Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko nam je doneo trofej Dejvis kupa pobedivši svaki singl meč? :D Ne plaća porez na turnirske prihode, ali plaća na prihode koje ostvaruje u Srbiji :D I da, trenutno je u Srbiji, iako kažeš da ne sme da dođe :D

Rekao sam da ne sme da dođe, a ne da ne dolazi uopšte, tj. izbegava da dođe ovde iz straha od ne znam čega :D
Što se tiče DK , ne igra ove godine i to je činjenica, šta mi pričaš o prošlosti? :D
Prihodi njegove akademije su 1000 puta manji od nejgovih teniskih prihoda, tako da si dvojka...:D

- - - - - - - - - -

Zaradi se i tu. Jos kako. Na prestizu, a sa time dolaze i sponzorski ugovori. Sto se tice tog poreza mogao bi da ga placa u Srbiji i skine tu "vecitu anatemu" sa sebe. Drugi menjaju i drzavljanstvo pa nista

Alavo je to, Dule. Sve i da Novak hoće, ćale ne bi dozvolio da se i dinar uplati u budžet Srbije.

Poslednja izmena od moderatora:
Rekao sam da ne sme da dođe, a ne da ne dolazi uopšte, tj. izbegava da dođe ovde iz straha od ne znam čega :D
Što se tiče DK , ne igra ove godine i to je činjenica, šta mi pričaš o prošlosti? :D
Prihodi njegove akademije su 1000 puta manji od nejgovih teniskih prihoda, tako da si dvojka...:D

- - - - - - - - - -

Ti si napisao "ne igra DK", a ne "ne igra ove godine". A ta izjava da ga je strah, nemam pojma odakle ti je to uopšte palo na pamet :mrgreen: I nema on samo akademiju, ali nije ni bitno, nisam poreznik i iskreno zabole me koliki su prihodi :D

Čestitke Stanislavu još jednom! :D
Mnogo mi je drago zbog njega, a još mi je draže... Rodžer17.... Nadal 13 :hvala:

9vdppl.gif

- - - - - - - - - -
:super::super::super:

Wawrinka oprao Nadala u finalu...pokusao je Rafa da odglumi neku povredu ali je to sve izgledalo veoma pateticno :lol: (jos gore nego kad Novak simulira povredu) :D

- - - - - - - - - -

Alavo je to, Dule. Sve i da Novak hoće, ćale ne bi dozvolio da se i dinar uplati u budžet Srbije.

Molim te caleta i narocito striceka mi ne spominji. Cak i ja, koji sebe smatram prilicno tolerantnim, ne mogu da ih smislim. Pisalo i po novinama, (ne znam koliko je tacno) da je i u onom centru "Gale Muskatirovic" bilo svega. Opština Stari grad zbog nagomilanih dugova isterala Đokoviće! . Kazu nisu platili ni ugradnju vodomera. To je "Femili sport" koji vode tata i stricek. Nole sa time nema blage veze. Nema ni vremena.

Obrisano je i editovano gomila poruka i ovde i na jos par tema.
Vas par ste se "lepo" medjusobno izvredjali.
Sledeci put cete svi dobiti na poklon mali godisnji, ako nastavite u istom maniru.

Ako ćemo istini za volju, Boris i Dejan su pljuvali po nama, nije bilo obostranog vređanja. Osim ako računaš kao uvredu to što pišemo u prilog nekih drugih tenisera a da to nije Novak.

- - - - - - - - - -

U disneylandu xD

Neka, sad si barem odmoran :D Da komentarišemo malo o tenisu :D

:super::super::super:

Wawrinka oprao Nadala u finalu...pokusao je Rafa da odglumi neku povredu ali je to sve izgledalo veoma pateticno :lol: (jos gore nego kad Novak simulira povredu) :D

Pise u novinama: " MADRID - Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal, izjavio je da ne očekuje da će propustiti nijedan predstojeći turnir zbog povrede leđa koja ga je mučila tokom finalnog meča Otvorenog prvenstva Australije". Znaci 17:13 opet brzo dolazi u opasnost. Sta moze da uradi moj Federer po tom pitanju? Bojim se malo.

Da :D

Potpuno neocekivana zavrsnica ovog gs...Stan the man ih odvalio sve redom :lol:

Najslađa mi je ona pobeda u četvrtfinalu :D

- - - - - - - - - -

Pise u novinama: " MADRID - Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal, izjavio je da ne očekuje da će propustiti nijedan predstojeći turnir zbog povrede leđa koja ga je mučila tokom finalnog meča Otvorenog prvenstva Australije". Znaci 17:13 opet brzo dolazi u opasnost. Sta moze da uradi moj Federer po tom pitanju? Bojim se malo.

Samo da Rafa izdrži ovu sezonu i odbrani koliko može. Dosta će biti :D

Naravno da nece propustiti turnire posto je glumio onu povredu...zbog takvih stvari nikada nece biti kao BOGOTAC Federer...Ne boj se Dule,tu je Stan the man :D

Mada i kralj Roger se tek zagreva...bice svakako mozda i najveci favorit na wimbledonu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back