Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prokrastinacija u ispitnom roku... which means, drkao sam se s ovim recimoo, od početka ovog meseca.
whadya think

2015-06-10 19.07.41.jpg
2015-06-11 18.43.11.jpg
2015-06-18 15.24.01.jpg

10552647_959414530768900_5599635407137293011_n.jpg

@Direkt

1. Neki do jaja makro-mikrokosmički šizoidni doživljaj
2. Đa mi se more, kao da je drukčijom tehnikom rađeno(mada i jesu tempere?)
3. Ekstra izgleda, možda malo prenačičkano i više dekorativno, stoga, treće mjesto :mrgreen:

Prve dve su odlične

@Direkt
Ja ne gotivim sprej uopšte oprosti mi. :lol: Al sam nailazila često na to, baš je popularno u poslednje vreme.

Uglavnom tehnički ti je najbolja druga slika, s tim što bi krug oko... Planete valjda, trebalo da bude malo nežniji verovatno, oko donje strane sfere postoje plave površine koji bi pretpostavljam trebalo da budu narandžaste, i sama sfera deluje možda maaaalčice traljavo za moj ukus ako smem tako da kažem. ALI more mi je mnogo lepo i nebo je lepo nijansirano, što bi rekla ona na yt tutorijalu za smouki ajz FINO BLENDANO. :lol: Planine/stene su baš dobre, čime si radio to, slobodnoručno?

Što se tiče druge dve, na trećoj mi se sviđa planeta dole levo i nekako me podseća na Egipat iz nekog razloga, a za prvu nemam šta puno da kažem, osim da treba da budeš mnogo pažljiviji sa belom. :mrgreen:

Uglavnom čini mi se da ti ovo fino ide, al reci mi iskreno da to ne radiš samo jer voliš miris spreja :mrgreen:

Ja ne gotivim sprej uopšte oprosti mi. :lol: Al sam nailazila često na to, baš je popularno u poslednje vreme.

Pa popularno je zato što se lako ukači fazon, a pritom se tokom rada nadrogiraš od aerosola :mrgreen: Nego, lako je naučiti tehniku al teško je njome zagospodariti :)

Uglavnom tehnički ti je najbolja druga slika, s tim što bi krug oko... Planete valjda, trebalo da bude malo nežniji verovatno

Da da, glavni problem je što je papir manjeg formata, a sprejevi su mi oni najjeftiniji akrilni, pa ne mogu da stavljam različite kepove te prska naveliko :lol:

, oko donje strane sfere postoje plave površine koji bi pretpostavljam trebalo da budu narandžaste, i sama sfera deluje možda maaaalčice traljavo za moj ukus ako smem tako da kažem. ALI more mi je mnogo lepo i nebo je lepo nijansirano, što bi rekla ona na yt tutorijalu za smouki ajz FINO BLENDANO. :lol: Planine/stene su baš dobre, čime si radio to, slobodnoručno?

a za prvu nemam šta puno da kažem, osim da treba da budeš mnogo pažljiviji sa belom. :mrgreen:

Misliš li na zvezde ili ove rendom bele prskotine koje nemaju veze ni sa čim :D?

Uglavnom čini mi se da ti ovo fino ide, al reci mi iskreno da to ne radiš samo jer voliš miris spreja :mrgreen:

eeeh you got me ;)
Doduše, u početku je bilo kul, posle me je ubilo, pogotovo dok sam radio na terasi i u garaži. Onda sam morao da pređem na otvoreno jer sam primetio da noću mogu normalno da dišem samo ako se posebno pozicioniram i izbegnem fizičke prepreke k plućima xD
Uzeo sam i one jeftine maske u apoteci, al nisu baš najkorisnije... u suštini, treba ovde mnogo cimanja i poigravanja sa šablonima, tehnikama, bojama i teksturama, ja to čisto koristim kao zabavu al primećujem da se u poslednje vreme sve više nerviram jer težim da usavršim neke stvari, a ne ide mi baš dobro, pa ću odraditi još nekoliko radova dok ne potrošim trenutne boje, i penzionisaću se :mrgreen: I ovako ne prodajem, neke sam prodao klincima koji su se jednom sjatili, pa kad su počeli da mi zahtevaju da im crtam ovo ili ono skapirao sam da mi to baš nije gušt xD
Ostalo što imam iskoristiću da upotpunim psihodeličnost svoje sobe, i da razdelim raznim ljudima, eto.

A kakav si sa kistom, olovkom?

Paa. Mogu ti reći da postoji samo jedna falusna stvar kojom ja mogu propisno da baratam.

A to je špahtla :mrgreen:

Zvezde su mi dobre, pogotovo gornji desni ćošak, mislila sam na ovo belo što okružuje ovo narandžasto sa donje strane. Obrati pažnju na jugozapad narandžastog, baš očigledna uglavnom ravna bela linija. Kapiram da je tu fora kao sa senčenjem, mora da se vežba puno i da se radi oprezno, tim pre zbog prirode tehnike (ja kad radim olovkom ili temperom to se lakše popravlja, ovo kapiram da je zajebanost na nivou akvarela, tu kad sjebeš senke sjebo si ih).

Ja sam jednom samo probala to al nisam mogla upravo zbog mirisa (a ja ga obožavam), jer imam taj trip kad udišem nešto čudno, odmah me krene panika. xD Ono, napravila sam jednu planetu i pobegla xD

Nažalost, ovo belo je samo odsjaj veštačkog svetla xD

Pokušavao sam i neke šume sa vodopadima al stabla mi ispadnu loše, ne koristim valjda dobar papir pa ne mogu špahtlom da skidam slojeve i istaknem belu za grane i stablo, no šta sad. Bolje ja da se držim zalazaka i svemira :mrgreen: Al najdraže mi je igranje sa crnim i belim sprejom, apstraktne gluposti, stavljam neke predmete preko pa manipulišem teksturama i bojama. Uzeo sam neki kevin milje, napravio raznobojnu podlogu i prekrio crnu preko miljea, izgleda halucinogeno :mrgreen:

Taman razmišljala da vas ovdje pitam ima li posla tamo u Bg za djevojke mojih godina jer nmg čitavo ljeto ovdje da provedem, kad mi javiše da sam ipak primljena za trosedmični seminar u Berlinu (svi troškovi pokriveni) jer je neko od odabranih učesnika iz BiH imao nesreću a ja sam bila prva rezerva. Ali brateeuu tri sedmice u Njemačkoj a para mi treba samo za suvenire ako hoću da ih kupujem :lol: šta mi ono rekoste za nevladine organizacije, ne valjaju, ha? :zplez:

Taman razmišljala da vas ovdje pitam ima li posla tamo u Bg za djevojke mojih godina jer nmg čitavo ljeto ovdje da provedem, kad mi javiše da sam ipak primljena za trosedmični seminar u Berlinu (svi troškovi pokriveni) jer je neko od odabranih učesnika iz BiH imao nesreću a ja sam bila prva rezerva. Ali brateeuu tri sedmice u Njemačkoj a para mi treba samo za suvenire ako hoću da ih kupujem :lol: šta mi ono rekoste za nevladine organizacije, ne valjaju, ha? :zplez:
А што ти плаћају све?

Back