predsednik države. A Premijer je nešta drugo. Sve si pobrkao.
A kada neki Ministar iz vlade recimo poseti neki grad...niko neće kazati...došla Vlada...izuzev tebe...naravno...
Pazi, sam si rekao ovo:
A kada neki Ministar iz vlade recimo poseti neki grad...niko neće kazati...došla Vlada...izuzev tebe...naravno...
rekao si, KADA NEKI MINISTAR IZ VLADE POSETI GRAD.
Znaci da je on vlada sto opovrgnes a onda priznas pa sam ti ja posle kriv?.
Jeste dosao Ministar, ali svakom imalo normalnom coveku je jasno da je on vlada.
Osim onima kojima istina ne odgovara jer im kvari pricu.
Naravnod a on sam nije vlada, ali on predstavlja celu vladu u onome sto je zaduzen...