ISTINA O DRUGOJ ZVERI IZ OTRKIVENJA JOVANOVOG 13 glava, VISE NIJE TAJNA...

...

Da li ste Vi glasnogovornik Vavilona velikog kojeg Božja reč osuđuje?

II ANĐEOSKA VEST

Rev 14:8 I drugi anđeo za njim ide govoreći: Pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode.

III ANĐEOSKA VEST

Rev 14:9 I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: Ko se god pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
Rev 14:10 I on će piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred Jagnjetom.
Rev 14:11 I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig imena njenog.
Rev 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Poslednja izmena:
a Noje je naravno adventisticka crkva......:lol:

Kakve veze ima bilo koja crkva sada sa ovim sto pricamo ovde???

Citiramo Bibliju, posmatramo dogadjaje us vetu i svako neka kaze sta misli?

Gde si ti ostavio svoju ineteligenicju da to ne mozes da primetis???

Mlad si decko a toliko su nazadan?:eek:

Ocekivao sam da tvoja crkva zna nesto o tome?:(

Poslednja izmena:
U Bibliji imamo Danilovo prorocanstvo.

I to prorocanstvo nam takodje pokazuje da su zveri iz oktrivenja drzvane vlasti ili drzave, drzavna sila.

Dan 7:3 I četiri velike zveri izidjoše iz mora, svaka drugačija.

Dan 7:5 Potom, gle, druga zver beše kao medved, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima medju zubima svojim, i govoraše joj se: Ustani, jedi mnogo mesa.

Dan 7:6 Potom videh, i gle, druga, kao ris, imaše na ledjima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zver, i dade joj se vlast.

Dan 7:7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jedjaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri predjašnjih, i imaše deset rogova.

Danilo objasnjva dolazak 4 casrtva pocev sa Vavilonksim koje je postojalo u njegovo vreme, i naziva te drzavne ili svetske vlasti toga vremena i posle njega, takodje ZVERI.

Poslednja izmena:
Sta kaze Putin Snokiju?

Samo ako pretsanes da radis protiv zveri, primicemo te???:eek:

Ako to ne ucinis, ne mozes da ostanes kod nas???:eek:

Zasto? Pa zakljucite sami:

Pogledajte moc koju je dala druga zver prvoj, sta se kaze za prvu zver, a kolika je onda moc druge zveri?

Off 13:4 I pokloniše se zveri govoreći: Ko je kao zver? I ko može ratovati s njom?

Medjutim prva zver ne dobija silu samo druge zveri vec dobija silu i drugih drzava, pogotvo Evropskih:

Off 17:12 I deset rogova, koje si video, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vreme primiti sa zveri.

Off 17:13 Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zveri.

Poslednja izmena:
ne bavim se prorcanstvima niti me interesuju...nemam vremena za paranoju poslednjih dana......:lol:

Mt 22:1 I odgovarajući Isus opet reče im u pričama govoreći:
Mt 22:2 Carstvo je nebesko kao čovek car koji načini svadbu sinu svom.
Mt 22:3 I posla sluge svoje da zovu zvanice na svadbu; i ne hteše doći.
Mt 22:4 Opet posla druge sluge govoreći: Kažite zvanicama: Evo sam obed svoj ugotovio, i junci moji i hranjenici poklani su, i sve je gotovo; dodjite na svadbu.
Mt 22:5 A oni ne marivši otidoše ovaj u polje svoje, a ovaj k trgovini svojoj.
Mt 22:6 A ostali uhvatiše sluge njegove, izružiše ih, i pobiše ih.

Mt 22:7 A kad to ču car onaj, razgnevi se i poslavši vojsku svoju pogubi krvnike one, i grad njihov zapali.
Mt 22:8 Tada reče slugama svojim: Svadba je dakle gotova, a zvanice ne biše dostojne.
Mt 22:9 Idite dakle na raskršće i koga god nadjete, dozovite na svadbu.
Mt 22:10 I izišavši sluge one na raskršća sabraše sve koje nadjoše, zle i dobre; i stolovi napuniše se gostiju.
Mt 22:11 Izašavši pak car da vidi goste ugleda onde čoveka neobučenog u svadbeno ruho.
Mt 22:12 I reče mu: Prijatelju! Kako si došao amo bez svadbenog ruha? A on oćute.
Mt 22:13 Tada reče car slugama: Svežite mu ruke i noge, pa ga uzmite te bacite u tamu najkrajnju; onde će biti plač i škrgut zuba.
Mt 22:14 Jer su mnogi zvani, ali je malo izbranih.

Poslednja izmena:
Dan 12:10 Mnogi će se očistiti, ubeliti i okušati; a bezbožnici će raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumeti, ali će razumni razumeti.

