Народ "ОПАСНО" ћути, а Видовдан само што није!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narod cuti jer smislja kako da PREZIVI.

Sve drugo je od manjeg znacaja.

ako dugujete državi neke pare, recimo za saobraćajni prekršaj, nemojte kupovati na sajtovima tipa Limundo
prilikom regovanja tamo ostavljate matični broj pa sem kuplenih patika sa vidljivim znacima korišćenja i stanjem kao na slici
za par dana vam stižu i patike ali i da platite državi "za ono"

država je spremna na sve a bio i dan policije
molim lepo

ako dugujete državi neke pare, recimo za saobraćajni prekršaj, nemojte kupovati na sajtovima tipa Limundo
prilikom regovanja tamo ostavljate matični broj pa sem kuplenih patika sa vidljivim znacima korišćenja i stanjem kao na slici
za par dana vam stižu i patike ali i da platite državi "za ono"

država je spremna na sve a bio i dan policije
molim lepo
To se naziva državni terorizam.

Internet je slobodna zona, samo pametni Srpski političari izmisle na koji način da pljačkaju. U ovom slučaju jedino treba da plaća dažbine Limundo, a ne kupci/prodavci.
Drugo, Limundo je zapao u kriminal, jer odaje poverljive podatke o komintentima. To je pritiv zakonito.
Jedino što sme je to da ako neko napravi neku krivičnu grešku, da ga nakon opomene tuži,prijavi, a ne da odaje lične podatke o bilo kome.
Državni terorizam je najgora vrsta vlasti.

Poslednja izmena:
Bio sam danas na mitingu, bilo je po mojoj proceni 3000 ljudi. Malo, ali vise nego sto sam mislio da ce biti.

Inace meni nije jasno da neko gleda ko je organizovao protest. Ja idem zbog protesta protiv IZDAJE i ne zanima me ko ga je organizovao. Takodje mi nije jasno da ljudi nece da dodju i pokazu svoje neslaganje i nezadovoljstvo politikom koja se vodi u vezi sa KiM - nemam ja nikakvih iluzija da ce neki miting promeniti stvar, bar ne trenutno, ali isto tako idem da pokazem da sam protiv takve politike. Kada bi svi koji su protiv izasli da pokazu svoje neslaganje, mozda bi stvari i bile malo drugacije.

Medjutim, sve se vrati, te stoga upozoravam sve koji misle samo na sebe da ce doci maca na vratanca, pa ce proci kao umetnici pre neki dan - bice ismejani, ponizeni i otpusteni sa posla. Ovde prvenstveno mislim na zaposlene u javnom sektoru tj budzetske trosadzije koji ce uskoro biti otpustani. Tada ce se setiti da protestvuju, ali sto se mene tice mogu da dobiju samo pendrek u glavu - to se zove politika gledam samo sebe. Danas ti ispalis mene - sutra ja tebe.
Juče sam se vraćao sa posla i jedva sam prošao kroz masu, doduše, sve sam sa bajsom i ne mogu da procenim koliko je ljudi bilo. Zvanično je bilo oko 2 k, ali je jedna traka bila gusta, druga je navodno bila blokirana kroz Kralja Milana zbog saobraćaja, od Terazija do Londona je bilo naroda i to rame uz rame.
Bila su i 3 autobusa iz Valjeva.
Fin svet i pravo osveženje i suprotnost u odnosu na one koji su bili na koncertu pevaljke!

OBELEŽAVANJE VIDOVDANA U KRUŠEVCU UMESTO NA GAZIMESTANU

KRUŠEVAC - Centralna proslava Vidovdana umesto na Kosovu biće u Kruševcu, gradu koji će ubuduće biti domaćin te manifestacije, rečeno je danas u Skupštini grada Kruševca.
"Do ove godine centralna proslava Vidovdana održavana je na Gazimestanu, ali je zbog aktuelne situacije na Kosovu i Metohiji i nemogućnosti da se ta manifestacija održi, odabrano da domaćin manifestacije ubuduće budeKruševac", kazao je pomoćnika gradonačelnika Kruševca Goran Radomirović.
Radomirović je kazao da je program obeležavanja Vidovdana u Kruševcu od ove godine uvršćen u državni kalendar, kao program od nacionalnog značaja.
Prema njegovim rečima, visoka državna delegacija će u Kruševcu polagati cveće na Spomenik kosovskim junacima, a ove godine delegaciju će činiti predstavnici ministarstava vojske i rada i socijalne politike.
http://www.vesti.rs/Kruševac/OBELEZAVANJE-VIDOVDANA-U-KRUSEVCU-UMESTO-NA-GAZIMESTANU.html

