SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Искрено, ја никад не започињем свађу. Не фолирам се. :lol:
Ја сам ти природни дефанзивац.
Добро, можда умем да поставим незгодно питање па да испровоцирам свађу али да започнем с истом, јок ја! :mrgreen:

Ne volim ni ja svadje u sustini, to se u stvari i vidi jer su sve moje svadje klinacke, oko potpuno nebitnih stvari. Postoje ljudi koji se posle svadja osecaju super, a ja se osecam kao popisan. Zato i provociram klinacke svadje, da se ne bi svadjali ozbiljno.

Ne volim ni ja svadje u sustini, to se u stvari i vidi jer su sve moje svadje klinacke, oko potpuno nebitnih stvari. Postoje ljudi koji se posle svadja osecaju super, a ja se osecam kao popisan. Zato i provociram klinacke svadje, da se ne bi svadjali ozbiljno.

Клиначке свађе, какве су то?
То је ово што се прегањаш по форуму? :lol:

Како Ками небитно?
Политички ставови, идеологија коју подржавамо су уско везани са системом вредности који заступамо. :)

Tako, nebitno, karakterne osobine su mnogo bitniji od stavova za identitet neke osobe. Stavovi su cist ratio, ne dotice to mene duze od 10 sekundi. Sa druge strane, ludim danima i mesecima zbog nekih karakternih stvari i iracionalnosti.

На који начин је систем вредности који подржавамо одвојив од карактера? :lol:

Sistem vrednosti jeste deo karaktera, samo njegov jako malecni deo. Bitnije je da li si sebican, ili volis da dajes. Da li si uplasen, besan, usamljen ili srecan.

Sistem vrednosti je cesto i odbrambeni mehanizam, i menja se ne toliko retko.

Имам озбиљан проблем :lol:

Елем, малопре погледам рачун на телефону колико ми је, кад оно већ 5 хиљада.
Ок, у иностранству сам али сам константно накачена на мрежу у стану или ако сам ван стана не користим нет, евентуално неку порукицу пустим вибером.
У недељу је рачун био око 280 дин. Малопре се 'мал не ушлогирах!

Значи, не телефонирам, смс-ове пошаљем али тих десет смс-ова не могу толико да коштају....о чему се ради???
Управо сам искључила тел. и грицкам нокте.:sad2:
Не даје ми се плата за мобилни рачун.

Drugari, koji aftobus pored trznog centra u bloku 70? Rekose mi na zelenjaku da su najbolju mesaru u gradu premestili tamo negde u blizini pa da trazim gde. Cvarci prste ne da polizes nego da izedes

U moje vrijeme je 68-ca (čini mi se) išla sa Zelenjaka pa se tamo negdje okretala...

- - - - - - - - - -

Ок, у иностранству сам али сам константно накачена на мрежу у стану или ако сам ван стана не користим нет, евентуално неку порукицу пустим вибером.

Значи, не телефонирам, смс-ове пошаљем али тих десет смс-ова не могу толико да коштају....о чему се ради???

Ne ulazi na net više...

Али који нет?
Све што пишем, пишем или са компа или са ипод-а....једино вибер...зар могу стикери које ми шаље сестрина клинка да коштају толико...то се рачуна као пренос података, је л' ?

Где да угасим ебени нет, кад ту опцију немам у телефону, осим...дата роминг? Где је то у самсунговом ''паметном'' телефону?

mom bratu je tako zimus u amsterdamu nakucao 600eura...isto internet...

poruku sa postpaida iz spanije prema srbiji sam placao 125din prosle godine...ako si imala da te neko zove, dolazni poziv se placa takodje...

iskljuci u opcijama i internet stavi na ask when needed i uvek koristi wifi, ne svoj preko mreze...

Па очито сам и ја...:lol:
Сад сам излистала у самом телефону колико података је прошло на шта....на вибер отишло скоро 3 мб пренесених података! На интернет претрагу, коју апсолутно НИСАМ користила преко 2 мб....ј6т. тај телефон се сам качио и сам претраживао, другог објашњења нема с обзиром да га у те сврхе ни иначе не користим....

Ништа....биће угашен до повратка у Србију....а онда правац у Телеком да ми објасне како се блокира сваки пренос података. :lol:
Паметан прво пита, а глуп прво плати па пита. :evil:

mom bratu je tako zimus u amsterdamu nakucao 600eura...isto internet...

poruku sa postpaida iz spanije prema srbiji sam placao 125din prosle godine...ako si imala da te neko zove, dolazni poziv se placa takodje...

iskljuci u opcijama i internet stavi na ask when needed i uvek koristi wifi, ne svoj preko mreze...
Ма накачена сам на вај-фај у стану....мислим, нисам баш толико технички неписмена. :lol:

600 евра за телефонски рачун....мила мајко. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back