KONTEKST:

Dan 12:1 A u to će se vreme podignuti Mihailo, veliki knez, koji brani tvoj narod; i biće žalosno vreme, kakvog nije bilo otkako je naroda do tada; i u to će se vreme izbaviti tvoj narod, svaki koji se nađe zapisan u knjizi.
Dan 12:2 I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni.
Dan 12:3 I razumni će se sjati kao svetlost nebeska, i koji mnoge privedoše k pravdi, kao zvezde vazda i doveka.
Dan 12:4 A ti Danilo zatvori ove reči i zapečati ovu knjigu do poslednjeg vremena; mnogi će pretraživati, i znanje će se umnožiti.
Dan 12:5 Tada pogledah ja, Danilo, i gle, stajahu druga dvojica, jedan s ove strane na bregu reke, a drugi s one strane na bregu reke.
Dan 12:6 I jedan reče čoveku obučenom u platno, koji stajaše nad vodom u reci: Kad će biti kraj tim čudesima?
Dan 12:7 I čuh čoveka obučenog u platno, koji stajaše nad vodom u reci, i podiže desnicu svoju i levicu svoju k nebu, i zakle se Onim koji živi uvek da će se sve ovo ispuniti po vremenu, po vremenima i po po vremena, i kad se svrši rasap sile svetog naroda.
Dan 12:8 I ja čuh ali ne razumeh; i rekoh: Gospodaru moj, kakav će biti kraj tome?
Dan 12:9 A On reče: Idi Danilo, jer su zatvorene i zapečaćene ove reči do poslednjeg vremena.
Dan 12:10 Mnogi će se očistiti, ubeliti i okušati; a bezbožnici će raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumeti, ali će razumni razumeti.

Hoćemo li postati razumni ili ćemo ostati bezbožni zavisi samo od našeg izbora.

Poslednja izmena:
"Zdravo, moje ime je Ed Snouden"

Prenosimo u celini Snoudenovu izjavu, koja je danas objavljena na sajtu Vikiliks:

Zdravo. Moje ime je Ed Snouden. Pre nešto više od mesec dana imao sam porodicu, dom iz snova i komforan život. Takođe, imao sam mogućnost da bez ikakvog naloga pratim vašu komunikaciju, svačiju komunikaciju, u svako doba dana i noći. To je moć koja menja ljudske sudbine.

To je takođe i ozbiljno kršenje zakona. Četvrti i peti amandman ustava moje zemlje, 12. član Opšte deklaracije o ljudskim pravima i brojni statuti i ugovori zabranjuju takve sisteme masovnog nadgledanja. Dok su američkim Ustavom ovakvi programi označeni kao ilegalni, moja Vlada smatra da tajne sudske presude, koje nisu dostupne široj javnosti, na neki način legitimizuju nezakonita delovanja.

Verujem u principe deklarisane u Nirnbergu 1945. godine. Pojedinci imaju međunarodne dužnosti koje su iznad nacionalnih obaveza poslušnosti. Prema tome, pojedinci imaju obavezu da krše i domaće zakone, da bi sprečili pojavu zločina protiv mira i čovečnosti.

Shodno tome, uradio sam ono što sam mislio da je ispravno i započeo kampanju da ispravim ono što je pogrešno. Nije mi cilj bio da se obogatim, kao što nisam tražio da prodam američke tajne. Nisam "šurovao" ni sa jednom stranom Vladom da bih zaštitio sebe. Umesto toga sam izneo javnosti šta sam znao, da bismo svi mogli javno da raspravljamo o onome što utiče na sve nas, i tražio sam svetsku pravdu.

Ta moralna odluka da se izađe u javnost sa podacima o masovnoj špijunaži je svakako koštala, ali je bila ispravna, i ne žalim ni za čim.

Od tada, Vlada i obaveštajne službe Sjedinjenih Američkih Država pokušale su od mene da naprave primer kojim će upozoriti sve ostale koji bi mogli da progovore poput mene. Ja sam zbog toga ostao bez državljanstva i progonjen sam zbog akta političkog izražavanja. Američka vllada me je stavila na listu zabrane letenja. To je podrazumevalo da me Hong Kong stavi van okvira svog zakona, direktnim kršenjem međunarodnog prava o azilantima. Zemlje koji bi stale iza mene i iza prava azilanata koje garantuju Ujedinjene nacije, suočile bi se sa sankcijama. Vlada je čak preduzela i korak bez presedana i prizemljila avion predsednika Latinske Amerike u potrazi za političkim azilantom. Ove opasne eskalacije, osim što predstavljaju pretnju dostojanstvu Latinske Amerike, ugrožavaju i osnovna prava svakog čoveka, pa i nacije, da živi slobodno, bez progona, i da traži i da dobije azil.

