Takmičenje na temu "Kontrast"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak je bilo 11 fotografija...malo mi teže ide to brojanje preko 10 :hahaha:

- - - - - - - - - -

I meni ova, pazi sto je odlican kontrast tvojoj :D
HOmQ.jpg

Da... :) Super su ove iskrice :)

- - - - - - - - - -

:hahaha:

što nećeš da glasaš !JOjkice???

ko te naljutio?..pa onda ne vredi ni učestvovati ako ne damo podstreka učesnicima da snimaju i trude se .(

ja znam da mi je poslednje mesto zagarantovano..no, marim ja za to...volim da pohvalim dobre foto po mom ukusu..
mada ima dosta njih kojima bih dala poene :(

ne znam koliko ću još moći da postavljam fotke...ostavlja me komp, definitivno umire...bzv :(

ja znam da mi je poslednje mesto zagarantovano..no, marim ja za to...volim da pohvalim dobre foto po mom ukusu..
mada ima dosta njih kojima bih dala poene :(

ne znam koliko ću još moći da postavljam fotke...ostavlja me komp, definitivno umire...bzv :(
Izgleda je meni zagarantovano zadnje mesto :D Znači idem na more :D zadnja tri mesta su nagradjena odlaskom u Tursku,Grčku i C.Goru !
A šta ti je sa kompom,tj šta mu je ?

• Podržavam
Reactions: Tol
:( to nije fer prema kolegama tj.nama.

Pa i ja sam misljenja da je glasanje deo igre i da svi treba da ucestvujemo jer davanjem poena za sliku je ujedno i davanje kolegama priznanje za uspesan rad. Ja sam glasala uvek cak i kada nisam ucestvovala u takmicenju jer se ni tada nisam osecala ni u jednom momentu iskljucena iz igre... samo eto kada igra prelazi u stres onda je to dovoljan argument da ne glasam dalje.:kafa:
Ja cu kao Monarh posle takmicenja navesti svoje favorite. Mislim da je to slaba uteha jer takmicari zele sto vise da skupe poene ... ali eto, tako mora biti da bi bilo mira u kuci
smilie_baby_087.gif

ih !Jojkitj :cmok2:

kao da se radi o necijoj glavi(daleko bilo)..tekma je vise teatar radova i ideja i truda..
danas tek videh sve fotke u pravom svetlu..
moja je grozna, iskreno..ali bih zato onaj plamicak pohvalila i naravno puza koji je nezna varijanta kontrasti...pa onda onu klupu u parku u mraku..devojke razlicitog stasa i stila, zaljubljeni par na stepenicama..
macuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :zaljubljena:..lale i akvarel..a tek gatjke nase nasusne :hahaha:....sve su zaista lepi primeri druzenja i truda :heart:

Ja bih volela da se zabrane komentari na temama glasanja, jer svesno ili pak nesvesno uticu na glasace.
A narocito bih zabranila negativne komentare tokom glasanja, jer to sto neko vidi ili ne vidi je subjektivno a samim glasanjem smo vec izrazili ono sto vidimo ili ipak ne vidimo.

koliko se secam komentarisanje smo cak okarakterisali kao pozitivnu stvar u procesu jer pokazuje da smo se udubili a ne samo "nako" podelili poene..a i komentari mogu biti korisni za postavljace fotografija.

a komentari se uvek dele na pozitivne i negativne..nema razloga da jedni iskljucuju druge.. i jedni i drugi treba da zive u koegzistenciji jer samo dobronamernom kritikom mozemo da idemo napred..u suprotnosti tavorimo u mestu.

iskreno..kad se stavi komentar uz glasanje meni pokazuje da ljudi zaista stoje iza toga kako su glasali i da su ozbiljno pristupili procesu glasanja.

ja sam cak za suprotno..da se sto vise komentarise pri glsaanju jer na kraju,..,sve je ovo igra.. nije ovo neko sterilno takmicenje .. ovde smo da se zabavimo ali i nesto naucimo..a iz komentara se najbolje uci

upustanje u raspravu je druga stvar..tako sam ja recimo na jednom takmicenju sacekao da prodje takmicenje i razjasnio zasto neki komentari da je moja fotka "promasena tema" ne stoje..ali sam tokom takmicenja ocutao i pustio to misljenje i ne smatram da sam nesto bio ostecen niti da je nekog tih par komentara povuklo da glasa ili ne glasa za moju fotku.

Ja da se pitam uvela bih pod obavezno komentare :lol:

Kako zato sto volim da cujem sta se nekome svidelo ili nije na mojoj fotki, a toliko i sto ponekad gledam kako ljudi glasaju i pitam se wtf.
Lose komentare ne dajem nikada...takve stvari precutim iz puke pristojnosti i licemerja, znam da bi mi ljudi posle verovatno zamerili pa necu da se kompromitujem za takvu sitnicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back