Morali su nesretnici, inace im glave na ramenu ne bi bilo,....meni mozete samo glavic da obradite!!!
Yebate kak ti sve znaš. Ko kad kako i gdje. Mora da si omiljen u društvu i obiteljskom krugu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morali su nesretnici, inace im glave na ramenu ne bi bilo,....meni mozete samo glavic da obradite!!!
aha, nadje se neko tebi slican i nalupeta sta mu volja![]()
aha, nadje se neko tebi slican i nalupeta sta mu volja
znaci srbi da slave oluju? jbt imas negde ostatak od obraza ili?
Pratis ustasku ideologiju, negiras hrvatske ratne zlocine 40', 90', slavis oluju, protivis se cirilici itd
Nisu ustase istrebljene kad i NDH, ili moram opet da ti kacim slike ?![]()
Moj radni kolega Srbin to slavi, pisa sam da mu je brat poginuo u ratu! Jeli on po tebi nije Srbin? Ili?
Nisi odgovorio šta te nagnalo da se vratiš među nas( zviri ) , BOŽE sačuvaj šta ti pišeš!?
Medju vas, na imanju mojih pradjedova, ni blizu vas ne moze biti!!!
Moj radni kolega Srbin to slavi, pisa sam da mu je brat poginuo u ratu! Jeli on po tebi nije Srbin? Ili?
I to je to?
To je tvoj odgovor?
Znači kompletnu povijest Srba na wikipediji su izmijenili Hrvati?
Istog casa, morao bi napustiti imanje!!!Inače?
jel ti znas sta je uopste wikipedia?![]()

ili si ti lazov. nesto jeste 
Ustaška propagandna mašinerija?
Pa ajde, nađi mi neki drugi srpski izvor o zločinu u Škabrnji pa da vidimo što pišete o tome, može?
Naravno da nije. Čobanica i Kenmek će svima reći ko smije biti Srbin a ko ne smije.
aman covece, da sam zaludna sad bih se muvala po wikiju i menjala clanke o hrvatskoj, te je skockala po svojoj meri. to je stranica koju uredjuju citaoci. fersten?

mogu caskom da ti napisem ceo clanak.
mogu caskom da ti napisem ceo clanak.

aman covece, da sam zaludna sad bih se muvala po wikiju i menjala clanke o hrvatskoj, te je skockala po svojoj meri. to je stranica koju uredjuju citaoci. fersten?
on je po MOM misljenju kretenili si ti lazov. nesto jeste
![]()
Da kako ne zato nema vilu u Dubrovniku i eto se od straha iselio! Jedino ko je ugrozio te ljude bili su Srbi i Crnogorci za vrime mučenja Dubrovnika! Nebi ti bilo loše da bar malo upotrijebiš kulturu!
Istog casa, morao bi napustiti imanje!!!
Koje ti gluposti pišeš prestrašno....
Evo primjer
http://sr.wikipedia.org/wiki/Сарадња_четника_са_снагама_Осовине_у_Другом_светском_рату
Dakle ovo je sve bez veze, dijete se malo igralo?

Koje ti gluposti pišeš prestrašno....
Evo primjer
http://sr.wikipedia.org/wiki/Сарадња_четника_са_снагама_Осовине_у_Другом_светском_рату
Dakle ovo je sve bez veze, dijete se malo igralo?

on je po MOM misljenju kretenili si ti lazov. nesto jeste
![]()