ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

Pa ako je Eu prva zver Ispravka, sta je tu greh pred Bogom biti lojalan i poslusan toj vlasti koja trenutno vlada???

Imali smo turke 500 godina i sta?

To je cisto tvoje misljenje bez pokrica... Necije misljenje koje zastupas i ne vredi bilo kakav argument...

Osim toga Usra je takodje nastala od Evropske narode nekadasnjeg Rima...

Poslednja izmena:
Nije Eu Un jer za njih imamo druga obelezja.
Oni su nadtali iz vec postojecih naroda.

Treba da citas diskusiju.

To je Usra druga zver a prva je papstvo.

U svom pocetku i kasnije je Usrs.
Imala takva verska sloboda i sloboda misljenja koja nije postojala nigde.
Zbog verskih progonstva od Katolika sve je pobeglo tamo i imali su jak uticaj na stvaranje te zemlje.

Kako izlazi znaci nastanak jedne nove ne postojece drzave.
Kako izlazi iz zemlje pocinje kao jagnje i biva sve veca pretvara se u zver.

To nije vise jagnje.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa ako je Eu prva zver Ispravka, sta je tu greh pred Bogom biti lojalan i poslusan toj vlasti koja trenutno vlada???

Imali smo turke 500 godina i sta?

To je cisto tvoje misljenje bez pokrica... Necije misljenje koje zastupas i ne vredi bilo kakav argument...

Osim toga Usra je takodje nastala od Evropske narode nekadasnjeg Rima...
šta je problem biti poslušan i lojalan i jednoj americi? ništa,dok ne dođe u naum da sa drugom zveri po delovanju druge zveri antihrista pape ili papstva što vuče jedno drugo,sa prikazom velike bludnice crkve rimske,da sačini lik i da učini da se svi koji s e ne poklone i ne prime žig zveri pobiju,dotle neće biti problema sa niti jednom vlasti,bilo eu ili ameri. kao što nije propblem dokm čipuju svinje,goveda,pse ,lične karte,ali kada počnu udarati čip na desnu ruku i čelo,taj žig zveri,e,onda vidi kako ćeš proći,ako ne budeš pre toga dignut put Hrista,i ostaneš u toj velikoj kuhinji naroda i vernika koji će zadocniti na glas trube,bez krštenja za oprost greha u jedino dato ime pod nebom Isusa Hrista nazarećanina i bez krštenja svetim Duhom,tj. bez ulja u posudama,kod pet ludih devojaka! koje nisu devica čista već jedna holivud žena crkva oblačeća u mušku odeću,sečene kose,našminkana, sa dva braka unutar,sa tv programima i svim ostalim opačinama sveta za kojima se okreće kao lotova žena i onda oće da ne postane kao i ona slan kamen!!

Zato su kraljevi i carevi imali ljude koji su testirali hranu i piće (Food taster), jer spolja se ne vidi da unutra postoji otrov!

(spolja se sve OK! Lepo izgleda i fino miriše... ali i hrana i piće je otrovano)

Hoćete li ipak popiti nešto što znate da je otrovano?

(Božja reč nam kaže da će svi narodi upravo to uraditi...

II ANĐEOSKA VEST

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

CELA ZEMLJA ĆE BITI OBMANUTA LAŽIMA KXRVE IZ OTKRIVENJA (VAVILON VELIKI)

Obratite pažnju I na prethodne poruke:

... svi narodi su prevareni zato što ne proučavaju Božju reč sa iskrenom željom da joj se pokore)

Poslednja izmena:
Nije Eu Un jer za njih imamo druga obelezja.
Oni su nadtali iz vec postojecih naroda.

Treba da citas diskusiju.

To je Usra druga zver a prva je papstvo.

U svom pocetku i kasnije je Usrs.
Imala takva verska sloboda i sloboda misljenja koja nije postojala nigde.
Zbog verskih progonstva od Katolika sve je pobeglo tamo i imali su jak uticaj na stvaranje te zemlje.

Kako izlazi znaci nastanak jedne nove ne postojece drzave.
Kako izlazi iz zemlje pocinje kao jagnje i biva sve veca pretvara se u zver.

To nije vise jagnje.

Zar EU ili UN ne lici na jagnje a govori kao azdaja ? tj koristi NATO zver :mrgreen:

Poslednja izmena:
A da li hoćete od sada pa ubuduće pre nego što počnete da čitate Božju reč, da se ponizno obratite Bogu u molitvi da Vam da Duha Svetoga, da bi mogli pravilno da razumete Sveto pismo?

?

