Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.nspm.rs/hronika/ukrajina-vojska-pozvala-janukovica-da-stabilizuje-stanje-u-zemlji.html
Украјина: Војска позвала Јануковича да стабилизује стање у земљи
vojska%20ukrajina.jpg

КИЈЕВ - Војници и радници у Оружаним снагама (ОС) Украјине позвали су данас украјинског председника да предузме недложне мере за стабилизацију ситуације у земљи, пренеле су агенције.(Танјуг)

Једино решење Украјинске кризе како је ја видим јесте да Војска преузме команду и контролу над државом.

1. Увођење ванредног стања
2. Увести Војни Закон док се стање у Земљи доведе у цивилизован ред.
3. Растерати и разјурити све паравојне формације
4. Растерати разјурити и похапсити све терористе,
5. Народ на посао, студенти на предавања, лудаци у луднице
6. Расписати парламентарне изборе.
7. Када се оформи Влада и почне да ради, укинути Ванредно стање, војска назад у Касарне.

Па после ако хоће да се цепају нека се цепају али не да се убијају при том.

Ја сам апсолутно убеђен да боље решење од овога не постоји. Молим вас пренесите ово Председнику Јануковичу. Или Путину. Свеједно.

Да, Милиција и војска да раде заједно. Милиција да буде под командом Војске.

Poslednja izmena:
Да, да додам:
Све оне који су тамо провели највише времена похапсити и натерати на принудни рад да очисте сва гофна што су засрали на улицама. Тек кад све буде доведено у стање лкакво је било пре новембра 2013. пуштити их кући.

Једино решење Украјинске кризе како је ја видим јесте да Војска преузме команду и контролу над државом.

1. Увођење ванредног стања
2. Увести Војни Закон док се стање у Земљи доведе у цивилизован ред.
3. Растерати и разјурити све паравојне формације
4. Растерати разјурити и похапсити све терористе,
5. Народ на посао, студенти на предавања, лудаци у луднице
6. Расписати парламентарне изборе.
7. Када се оформи Влада и почне да ради, укинути Ванредно стање, војска назад у Касарне.

Па после ако хоће да се цепају нека се цепају али не да се убијају при том.

Ја сам апсолутно убеђен да боље решење од овога не постоји. Молим вас пренесите ово Председнику Јануковичу. Или Путину. Свеједно.

Да, Милиција и војска да раде заједно. Милиција да буде под командом Војске.

Samo je problem u tome što niko živi ne zna u kakvom je stanju vojska i da li je išta ostalo od nje uopšte.

Pritom je verovatno i vojska podeljena na evro-unijate i pro-rusku frakciju, tako da njeno angažovanje može da dovede do još goreg krvoprolića.

Samo je problem u tome što niko živi ne zna u kakvom je stanju vojska i da li je išta ostalo od nje uopšte.

Pritom je verovatno i vojska podeljena na evro-unijate i pro-rusku frakciju, tako da njeno angažovanje može da dovede do još goreg krvoprolića.

Проблем је што ти немаш појима о војсци ни како та институција ради??! Ни најмање.
Јес чуо за војни закон? Образуј се прво, па се онда врни овде да разговарамо.

Проблем је што ти немаш појима о војсци ни како та институција ради??! Ни најмање.
Јес чуо за војни закон? Образуј се прво, па се онда врни овде да разговарамо.

U bre, al' si osetljiv, k'o da sam ti psovao familiju :lol:

Mnogo ti vredi vojni zakon kada zapicaju puške, tad možeš da uzmeš papir na kojem je odštampan i da ga upotrebiš kad ti prigusti.

Videli smo na primeru SFRJ i JNA kol'ko vredi vojni zakon i "zakletva" kad svaka vaška povuče na svoju stranu.

Smanji nervozu. Peace z:hm:

Pogledajte prilog 319905

ма да, Романија равна је најважније место у свету...за које свако мора де је чуо. Ти одреди (за помоћ Јануковичу) мора да су толико велики чим отуда долазе!?Pogledajte prilog 319905

Био је ироничан.

Него, вратимо се теми.

Уколико се прогласи ратно стање, полицијске снаге се подређују команди војске. У овом случају никакве полицијске снаге немају довољно снаге да одговоре на пријетњу.

Незналице, и то поносне незналице.

Како је освежавајуће бити у вашем менталном окружењу после целог дана интелектуалног рада.

To da li neko od nas nesto zna ili ne je nasa stvar i tebe se ne ticu nase privatne stvari.

Nazvati nekog neznalicom vuce na uvredu.

Ој Викторе, треба ли ти гарде
Романија равна да ти даде?

...ma , mani Kalabića i njegove...oćeš geodeta da uzme predmer , pa da slavno skonča kao Čiča , ni mesto da se nezna - da bude tamo gde ničeg nema ni tiči nije....pusti čoveka nek se sam vadi kako zna...opasni su ravnogorski gardisti !

U bre, al' si osetljiv, k'o da sam ti psovao familiju :lol:
Mnogo ti vredi vojni zakon kada zapicaju puške, tad možeš da uzmeš papir na kojem je odštampan i da ga upotrebiš kad ti prigusti.
Videli smo na primeru SFRJ i JNA kol'ko vredi vojni zakon i "zakletva" kad svaka vaška povuče na svoju stranu.
Smanji nervozu. Peace z:hm:

Не вређам се уопште. Само ми није јасно да одрастао човек (још и мушко!) не зна да је подељеност у Војсци немогућа? Чим до тога дође, онда почиње грађански рат, војска не псотоји. Ово независно од тога о којој се држави на свету ради. Војна иснтитуција не зна за поделе, за непослушност, за нерад...за одбијање наређења.

