Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.261
Znaci ostajes pri lazi???
Ono moras nekako da se pokazes ko si...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znacvi ostajes pri lazi???

a koja je to moja laž? sve vreme govorio sam iskustvo pedesetnice,vidim ti malo se rugaš čoveku koji moguće veruje Reči i govori jezike. kakav ti dokaz imaš da si pod pomazanjem? ako nisi pod tim Biblijskim pod kojim si onda pod crkvenim,ljudskim?[PROFIL][/PROFIL]
Svaka tebi GLASNICE cast, nikako te ne moze smoriti forum.![]()
daj ponovi,zar je teško.tebi je ovde istina odavna alaž.Sada jos i pita koja je moja laz?
Rekao sid a ti dam odgvor gore pa ces ti.
Dao sam ti a tvoj odgovor jos uvek nema, samo izbegavas....

a koja je to moja laž? sve vreme govorio sam iskustvo pedesetnice,vidim ti malo se rugaš čoveku koji moguće veruje Reči i govori jezike. kakav ti dokaz imaš da si pod pomazanjem? ako nisi pod tim Biblijskim pod kojim si onda pod crkvenim,ljudskim?
pa kad neko kaže za nekog ko ide videti delovanje svetog Duha sa sarkazmom mesto sa dužnim poštovanjem onda je on blizu hule na Duha. tvoj rečnik ne čudi da je pijan,laže itd jer ovde se vidi da ti nemaš svedočanstvo da si u krštenju Duhom bio a oćeš druge učiti,no opet se respektuje tvoja priča i ne ruži.Pa rekao si pre vise dana da ces nedelju dana ici da slusas neke silne govornike.
Zaboravljas???
- - - - - - - - - -
Gde se to rugam???
I prorok ti postade.
Naravno lazni jer si slagao...
Niti ce se desitiOčekivali su božiju interevenciju i uspostavu nova poretka no od toga niša nije se desilo...
http://elenvajt.info/knjige/serija_velika_borba/velika-borba/3-otpad-od-vjere/
Da bi pripravio put za djelo koje je namjeravao da izvrši, sotona je naveo Jevreje, još prije Krista.....
Po cijem to ucenju?
sotona ne mora da se pise velikim slovom.
Jer ti muka za to?
Po cijem to ucenju?
sotona ne mora da se pise velikim slovom.
Jer ti muka za to?
Nije mi muka. Tim postupkom dokazujete da ste siljokurani i totalno neupuceni u spiritualno.
Glasnik ime Sotona se pise prvim velikim slovom, ime djavo se pise malim slovom.
Nego zasto ti imas ovaj novi crtez kao avatar, da li zbog Isusa raspetog ili zbog krsta?
Djavo si ti velikiJa odlucujrm kako cu da pisem sotona.
Posto je on za tebe velika licnost, ti ga pisi velikim slovom.

Koje spiritualno?
Imamo dva.
ljudi trče kao ždrebe ispred rude,to ništa ne menja stvar samo,da se ima desiti ono što se desiti ima.Otkrivanje se sve izdešavalo zaključno padom gradova Jeruzalema Jotapae Jerihona Gadar itd i iseljenjem Izraela ...
Očekivali su božiju interevenciju i uspostavu nova poretka no od toga niša nije se desilo....Ali duhovi toga vremena nisu još utihnuli,traže nove žrtve svojih zabluda ..