- Poruka
- 62.443
Samo da nije kao Vuk Jeremic.
Bolje da je i kao onaj smesni Nebojsa Stefanovic, ali samo da nije kao Vuk Jeremic...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je kao Vuk Jeremic - moze.
Ma bezi, pa da poludimo svi coporativno![]()
Jeremic se na moje iznenadjenje pokazao odlicnim ministrom spoljnih poslova, dokaz je sto je cak i Djilasu smetao pa ga je izbacio iz stranke valjda iz "zahvalnosti".
Prema tome, iako sam u pocetku imala sumnje, dobar je ispao. Isto tako ni za ovog ne mora nista da znaci (da je los), ali mi sve nesto hladno oko srca kad su u pitanju ti maldi i skolovani sa strane bez ijednog dana radnog staza i iskustva.
Има ли његов посао име?
(не знаш име његовог посла а знаш да је добар у истом? Како знаш? Рек'о ти вуЋко?)
Jeste idealna.
Samo da znas Sandrina, da li je neko kamiondzija ili odlikas, nista ne govori o njegovoj strasti, i o kompatibilnosti tvoje i sestricine strasti sa njegovom![]()
...znaš šta mi se dopada kod tebe i to unazad x godina : nisi klasičan provincijalac kojem se nakostreši sveijedna dlaka na tu prostu konstataciju realnog zavičaja ...pogle' ove ljanke, slaDŽe južna pruga ispod al' se postrojiše same i nezvane i šta čovek da im radi sem da ih okvalifikuje kao to što ustvari i jesu , prosto zavičajke
![]()
Pa Sandrina, ja nemam problema sa tim da priznam sebi da sam seljacina, naravno da jesam, stav 'selo moje lepse od Pariza' mi je jako stran, a padez ne tako retko ne znam da ubodemAli sam strastvena seljacina
![]()
Debilast streberski izgled, bez mnogo harizme. Ja ne znam kome ce ovaj covek da parira kao autoritet, a ministar finansija je u svim jacim zemljama pojam.
Mada kapiram da ce funkciju iskoristiti poput Jeremica za licnu promociju i napredak karijere, a Vucicu ce biti odlicno pokrice ako sada i vec zasigurno nista ne uradi.
Debilast streberski izgled, bez mnogo harizme. Ja ne znam kome ce ovaj covek da parira kao autoritet, a ministar finansija je u svim jacim zemljama pojam.
Mada kapiram da ce funkciju iskoristiti poput Jeremica za licnu promociju i napredak karijere, a Vucicu ce biti odlicno pokrice ako sada i vec zasigurno nista ne uradi.
"Insistiraću da svi plaćaju poreze i poreske dugove, ali ćemo voditi računa da to ne izazove novi talas stečajeva i da ne poveća nezaposlenost, jer nije cilj da sapletemo našu ekonomiju", kazao je Krstić.
Да не отварам нову тему...
ПУПС ВЕЋ ОДБАЦУЈЕ КРСТИЋЕВ ПЛАН
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=23&nav_category=206&nav_id=745512
Пензионери неће прихватити Крстићеве захтеве које се односе на замрзавање и могуће смањење већих пензија.
Sandrina iz Like nasla nekome da prica o kompleksu provincije.
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Проблем нису мале пензије, проблем су ове велике, династије Кркобабић анд цо.
Па у праву је матори Кркобабић - КАКО МОЖЕШ ОДЛУКОМ ВЛАДЕ ДА БИЛО КОМЕ УКИДАШ СТЕЧЕНА ПРАВА ПО ЗАКОНУ...... то само може у овој вукојебини неко да предложи........А У СТВАРИ ТО ЗАХТЕВА И ПРЕДЛАЖЕ ВУћКО АЛИ НЕ СМЕ ЈАВНО ДА КАЖЕ - ПА ЋЕ ЗА СВЕ СВИЊАРИЈЕ КОЈЕ СЕ БУДУ ДОГАЂАЛЕ ДА УПУТИ НЕЗАДОВОЉНЕ НА СВОЈЕ "САВЕТНИКЕ"...... кретен.......
Iako sam branio ovog Krstica,sada vidim da je lik budala. Sta ces da skreses kad penzioneri jedva krpe kraj sa krajem,moj deda ima penziju 9000 iz dva dela,a baba 4000 i vise od pola ode im na lekove.
Sta tu imas da skines? Sta moze da se ustedi na tim penzijama koje ima vecina Srbije? I oni koji imaju 50k sigurno sami ne trose,vec pomazu unucima,nezaposlenim ukucanima i sl.
Kakav bolid od coveka,sto ne reze poslanicke plate i dnevnice,ne proda one silne mercedese,audije sto se poslanici voze? Jok,udri po najugrozenijima.
Ako hoce da ustedi nek ukine subvenzije za poslove sto je davao Dinkic i nek ukine ove izdatke za Kosovo,tu odlazi pola milijarde evra godisnje,e to je usteda,a ne ovo.
- - - - - - - - - -
Ma takvih nema ni 100k u Srbiji,ustede su nikakve,sica. Kakva je to usteda od 2-3 miliona evra? Nikakva.