Ipak, i uprkos ovoj istorijski nesrazmernoj agresiji, zemlje širom sveta su mi ponudile podršku i azil. Te zemlje, uključujući Rusiju, Venecuelu, Boliviju, Nikaragvu i Ekvador, imaju moju zahvalnost i poštovanje što su bile prve koje su stale u odbranu ljudskih prava koja krše više moćni nego nemoćni. Odbijanjem da odustanu od svojih principa pred zastrašivanjem, oni su stekli poštovanje celog sveta. Moja je namera da putujem u svaku od ovih zemalja, kako bi izrazio ličnu zahvalnost njihovom narodu i liderima.

Ja sam danas objavio formalno prihvatanje svih ponuda podrške ili azila koje sam primio i koje ću dobiti u budućnosti. Na primer, dobijanjem azila od venecuelanskog predsednika Madura, moj status azilanta je sada formalan, i ni jedna država nema osnova da ograniči ili ometa moje pravo da taj azil koristim. Kao što smo videli, neke vlade u Zapadnoj Evropi i Severnoj Americi su demonstrirale spremnost da budu iznad zakona, i to ponašanje je i danas prisutno. Ova protivpravna pretnja mi onemogućava da putujem u Latinsku Ameriku i iskoristim azil koji sam tamo dobio u skladu sa našim zajedničkim pravima.

Ova spremnost moćnih država da igraju iznad zakona predstavlja pretnju za sve nas, i ne sme im se dozvoliti da u tome uspeju.[/U] Prema tome, molim vas za pomoć pri upućivanju zahteva za garancije za sigurnim prolaskom kroz odgovarajuće zemlje, što bi osiguralo moj put ka Latinskoj Americi, a takođe i moj zahtev za azilom u Rusiji danas, sve dok se ove zemlje ne saglase sa zakonom i moje legalno putovanje bude dozvoljeno. Ja ću uputiti moj zahtev Rusiji danas, i nadam se pozitivnom ishodu.

Ako imate pitanja, rado ću odgovoriti na sve što mogu.

Hvala vam.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=07&dd=12&nav_category=78&nav_id=731946

Poslednja izmena:
od nevernika je tesko ocekivati razumevanje.

to su prosti ljudi zele da pipnu pa ce da veruju. kad bi to tako islo

Pa ipak, Bog je i najvećim grešnicima uputio poziv:

"Vratite se, vratite se... jer zašto da mrete"

Eze 33:11 Reci im: Tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svog puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlih puteva svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?

Ako su mogli ljudi poput Manasije da se pokaju, onda to mogu i današnji bezbožnici (svi vi rugači koji čitate)!

2Ch 33:12 I kad beše u nevolji, moljaše se Gospodu Bogu svom, i ponizi se veoma pred Bogom otaca svojih.

KONTEKST:

Kršćanska sadašnost (katolički prevod)
2Ch 33:1 Manašeu je bilo dvanaest godina kad se zakraljio. Pedeset i pet godina kraljevao je u Jeruzalemu.
2Ch 33:2 Činio je što je zlo u Jahvinim očima, povodeći se za gnusobama naroda što ih je Jahve protjerao pred sinovima Izraelovim.
2Ch 33:3 Obnovio je uzvišice što ih bijaše oborio otac mu Ezekija, podigao je žrtvenike Baalu, načinio ašere i stao se klanjati svoj nebeskoj vojsci i služiti joj.
2Ch 33:4 Podigao je žrtvenike i u Domu Jahvinu, za koji bijaše rekao Jahve: "U Jeruzalemu će prebivati Ime moje zauvijek."
2Ch 33:5 Sagradio je žrtvenike svoj nebeskoj vojsci u oba predvorja Doma Jahvina.
2Ch 33:6 I sinove je svoje proveo kroz oganj u dolini Hinomova sina. Vračao je, gatao, čarao, stvorio bajače i opsjenare i uopće učinio premnogo zla u Jahvinim očima razjarujući ga.
2Ch 33:7 Načinio je idolski lik i posadio ga u Domu Božjem, za koji Bog bijaše rekao Davidu i njegovu sinu Salomonu: "U ovom Domu i u Jeruzalemu, koji sam izabrao među svim izraelskim plemenima, postavit ću Ime svoje zauvijek.
2Ch 33:8 Neću više dati da noga Izraelaca uzmakne iz zemlje koju sam dao u baštinu vašim očevima, samo ako budu držali i provodili u djelo sve što sam im zapovjedio: sav Zakon, uredbe i običaje dane preko Mojsija."
2Ch 33:9 Ali je Manaše zaveo Judejce i Jeruzalemce te su radili još gore nego narodi što ih je Jahve iskorijenio pred sinovima Izraelovim.
2Ch 33:10 Jahve je opominjao Manašea i njegov narod, ali oni nisu poslušali.
2Ch 33:11 Stoga je Jahve doveo na njih vojskovođe asirskoga kralja. Uhvativši Manašea kukama, svezali su ga u dvoje mjedene verige i odveli u Babilon.
2Ch 33:12 Kad se našao u nevolji, počeo se moliti za milost Jahvi, svome Bogu, ponizivši se veoma pred Bogom otaca.
2Ch 33:13 Molio se i Bog mu se smilovao te usliša njegovu prošnju i vrati ga u Jeruzalem u kraljevstvo. Manaše tada spozna da je Jahve Bog.