OBELEŽAVANJE VIDOVDANA U KRUŠEVCU UMESTO NA GAZIMESTANU

KRUŠEVAC - Centralna proslava Vidovdana umesto na Kosovu biće u Kruševcu, gradu koji će ubuduće biti domaćin te manifestacije, rečeno je danas u Skupštini grada Kruševca.
"Do ove godine centralna proslava Vidovdana održavana je na Gazimestanu, ali je zbog aktuelne situacije na Kosovu i Metohiji i nemogućnosti da se ta manifestacija održi, odabrano da domaćin manifestacije ubuduće budeKruševac", kazao je pomoćnika gradonačelnika Kruševca Goran Radomirović.
Radomirović je kazao da je program obeležavanja Vidovdana u Kruševcu od ove godine uvršćen u državni kalendar, kao program od nacionalnog značaja.
Prema njegovim rečima, visoka državna delegacija će u Kruševcu polagati cveće na Spomenik kosovskim junacima, a ove godine delegaciju će činiti predstavnici ministarstava vojske i rada i socijalne politike.
http://www.vesti.rs/Kruševac/OBELEZAVANJE-VIDOVDANA-U-KRUSEVCU-UMESTO-NA-GAZIMESTANU.html
То раде ови што сматрају да су нам донели ново значење Видовдана.

Па то смо/сте тражили 2000-те. И нема буне!
Ко је шта тражио је врло дискутабилно питање.
На нашу жалост и несрећу,партијашење је,очигледно, код Срба јаче од здравог разума.То показује и мањи број људи ове године из Београда и других градова у Србији који је дошао у Грачаницу и на Газиместан.Упркос чињеници да многи схватају оно што је Србима са Космета кристално јасно, да се овој помахниталој навали ЕУ посленика из различитих партија може ефикасно да супротстави само свесрпским, надстраначким отпором, Видовдан смо дочекали партијски распоређени.
Последица тога стања бити следеће деценије кукања,вајкања,мржње(попут твоје) и викања на издајнике.Наравно, без икаквог ефекта.
Ко се не држи онога што је Кнез Лазар рекао и како је поступио пред Косовску битку, једноставно је осуђен на то.

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ne časeći časa

Milovan Brkić

Češki premijer Peter Nečas podneo je ostavku nakon što je policija, po nalogu tužioca, ušla u njegov kabinet i uhapsila njegove saradnike zbog visoke korupcije.
Nečas se, ne časeći časa, iako on nije u korupciji, odlučio na ostavku.

U Srbiji, zemlji čija politička elita dugih dvanest godina, preteći građanima iz sveg glasa da drugog puta i života osim ulaska u Evropsku uniju nemamo, ostavka je nepoznat čin. Nije u duhu srpske politike da političari podnose ostavku, poručio nam je pre dve godine tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac, nakon serije pogibija na vojnim poligonima. Kakva ostavka? Ko da se odrekne nekažnjive krađe, otimanja, luksuznog života?
Pre godinu dana smenjena je sa vlasti banda Borisa Tadića. Novi zločinac je odmah izrazio svoju duboku privrženost ciljevima Tadićeve politike. Oko 70 milijardi evra, koliko je opljačkala Tadićeva mafija skoncentrisana i izvršnoj vlasti i vrhu Demokratske stranke, daleko je od očiju prvog potpredsednika Vlade Srbije. On te pare, uz pomoć direktora srpske policije čuva kao zenicu oka.

Jedan od finansijer Vučićeve Srpske napredne stranke, biznismen Milan Beko, umešan u sve kriminalne privatizacije i jedan od od opasnih pljačkaša Srbije, umesto u zatvor, ponašao se kao islednik. U njegovoj kancelariji uhapšen je jedan od osumnjičenih u aferu "Luka Beograd". Beko mu je naredio da dođe kod njega, da ga uhapse, jer je odobrio Vučiću njegovo hapšenje.

