TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Pa meni se vinjak ne sviđa, tj meni se ne sviđa ništa dalje od limunade, ali slika je pobedila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa meni se vinjak ne sviđa, tj meni se ne sviđa ništa dalje od limunade, ali slika je pobedila![]()
Ja ne gotivim sprej uopšte oprosti mi.Al sam nailazila često na to, baš je popularno u poslednje vreme.
Uglavnom tehnički ti je najbolja druga slika, s tim što bi krug oko... Planete valjda, trebalo da bude malo nežniji verovatno
a za prvu nemam šta puno da kažem, osim da treba da budeš mnogo pažljiviji sa belom.![]()
Uglavnom čini mi se da ti ovo fino ide, al reci mi iskreno da to ne radiš samo jer voliš miris spreja![]()
A kakav si sa kistom, olovkom?
А што ти плаћају све?Taman razmišljala da vas ovdje pitam ima li posla tamo u Bg za djevojke mojih godina jer nmg čitavo ljeto ovdje da provedem, kad mi javiše da sam ipak primljena za trosedmični seminar u Berlinu (svi troškovi pokriveni) jer je neko od odabranih učesnika iz BiH imao nesreću a ja sam bila prva rezerva. Ali brateeuu tri sedmice u Njemačkoj a para mi treba samo za suvenire ako hoću da ih kupujemšta mi ono rekoste za nevladine organizacije, ne valjaju, ha?
![]()
А што ти плаћају све?