SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko se ja secam, drugi deo je bas onako najstrasniji :think:

Davno sam gledao, ima vise od 10 godina, moracu da obnovim...

Da, drugi je onaj sa... slippery skin :lol:

I dr Chilton-om.

Ja gledam celu fransizu jednom godisnje.

Hellraiser, Halloween, Fredi Krugera i prva 4 Dzejsona.

Halloween iz '78 ostaje jedan od najboljih horora svih vremena, ali jedini nastavak koji necemu vredi je H20.

- - - - - - - - - -

Претпостављам да си читао Клајв Баркера и књигу крви. А препоручујем и Црног анђела - Џон Коноли.

Citao. Genijalno stivo.

Sad zavrsavam poslednje sto mi je ostalo od Lavkrafta, "U brdima ludila". Obozavam Karpenterov film koji je inspirisan Lavkraftom- In the Mouth of Madness.

Inace, meni stvarno nije jasno zasto ljudi ne vide da je Teksaski Masakr Motornom Testerom iz '74 komedija.

Hooper je to potvrdio, bas kao i Karpenter.

Inace Karpenter je neshvaceni genije. Meni su njegovi filmovi puni dubokih zivotnih istina. I Halloween. I Magla. I Stvor, i Bekstva iz NY-a i LA-a, i Kristina, i Starman, In the Mouth of Madness i Princ Tame i "Fin absolue de Monde".

Jedino gde je podbacio su Vampiri i Duhovi sa Marsa. Problem je sto je miks vesterna i drugih zanrova uvek scheisse.

A "They Live" je film koji SVAKI covek mora da pogleda. Cudi me sto nije popularniji kod nas. To je jedina teorija zavere i komad levicarske propagande kojem sam voljan da skinem kapu.

Steta sto je Hooper narkos i alkos, imao je taj dobrih ideja. Poltergajst, Salem's Lot, Funhouse i naravno Masakr, i Toolbox Murders. Fini jedan opus.

Гледао у биоскопу, ни не сећам се које године. :lol: Није лош.
А за масакр у Тексасу...па не знам, није ми забавно кад видим да неко ставља туђу кожу на своје лице. :lol:

Kako nije, evo sad će to tvoje društvo da bude ponosno i da paradira?

´oće kůrac da paradira.

xxhm7dHo.png.pagespeed.ic.frypp_cU9_.webp

inace
http://forum.krstarica.com/showthre...ma-stranca?p=28897238&viewfull=1#post28897238
rajela, beograd je i te kako zanimljiv i moze da se vidi mnogo. od hrama svetog save, saborne crkve gde su grobovi vuka i dositeja, crkve ruzice na kalisu, od prelepe tvrdjave koja je gradjena vekovima unazad i koja je satkana od prvih poljubaca izmedju rimskog bunara i pobednika, od knez mihajlove kojom setaju prelepe devojke, do skadarlije koja je bratimljena sa pariskim montmartrom. i tu negde, medju sarenim radnjama u najstarijim beogradskim ulicama, na kaldrmi nalaze se prelepi kafici i restorani. onda se krene do dvorova u prelepim parkovima. zatim do avale i vidikovca. za veceru pljeskavica kod gvere. za dorucak burek kod petrovica. za rucak na neki splav. ili krstarenje dunavom i savom. nocni zivot je godinama unazad kotiran kao najbolji u svetu. setnja adom, zilion sadrzaja. setnja kejom, da li dunavskim ili savskim, opet zilion sadrzaja. slikari, prodavci knjiga, neki tip koji svira violinu, neki koji prodaje nakit. zemun, sa svojim prelepim sarenim fasadama, zemunska pijaca, miris reke i sveze ribe, gardos i nikad lepsi pogled na grad. izlozbe, muzeji, koncerti. razne manifestacije stalno. knjizare, galerije, starinarnice. kinezi u bloku. miris rostilja na svakom cosku.
i svaki kamen, svaki cosak, svaka ulica, svuda ima neka prica. zavisi koliko znas i volis ovo selo/grad na uscu dveju reka.

Znas kako, taj sex koji je bolji od te dve igrice mora da bude bas nesto posebno. Ono, nesto na nivou Annette Schwarz i Jayne Oso.

nemoj sad da mi tu potezes neke strankinje koje su ti nedostupne i spadaju u domen sci-fi ... znaci projekciju pravi na tvojim komsinicama milfarama....to je opipljivo i potencijalno ostvariva varijanta...

- - - - - - - - - -

otisao sam...laku noc

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back