Prošle godine, Jorgovanka Tabaković je izjavila da veruje da je Beko pronašao rupe u zakonu, i da neće biti kriv. Ispostavilo se da je on pronašao prave ljude na vlasti, kao što su Tomislav Nikolić, Vučić, Jorgovanka Tabaković. I kao što je i afera oko prodaje Sartida, u Vučićevoj režiji, okončana hapšenjem šefa kabineta pokojnog Đinđića, tako se i u ovoj aferi ostavlja na slobodi, izvan odgovornosti, biznismen koji je kupio Luku Beograd, a hapse one koji su, navodno, učestovali u prodaji, koja je, za Beka, bila zakonita!
Srbijom vlada Vučićeva mafija, mala grupa pedera, koja je nemilosrdna, i koja se koristi Veljovićevom policijom kao toalet papirom.
Kada sam prošle godine počeo da predstavljam Vučićeva nedela, i šta će nas snaći, on je odleteo do Podgorice, da naruči moje smaknuće. Odbili su ga, učtivo. Javna kritika se samo kod mafije rešavala smaknućima, a moja malenkost je nadrasla značaj Vučićeve moći, stečene pljačkanjem i željom za uništenjem Srbije.

Pre mesec dana, objavio sam u Tabloidu pismo ''zaposlenih u MUP-u"' koji su kritikovali, anonimno, rad državnog sekretara Vladimira Božovića. Gospodin Božović je moj prijatelj dvadeset godina. Pismo sam objavio, jer nisam mogao da sa njim stupim u kontakt, jer je bio na službenom putu. Kada smo se sreli na uobičajenom ručku, na pasulju, a bez Gorana Petrovića koji je na odmoru, Vlada me je zamolio da o njemu objavim sve do čega moji novinari dođu, ako je on umešan u korupciju, krađu, proneveru, mobing ili zloupotrebu položaja. Čim je snimljen naš susret, Vučić je udario u talambase, da preko svojih glasila, oblati Božovića, koji je itekako zaslužan sa uspeh Nikolića na izborima.

Ne časeći časa, Vučićevu mafiju moramo što pre likvidirati, ako se nadamo da će bilo ko u Srbiji preživeti njegovo nasilje i zločinačku politiku.

Knez Lazar je poginuo. Svi njegovi ljudi su poginuli. Bitka je izgubljena. Srpskoj državi je nanet udarac od koga je uskoro iskrvarila. Sledili su vekovi najcrnjeg ropstva.

Moguće je da Lazar Hrebeljanović nije strateg kome se treba okrenuti osim ako si baš voljan da odmah slavno pogineš.

Да, нама не требају људи попут Цара Лазара, хајдука, ускока, Карађорђа, комита, старих четника и партизана, ти ,,сулуди авантуристи", нама не требају, већ нам требају ,,одговорни и мудри људи" попу Недића, Љотиће, Пећанца, Ђинђића, Тадића или сада Томе Дипломе и Аце Вучића. Јел си то хтео да кажеш?

Kakvi partizani, ta žgadija ne treba baš nikome.

A Milan Nedić je bio fini čovek.

На требају они издајницима који воле да се сликају са швапским окупаторима.

Милан Недић је био издајник. Добио је он достојног наследника у Александру Вучићу.

Nedic je nesrecnim sticajem okolnosti postao izdajnik,za razliku od recimo Ljotica.

Ево да кажем и ја шта мисли о њима. За мене Недић јесте издајник, али ипак је он што ти кажеш несрећниим околностима постао издајник. И ту можемо да се сложимо. Иако сам комуниста, ипак не бих ишао толико далеко у осуди Недића.

Али, што се тиче Љотића-он је био свесни издајник и одрод чији су људи извцодили српску децу пред немачке пушчане цеви. Љотић и љотићевци су најгори издајници српског народа. И они су данас добили достојне наследнике у виду досманлија и напредњака.

Knez Lazar je poginuo. Svi njegovi ljudi su poginuli. Bitka je izgubljena. Srpskoj državi je nanet udarac od koga je uskoro iskrvarila. Sledili su vekovi najcrnjeg ropstva.

Moguće je da Lazar Hrebeljanović nije strateg kome se treba okrenuti osim ako si baš voljan da odmah slavno pogineš.

Nije to sasvim tačno. . Istorijski se pre to odnosi na Maričku bitku, samo što je Kosovska dignuta do epskih i mitoloških proporcija...Sama bitka se teško može okarakterisati kao poraz, pre kao labudova pesma srpskog srednjeg veka. I da su tada Turci vojnički u potpunosti poraženi, bila bi neka druga, treća bitka kao poslednja velika i bitna , jednostavno balkanske feudalne državice nisu bile sposobne da zaustave nadiruće Osmanlijsko carstvo.

Kakvi partizani, ta žgadija ne treba baš nikome.

A Milan Nedić je bio fini čovek.
Ђенерал Недић је признао окупациону власт.Он се тиме није хвалио нити је хвалио окупациону власт, нити је покушавао да Србију угура у Трећи Рајх,сем као окупирану територију.Признај да то није за поређење са овима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back