Poslednja izmena:
Ko se zadnji smeje...

Pro 1:20 Premudrost viče na polju, na ulicama pušta glas svoj;
Pro 1:21 U najvećoj vrevi viče, na vratima, u gradu govori svoje besede;
Pro 1:22 Ludi, dokle ćete ljubiti ludost? I podsmevačima dokle će biti mio podsmeh? I bezumni, dokle će mrzeti na znanje?
Pro 1:23 Obratite se na kar@nje moje; evo, izasuću vam duh svoj, kazaću vam reči svoje.
Pro 1:24 Što zvah, ali ne hteste, pružah ruku svoju, ali niko ne mari,
Pro 1:25 Nego odbaciste svaki savet moj, i kar@nje moje ne hteste primiti;
Pro 1:26 Zato ću se i ja smejati vašoj nevolji, rugaću se kad dođe čega se bojite;
Pro 1:27 Kad kao pustoš dođe čega se bojite, i pogibao vaša kao oluja kad dođe, kad navali na vas nevolja i muka.
Pro 1:28 Tada će me zvati, ali se neću odazvati; rano će tražiti, ali me neće naći.

Pro 1:29 Jer mrziše na znanje, i strah Gospodnji ne izabraše;
Pro 1:30 Ne pristaše na moj savet, i preziraše sva karanja moja.
Pro 1:31 Zato će jesti plod od puteva svojih, i nasitiće se saveta svojih.
Pro 1:32 Jer će lude ubiti mir njihov, i bezumne će pogubiti sreća njihova.
Pro 1:33 Ali ko me sluša boraviće bezbrižno, i biće na miru ne bojeći se zla.

Potpis:
STVORITELJ

Poslednja izmena:
Snouden se nigde ne poziva na drugu zver poput vas polupanaca na Krsti...Poziva se na Deklaraciju o ljudskim pravima! ! !
I nije mesto ovoj temi ovde,već na politici! ! !
Kakva druga zver i agitacija vas kojekakvig religioznih paranoika!
U svakoj i najobičnijoj budalčini čući,ne druga,već prva originalna zver-arhetip
"nečastivog" sa sve rošćićima i repom i ostalim atributima...U pitanju je homo neandertalikus,vaš
vrli predak dame i gospodo...I čeka svaki pogodan trenutak da iskezi zubekanje i lukavo i predatorski
ubije ,raskomada,napakosti itd...Fredi Kruger je mala maca za njega...To šta svaki čovek nosi u svojim
genima-to nijedna majka nikad ne bi poželela da rodi-kad bi znala.
Biće sreća.ako uskoro i na vreme (pre izbijanja konačnog trećeg velikog rata),medicina i genoologija
uspeju da taj gen eliminišu iz svakog novorođenčeta...Nadajmo se na vreme...
A to kako ostrašćeno pišeš,glasniče i pobunjuješ jake strasti-to rečito govori o njegovom prisustvu u tebi...
I ti koristiš lukavstvo krivljenja istine! ! ! Neandertalski...
ISTINA JE JEDNOSTAVNA:Snouden se bori za ljudska prava,za Deklaraciju UN o ljudskim pravima! ! !

Možda je ljudima pre sto i više godina izgledalo neverovatno kada biste im ukazivali da će USA postati jedna tiranska sila koja maltretira svet...

(pogledajte malo šta Alex Jones iznosi o USA)

... ali nama danas je POSTALO JASNO da se proročanstvo ispunilo!

Svakom razumnom biću ostaje da pripremi svoj karakter za predstojeći scenario opisan u Otkrivenju!

Ko ima uši da čuje, neka čuje.

Snouden se nigde ne poziva na drugu zver poput vas polupanaca na Krsti...Poziva se na Deklaraciju o ljudskim pravima! ! !
B]- !

ONO STO JE REKAO I URADIO SNOUDEN JE SKROZ RAZOKTKRILO I NATERALO DA SE ZVER OTVORENO POKAZE...

Niko nije rekao da je Snoki svestan toga da je razotrkio zver iz Otrkivenja...

Niti je to bio njegov cilj...

Bog radi na razne nacine...

Ono sto nam je dato u Otrkivenju, nesto mozemo pre da razumemo a nesto kada se stvari dogode kao sada...

Poslednja izmena:

Back