Luk 11:9 I ja vama kažem: ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se.
Luk 11:10 Jer svaki koji ište, prima; i koji traži, nalazi; i koji kuca, otvara mu se.
Luk 11:11 Koji je među vama otac u koga ako sin zaište hleba da mu da kamen? Ili ako zaište ribe da mu da mesto ribe zmiju?
Luk 11:12 Ili ako zaište jaje da mu da skorpiju?
Luk 11:13 Kad dakle vi, zli budući, umete dobre dare davati deci svojoj, koliko će više Otac nebeski dati Duha Svetog onima koji ištu u Njega?

Isus Hrist

Jer kako ćete razumeti proročanstva ako Vam ih ne rastumači sam AUTOR - Sveti Duh...

2Pe 1:21 Jer nikad proroštvo ne bi od čovečije volje, nego naučeni od Svetog Duha govoriše sveti Božiji ljudi.

... jer ako hoćete sami da tumačite, budite sigurni da imate drugog suflera koji se sam nameće i koji ne pita za dozvolu! Tim pre ako gajite neki svesni greh...

možete li mi reći šta predstavlja Vaš avatar?

Poslednja izmena:
Hoćete da diskutujemo o Božjoj reči...

(i da pružate drugima tumačenja)

a da li hoćete da se pokorite AUTORU - Svetom Duhu?

???

Zašto nam ne odgovorite na pitanja?

Nisam Vas vređao, nisam osuđivao, samo Vas kulturno pitam kao hrišćanin - hrišćanina:

A da li hoćete od sada pa ubuduće pre nego što počnete da čitate Božju reč, da se ponizno obratite Bogu u molitvi da Vam da Duha Svetoga, da bi mogli pravilno da razumete Sveto pismo?

?

možete li mi reći šta predstavlja Vaš avatar?

Ako hoćete da pokorite Vašu dušu STVORITELJU NEBA I ZEMLJE...

neće Vam biti teško da odgovorite.

(ali ako Vam je greh miliji od istine, onda ćete se protiviti do smrti)

Poslednja izmena:
Zašto su SVI NARODI prihvatili da se NAPOJE OTROVNIM VINOM...

II ANĐEOSKA VEST

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

.. da li možda ljudi NE ZNAJU šta je greh?

NE!

Upravo zato što su svi ljudi sasvim slobodno IZABRALI da zadrže greh, zato i prihvataju sve zablude Vavilona velikog!

(religiozni sistem koji im pruža opravdanje da žive u grehu a da se osećaju prihvaćenim od Boga)

...

Poslednja izmena:
Gle, ja ne kazem da to nije istina sto ti pises ok ? Prebrzo osudjujes ljude po izgledu :aha:

Pokusavam da vam kazem ko je zver i objasnim pravo znacenje a ti se hvatas za mene i moj avatar kao da je tema o tome - ko sam ja i koliko sam bludan i gresan :dash:

Drzi se teme i ako imas neku ideju o zveri i lil je tebi Bog rekao nesto novo podeli sa nama :hvala:

Sto se tice Otkrivenja.
Ono je vecinom pisano u simbolima.
Grcka rec koja se za to koristi oznacava SIGNALIZIRANJE.
Ili asociranje bih ja rekao.
Od te grcke reci je nastala nasa rec za SEMAFOR.

Dakle simboli u Otkrivenju imaju za cilj da nam signaliziraju, da nas asociraju, da na osnovu njih prepoznamo dogadjaje u svetu i znamo da je to ono o cemu govori Otkrivenje i da tako prepoznamo vreme u koje zivimo.
Dakle simboli nam ne govore direktno vecinom, nego nas navode uz Bozju pomoc i predznanje da sami prepoznamo sta je sta.
Na taj nacin je poruka takodje zasticena jer da govori dirktno bili bi pokusaji da bude unistena ili bi onaj na koga se odnosi koga dq postupi drugacije.
Dakle nacin na koji je Otkrivenje objavljeno je perfektan.

Neki simboli su nam direktno otkriveni sta znace, da bismo mogli da prepoznamo logiku onih simbola koji nisu.

Poslednja izmena:
Poštovani Neodoljiv Neumoljiv,

Mi smo ljubazni sa Vama, ali Vi ignorišete pitanja hrišćana...

Zašto bi hrišćani prihvatali da primaju tumačenja od nekoga ko ne želi da se pokori AUTORU - Svetom Duhu?

???

Odgovorite nam na pitanja pa ćemo nastaviti da razgovaramo.

(a ako nećete da se pokorite STVORITELJU NEBA I ZEMLJE, Vi ćete nastaviti po starom, ali hrišćani neće prihvatati izopačena tumačenja)

Poslednja izmena:

Back