- Poruka
- 13.940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više si se tim rečima pos*ao po Rodžeru nego po Novaku![]()
Ne bih rekao. Novak je taj kome je Srbija ispred svega, koliko puta se samo busao. A ovamo niti igra za DK, niti plaća porez svojoj domovini, ne sme ni da se pojavi u Srbiji, ne oseća se sigurno![]()
Od svih argumenata koje si izneo, samo jedan je polovično tačanAli 'ajde da ti ne uzimam za zlo, ipak si pristrasan
![]()
Hajde mi bolje napiši koji argument mi nije tačan i zašto?![]()
Što bi igrao, kad tu ne može mnogo da se zaradi? A i bez veze je da se umara, kad može da se odmara za sledeće turnire![]()
Ko nam je doneo trofej Dejvis kupa pobedivši svaki singl meč?Ne plaća porez na turnirske prihode, ali plaća na prihode koje ostvaruje u Srbiji
I da, trenutno je u Srbiji, iako kažeš da ne sme da dođe
![]()
Zaradi se i tu. Jos kako. Na prestizu, a sa time dolaze i sponzorski ugovori. Sto se tice tog poreza mogao bi da ga placa u Srbiji i skine tu "vecitu anatemu" sa sebe. Drugi menjaju i drzavljanstvo pa nista
Rekao sam da ne sme da dođe, a ne da ne dolazi uopšte, tj. izbegava da dođe ovde iz straha od ne znam čega
Što se tiče DK , ne igra ove godine i to je činjenica, šta mi pričaš o prošlosti?
Prihodi njegove akademije su 1000 puta manji od nejgovih teniskih prihoda, tako da si dvojka...
- - - - - - - - - -
I nema on samo akademiju, ali nije ni bitno, nisam poreznik i iskreno zabole me koliki su prihodi Čestitke Stanislavu još jednom!![]()
Mnogo mi je drago zbog njega, a još mi je draže... Rodžer17.... Nadal 13
![]()
- - - - - - - - - -

(jos gore nego kad Novak simulira povredu) 
Rekao sam da ne sme da dođe, a ne da ne dolazi uopšte, tj. izbegava da dođe ovde iz straha od ne znam čega
Što se tiče DK , ne igra ove godine i to je činjenica, šta mi pričaš o prošlosti?
Prihodi njegove akademije su 1000 puta manji od nejgovih teniskih prihoda, tako da si dvojka...
- - - - - - - - - -
Alavo je to, Dule. Sve i da Novak hoće, ćale ne bi dozvolio da se i dinar uplati u budžet Srbije.
Juri Rafa rekord,al bezuspesnoAko tako nastavi stići će KRALJA Rodžera po GS trofejima u mesecu limburgu kad se majmuni šišaju
- - - - - - - - - -

Wawrinka oprao Nadala u finalu...pokusao je Rafa da odglumi neku povredu ali je to sve izgledalo veoma pateticno(jos gore nego kad Novak simulira povredu)
![]()
U disneylandu xD...pozdrav JEHOVA...sta ima...finale se igralo u nedelju...gdje si ti bio do danas!?
Obrisano je i editovano gomila poruka i ovde i na jos par tema.
Vas par ste se "lepo" medjusobno izvredjali.
Sledeci put cete svi dobiti na poklon mali godisnji, ako nastavite u istom maniru.
U disneylandu xD
Wawrinka oprao Nadala u finalu...pokusao je Rafa da odglumi neku povredu ali je to sve izgledalo veoma pateticno(jos gore nego kad Novak simulira povredu)
![]()
DaAko ćemo istini za volju, Boris i Dejan su pljuvali po nama, nije bilo obostranog vređanja. Osim ako računaš kao uvredu to što pišemo u prilog nekih drugih tenisera a da to nije Novak.
- - - - - - - - - -
Neka, sad si barem odmoranDa komentarišemo malo o tenisu
![]()

Da
Potpuno neocekivana zavrsnica ovog gs...Stan the man ih odvalio sve redom![]()
Pise u novinama: " MADRID - Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal, izjavio je da ne očekuje da će propustiti nijedan predstojeći turnir zbog povrede leđa koja ga je mučila tokom finalnog meča Otvorenog prvenstva Australije". Znaci 17:13 opet brzo dolazi u opasnost. Sta moze da uradi moj Federer po tom pitanju? Bojim se malo.
Naravno da nece propustiti turnire posto je glumio onu povredu...zbog takvih stvari nikada nece biti kao BOGOTAC Federer...Ne boj se Dule,tu je Stan the manPise u novinama: " MADRID - Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal, izjavio je da ne očekuje da će propustiti nijedan predstojeći turnir zbog povrede leđa koja ga je mučila tokom finalnog meča Otvorenog prvenstva Australije". Znaci 17:13 opet brzo dolazi u opasnost. Sta moze da uradi moj Federer po tom pitanju? Bojim se malo.
I meniNajslađa mi je ona pobeda u četvrtfinalu
- - - - - - - - - -
Samo da Rafa izdrži ovu sezonu i odbrani koliko može. Dosta će biti![]()