Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Pa u homoseksualnoj vezi ne može imati dijete,ali ima ormaruša koji su u brakovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba dozvoliti jer ce dete vaspitatavati okruzujuci ga svakodnevno svojim drugarima pedercinama nakon cega ce i on sam postati jedan od njih.
Ko dozvoljava i brani ovako nesto on je protivnik drzave jer zemljom hara bela kuga. Omasovljenje pederluka ce samo doprineti ubrzanju izumiranja nacije.
upravo
po njegovoj "logici", homoseksualci uopste i ne postoje jer su svi rodjeni i odgajani u heteroseksualnim porodicama![]()
"nije moj sin gej, društvo ga je iskvarilo"![]()
tako je, ali sva sreca pa to moze da se leci![]()
ako se ne izleči, đavo je umešao prste![]()
Pederčina ima i među heterićima što ima više karakterni oblik nego seksualno opredjeljenje.Braća Grci su u antičko doba bili homosksualci doduše ondak još nisu bili pravoslavni no glavno da je argument koji se protura da to dolazi sa zapada.
pič.ka polni organ, pizd.a karakterna osobina![]()
Ha velka razlika.Nego bilo bi u redu da se pozabavite pedofilima.Evo počeli u Vatikanu pa nemojte da zaostajete.
A šta misliš zašto izaziva i provocira. No, nada se da će komp ostaviti, a njega naguziti. Meni liči na to. Ko zna kakvu scenu zamišlja i zadovoljava se. Ulazi mu LGBT gestapo prvo u kuću, a gde mu posle ulazi ko zna sve gde na njegovo zadovoljstvo. Verovatno se u zamišljanju služi nekim pomagalima, a pri vrhuncu zadovoljstva uzbunjuje komšiluk stenjanjem i glasnim neartikulisanim zvucima.to je nebitno, gej lobi ima neogranicena sredstva tako da si ga ugasio. sad ce da ti dodje lgbt gestapo na kucu da ti uzme komp![]()
Ha velka razlika.Nego bilo bi u redu da se pozabavite pedofilima.Evo počeli u Vatikanu pa nemojte da zaostajete.
Nastavi dalje sa yokai posto vas isti srcano brani...... kupite lutku pa je zajedno cesljajte. Ahaha.
Jako zrelo.
kakve veze pedofili imaju sa homoseksualcima?
je l tebi to isto?
Šteta samo što nemamo dopune za mozak. Mislim, imamo implante za prisluškivanje, ali ne i za sarkazam.
Ipak se mora poštovati prioritet merodavnih stavki iz 1987.
Sledeća teorija-Mile Kitić. južni vetar i fluorescentni šuškavci su novi hipster fazon.
Već viđeno-sledeći!
Imaju jer su bili zajedno sve do polovine 80tih proslog veka, a i devedesetih su ih pratili razni skandali cak i LGBT organizacije pri UNu. Dakle, odvojili su se od njih samo zbog imidza, ali su i dalje u vezi sa njima, ne javno, vec polutajno.
Među pravoslavcima nema pedofila, samo u drugim verama. Oni koji su pedofili, a deklarišu se kao pravoslavci, su ubačeni elementi koji su tu da podrivaju pravoslavlje.Nda nemojte mi sad kako je pravoslavlje čisto i da tu nema pedofila ter da su te priče samo tračevi
Među pravoslavcima nema pedofila, samo u drugim verama. Oni koji su pedofili, a deklarišu se kao pravoslavci, su ubačeni elementi koji su tu da podrivaju pravoslavlje.