SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema vertija? tj. nema muških? a ja tedo' nešto da pitam muške. (ali samo one prave)
Ne znam jel ste primetili po gradu bilborde sa ovom reklamom? Kad sam videla pre nekoliko dana, prosto nisam mogla da se nadivim što kostimu što devojci koja ga nosi...
Pa, šta kažete momci?
Jel lep kupaći kostim?:mrgreen:
M1039+M728.jpg

Poslednja izmena:
Nema vertija? tj. nema muških? a ja tedo' nešto da pitam muške. (ali samo one prave)
Ne znam jel ste primetili po gradu bilborde sa ovom reklamom? Kad sam videla pre nekoliko dana, prosto nisam mogla da se nadivim što kostimu što devojci koja ga nosi...
Pa, šta kažete momci?
Jel lep kupaći kostim?:mrgreen:
M1039+M728.jpg

:klap:

jeste sunci lep je. ako planiras za leto da uzimas ovakav, uzmi

ova je malo zgoljava nije ga lepo popunila :lol:

otkricu ti tajnu. rif je dara bubamara :tajna:

Nikako da napišeš pravilno, onaj dan nije bilo dara, već džara... bre. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Od svih razloga zasto ljudi pljuju Izrael, taj je definitivno najretardiraniji, i ujedno je glavni razlog zasto vecina ljudi pljuje Izrael. Jos jedan u nizu dokaza da su ljudi teski moroni.

A ona fotka iznad, to nema veze? Večeras si kraći od šesnesterca. :fdlan:

znam da plivam, ali ipak idem u vodu samo dokle nogama dno mogu da opipam. :lol:
nekako mi bazeni deluju sigurnije, zanm koliko je koji dubok i dal uopšte u njega i da ulazim :lol:
a
jednostavno, nisam leto tip. više bih volela da mogu sebi da priuštim po jedno zimovanje svake godine. ništa lepše od snega... :)

a i smatram da moja konstitucija nije vredna pažnje. morala bih da tražim neko pusto ostrvo :hahaha1:

Poslednja izmena:
znam da plivam, ali ipak idem u vodu samo dokle nogama dno mogu da opipam. :lol:
nekako mi bazeni deluju sigurnije, zanm koliko je koji dubok i dal uopšte u njega i da ulazim :lol:
a
jednostavno, nisam leto tip. više bih volela da mogu sebi da priuštim po jedno zimovanje svake godine. ništa lepše od snega... :)

a i smatram da moja konstitucija nije vredna pažnje. morala bih da tražim neko pusto ostrvo :hahaha1:

uh, ostalo mi nešto opreme za skijanje , oš da ti poklonim :lol:

- - - - - - - - - -

ja stvarno ne mogu da verujem da kaže da je ova devojka žgoljava.
a kolke pare svetske zvezde i manekenke daju da se naprave ko sarage a ovde kod nas su na ceni debelguze

Biće da se folira Verti ;)

a

:mrgreen:

:eek:
Jesi ti dobro ? Ko salivena je :lol:

Dobro veče ,jutro

ja stvarno ne mogu da verujem da kaže da je ova devojka žgoljava.
a kolke pare svetske zvezde i manekenke daju da se naprave ko sarage a ovde kod nas su na ceni debelguze

pa cekajte

ovoj se vide rebra, jel ih samo ja vidim? kako to da opisem, osim kao zgoljavo-mrsava je?

zar ne postoji neka razlika izmedju vitkog tela, i mrsavog tela?

ovoj ne fali 20kg...ali bar jedan mali komadic mesa samo da joj rebra ne vire kroz kozu...mozda 2-3 kg i eto ga....

a ova i jeste manekenka jer Sunci rece da je u pitanju reklamni pano...a vidi se i fotoshopovana je slika. i ne, velika vecina momaka ne voli ovoliku mrsavost, ali ne voli ni ovu pa na nju da se doda 20kg. ali par kg je idealno...samo malo u bokovima i malo u grudima da dobiju na volumenu...i savrseno.

za obući je rastegljivo , ja sam blizu 60 kg. cipeliške 40 ili 41, moje vitlam , nekome sam posudila, a ne
mogu da se setim kome, a oni ćute , skije , one duze , a uze sa sve štapovima :lol: i verovatno montova
crvena pa valjda 40 broj
njaaaah...
:lol:
zasto?

ja moram da te vidim, pa da ti kazem. ovako ispadoh kriv...na nevidjeno.

juuuu bre pa šalim se... :lol:

zene nikad nisu zadovoljne svojim telom. ja znam da sam se sada uhvatio sa vama za vruc krompir ali sta sad. sad cu da nadjem nesto da pokazem ako mogu da docaram
delimično si u pravu. ali samo kada su u pitanju žene koje nisu imale nikakve hiru'ške zahvate.
ma nećemo ti mi ništa... samo ožeži :lol:

Poslednja izmena:
pa cekajte

ovoj se vide rebra, jel ih samo ja vidim? kako to da opisem, osim kao zgoljavo-mrsava je?

zar ne postoji neka razlika izmedju vitkog tela, i mrsavog tela?

ovoj ne fali 20kg...ali bar jedan mali komadic mesa samo da joj rebra ne vire kroz kozu...mozda 2-3 kg i eto ga....

a ova i jeste manekenka jer Sunci rece da je u pitanju reklamni pano...a vidi se i fotoshopovana je slika. i ne, velika vecina momaka ne voli ovoliku mrsavost, ali ne voli ni ovu pa na nju da se doda 20kg. ali par kg je idealno...samo malo u bokovima i malo u grudima da dobiju na volumenu...i savrseno.

E, to što joj se vidi ispod si.a se svima vidi :lol:
uh, ala si ti zahtevan , pa nećeš joj brojati rebarca :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back