dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.408
чуш: Романија равна! Pogledajte prilog 319903
Па то је мјесто, тако се зове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
чуш: Романија равна! Pogledajte prilog 319903
http://www.nspm.rs/hronika/ukrajina-vojska-pozvala-janukovica-da-stabilizuje-stanje-u-zemlji.html
Украјина: Војска позвала Јануковича да стабилизује стање у земљи
![]()
КИЈЕВ - Војници и радници у Оружаним снагама (ОС) Украјине позвали су данас украјинског председника да предузме недложне мере за стабилизацију ситуације у земљи, пренеле су агенције.(Танјуг)
Vojska je manje vise jednonacionalna i verovatno da nema sanse da se pocepa po tim savovima.
Једино решење Украјинске кризе како је ја видим јесте да Војска преузме команду и контролу над државом.
1. Увођење ванредног стања
2. Увести Војни Закон док се стање у Земљи доведе у цивилизован ред.
3. Растерати и разјурити све паравојне формације
4. Растерати разјурити и похапсити све терористе,
5. Народ на посао, студенти на предавања, лудаци у луднице
6. Расписати парламентарне изборе.
7. Када се оформи Влада и почне да ради, укинути Ванредно стање, војска назад у Касарне.
Па после ако хоће да се цепају нека се цепају али не да се убијају при том.
Ја сам апсолутно убеђен да боље решење од овога не постоји. Молим вас пренесите ово Председнику Јануковичу. Или Путину. Свеједно.
Да, Милиција и војска да раде заједно. Милиција да буде под командом Војске.
Па то је мјесто, тако се зове.
Не зна он јадан, имао је двојку из географије.
Samo je problem u tome što niko živi ne zna u kakvom je stanju vojska i da li je išta ostalo od nje uopšte.
Pritom je verovatno i vojska podeljena na evro-unijate i pro-rusku frakciju, tako da njeno angažovanje može da dovede do još goreg krvoprolića.
Нисте ви људи.
Нисте ви људи.
Проблем је што ти немаш појима о војсци ни како та институција ради??! Ни најмање.
Јес чуо за војни закон? Образуј се прво, па се онда врни овде да разговарамо.
Sta mu se pravdas, vidis valjda da je Boshnjakistanac?ма да, Романија равна је најважније место у свету...за које свако мора де је чуо. Ти одреди (за помоћ Јануковичу) мора да су толико велики чим отуда долазе!?
Pogledajte prilog 319905
ма да, Романија равна је најважније место у свету...за које свако мора де је чуо. Ти одреди (за помоћ Јануковичу) мора да су толико велики чим отуда долазе!?Pogledajte prilog 319905
Незналице, и то поносне незналице.
Како је освежавајуће бити у вашем менталном окружењу после целог дана интелектуалног рада.
Sta mu se pravdas, vidis valjda da je Boshnjakistanac?
Ој Викторе, треба ли ти гарде
Романија равна да ти даде?
U bre, al' si osetljiv, k'o da sam ti psovao familiju
Mnogo ti vredi vojni zakon kada zapicaju puške, tad možeš da uzmeš papir na kojem je odštampan i da ga upotrebiš kad ti prigusti.
Videli smo na primeru SFRJ i JNA kol'ko vredi vojni zakon i "zakletva" kad svaka vaška povuče na svoju stranu.
Smanji nervozu. Peace![]()
...ma , mani Kalabića i njegove...oćeš geodeta da uzme predmer , pa da slavno skonča kao Čiča , ni mesto da se nezna - da bude tamo gde ničeg nema ni tiči nije....pusti čoveka nek se sam vadi kako zna...opasni su ravnogorski gardisti !
Не вређам се уопште. Само ми није јасно да одрастао човек (још и мушко!) не зна да је подељеност у Војсци немогућа? Чим до тога дође, онда почиње грађански рат, војска не псотоји. Ово независно од тога о којој се држави на свету ради. Војна иснтитуција не зна за поделе, за непослушност, за нерад...за одбијање наређења.
ИДИ???Nemoguća? I mene čudi kako neko ko nije prespavao 1991. i raspad JNA može da tvrdi tako nešto.
Ма није он рекао Равногорски?!!!...ma , mani Kalabića i njegove...oćeš geodeta da uzme predmer , pa da slavno skonča kao Čiča , ni mesto da se nezna - da bude tamo gde ničeg nema ni tiči nije....pusti čoveka nek se sam vadi kako zna...opasni su ravnogorski gardisti !
А буса се у прса о некаквој писмености.Ој Викторе, треба ли ти гарде
Романија равна да ти даде?
ИДИ???
Причаш ко онај што је проверавао да ли је палидрвце исправно. Кресне шибицу, запали и каже: ово палдирвце је исправно!!
Чуј, стил који си изабрао и није толко лош. Али код мене не ради.
Идеја о војној управи у Украјини је противно твојим личним интересима (или интересима твога господара. Овде: небитно). Но, како немаш здраве аргументе против такве идеје, опалио си странпутиама, провокацијама, ватањем на емоције, заменом теза...
Овим си и несвесно НАРАВНО, потврдио да мислиш да је моја идеја о завођењу војне диктатуре у Украјини добра. Дакле: фала.
Следећи, молим!