Још кад на основу таквих тврдњи извлачиш закључке, наводи на сумњу. Што се ниси мало дубље унео у предлоге које сам изнео? Него си брже боље појурио да опонираш...и то без аргумената!
хехе...

...ma , mani Kalabića i njegove...oćeš geodeta da uzme predmer , pa da slavno skonča kao Čiča , ni mesto da se nezna - da bude tamo gde ničeg nema ni tiči nije....pusti čoveka nek se sam vadi kako zna...opasni su ravnogorski gardisti !

Хаха, шоу се наставља.

Нема та песма везе са Калабићем и твојим четничким фобијама, цењени колега. То је песма из скорашњег рата, и обраћа се Радовану Караџићу.

http://www.nspm.rs/hronika/mup-ukra...lanirani-predvidjan-bio-nasilni-scenario.html
МУП Украјине: Протести били раније планирани, предвиђан био насилни сценарио
КИЈЕВ– Истражитељи Министарства унутрашњих послова Украјине располажу подацима да су масовни протести у земљи били раније испланирани и да је при томе предвиђан насилни сценарио, изјавио је данас заменик начелника Главног истражног одељења МУП-а Украјине Александар Гнатив.
ukrajina-protesti(13).jpg

По његовим речима у оквиру истраге полиција је запленила неколико сервера који су, како се показало припадали опозиционој партији „Баткившћина”, пренеле су РИА Новости.

„Информација која се налажила на једном од заплењених сервера и која се односила на делатност украјинског удружења „Баткившћина”, сведочи да масовни протести који су почели 21. новембра прошле године у Кијеву нису били спонтани већ пажљиво планирани. У материјалу који се налази код истражитеља постоје и подаци да је при планирању тих акција предвиђана насилна акција”, рекао је Гнатив на прес конференцији.

По његовим речима у материјалима са заплењених сервера се говори о томе да ће примена силе над демонстрантима изазвати широк ођек и поткопати ауторитет органа власти и председника Украјине.

Добијени материјали су послати на експертизу ради утврђивања позадине акција усмерених на насилно свргавање уставног поретка и преузимање власти, додао је он.

(Танјуг)

Не вређам се уопште. Само ми није јасно да одрастао човек (још и мушко!) не зна да је подељеност у Војсци немогућа? Чим до тога дође, онда почиње грађански рат, војска не псотоји. Ово независно од тога о којој се држави на свету ради. Војна иснтитуција не зна за поделе, за непослушност, за нерад...за одбијање наређења.

Pa mi ovde upravo i pričamo o mogućem gradjanskom ratu i o raspadu zemlje.

Nemoguća? I mene čudi kako neko ko nije prespavao 1991. i raspad JNA može da tvrdi tako nešto.

Nemoguća? I mene čudi kako neko ko nije prespavao 1991. i raspad JNA može da tvrdi tako nešto.
ИДИ???

Ahahahahaa..............!2.jpg

Причаш ко онај што је проверавао да ли је палидрвце исправно. Кресне шибицу, запали и каже: ово палдирвце је исправно!! И врати га назад у кутију шибице, јер је доказано да пали

Чуј, стил који си изабрао и није толко лош. Али код мене не ради.
Идеја о војној управи у Украјини је противно твојим личним интересима (или интересима твога господара. Овде: небитно). Но, како немаш здраве аргументе против такве идеје, опалио си странпутицама, провокацијама, ватањем на емоције, заменом теза...

Овим си и несвесно НАРАВНО, потврдио да мислиш да је моја идеја о завођењу војне диктатуре у Украјини добра. Дакле: фала.
Следећи, молим!

Ма није он рекао Равногорски?!!!

Погледај:
Ој Викторе, треба ли ти гарде
Романија равна да ти даде?
А буса се у прса о некаквој писмености.
Pogledajte prilog 319908

ИДИ???

Причаш ко онај што је проверавао да ли је палидрвце исправно. Кресне шибицу, запали и каже: ово палдирвце је исправно!!

Чуј, стил који си изабрао и није толко лош. Али код мене не ради.
Идеја о војној управи у Украјини је противно твојим личним интересима (или интересима твога господара. Овде: небитно). Но, како немаш здраве аргументе против такве идеје, опалио си странпутиама, провокацијама, ватањем на емоције, заменом теза...

Овим си и несвесно НАРАВНО, потврдио да мислиш да је моја идеја о завођењу војне диктатуре у Украјини добра. Дакле: фала.
Следећи, молим!

Koji si ti lik, jeb.ote :hahaha:

Mog gospodara? U kom si ti tripu čoveče, ja se bar na ovom forumu izjašnjavam kao rusofil :zima2:

Stil? Boli me uvo da li to kod tebe "prolazi" ili ne prolazi, ne prilagodjavam stil nijednoj pojedinačnoj raspravi.

Ma ideja ti je genijalna - u duboko podeljenoj zemlji, ti bi da rešavaš situaciju vojnim udarom, i da im pritom spočitaš zakon i da ih potsetiš na neku "zakletvu" koju su dali. Pa to su isto usijane glave pokušale u SFRJ 1991. pa znamo kako se završilo.

'Oćeš svežiji primer raspada vojske? Libija.
Ta država se raspala po plemensko frakcijskim linijama (uz obilatu "pomoć" sa Zapada) pa se po istim linijama raspala i vojska. A smem da se kladim da je i njih neki mučenik potsećao na neki "zakon" i na zakletvu :zcepanje:

Ti bre uopšte nisi svestan u kakvom je raspadu Ukrajina - bila i pre ovoga a kamoli sada. I očekuješ da u takvom raspadu vojska (i ostale institucije) funkcionišu u toj meri da mogu da zaustave taj raspad?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back