- Poruka
- 69.514
Србима је данас било место на Газиместану,а не у Београду.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А где си ти био?Србима је данас било место на Газиместану,а не у Београду.
Narod cuti jer smislja kako da PREZIVI.
Sve drugo je od manjeg znacaja.
To se naziva državni terorizam.ako dugujete državi neke pare, recimo za saobraćajni prekršaj, nemojte kupovati na sajtovima tipa Limundo
prilikom regovanja tamo ostavljate matični broj pa sem kuplenih patika sa vidljivim znacima korišćenja i stanjem kao na slici
za par dana vam stižu i patike ali i da platite državi "za ono"
država je spremna na sve a bio i dan policije
molim lepo
Juče sam se vraćao sa posla i jedva sam prošao kroz masu, doduše, sve sam sa bajsom i ne mogu da procenim koliko je ljudi bilo. Zvanično je bilo oko 2 k, ali je jedna traka bila gusta, druga je navodno bila blokirana kroz Kralja Milana zbog saobraćaja, od Terazija do Londona je bilo naroda i to rame uz rame.Bio sam danas na mitingu, bilo je po mojoj proceni 3000 ljudi. Malo, ali vise nego sto sam mislio da ce biti.
Inace meni nije jasno da neko gleda ko je organizovao protest. Ja idem zbog protesta protiv IZDAJE i ne zanima me ko ga je organizovao. Takodje mi nije jasno da ljudi nece da dodju i pokazu svoje neslaganje i nezadovoljstvo politikom koja se vodi u vezi sa KiM - nemam ja nikakvih iluzija da ce neki miting promeniti stvar, bar ne trenutno, ali isto tako idem da pokazem da sam protiv takve politike. Kada bi svi koji su protiv izasli da pokazu svoje neslaganje, mozda bi stvari i bile malo drugacije.
Medjutim, sve se vrati, te stoga upozoravam sve koji misle samo na sebe da ce doci maca na vratanca, pa ce proci kao umetnici pre neki dan - bice ismejani, ponizeni i otpusteni sa posla. Ovde prvenstveno mislim na zaposlene u javnom sektoru tj budzetske trosadzije koji ce uskoro biti otpustani. Tada ce se setiti da protestvuju, ali sto se mene tice mogu da dobiju samo pendrek u glavu - to se zove politika gledam samo sebe. Danas ti ispalis mene - sutra ja tebe.
Тамо где је Србима место.А где си ти био?
На Газиместану, на протесту или Светланином концерту!
Аха, испред телевизора и на компјутеру!Тамо где је Србима место.![]()
Тешко,рекао сам ти.Аха, испред телевизора и на компјутеру!
То раде ови што сматрају да су нам донели ново значење Видовдана.OBELEŽAVANJE VIDOVDANA U KRUŠEVCU UMESTO NA GAZIMESTANU
KRUŠEVAC - Centralna proslava Vidovdana umesto na Kosovu biće u Kruševcu, gradu koji će ubuduće biti domaćin te manifestacije, rečeno je danas u Skupštini grada Kruševca.
"Do ove godine centralna proslava Vidovdana održavana je na Gazimestanu, ali je zbog aktuelne situacije na Kosovu i Metohiji i nemogućnosti da se ta manifestacija održi, odabrano da domaćin manifestacije ubuduće budeKruševac", kazao je pomoćnika gradonačelnika Kruševca Goran Radomirović.
Radomirović je kazao da je program obeležavanja Vidovdana u Kruševcu od ove godine uvršćen u državni kalendar, kao program od nacionalnog značaja.
Prema njegovim rečima, visoka državna delegacija će u Kruševcu polagati cveće na Spomenik kosovskim junacima, a ove godine delegaciju će činiti predstavnici ministarstava vojske i rada i socijalne politike.
http://www.vesti.rs/Kruševac/OBELEZAVANJE-VIDOVDANA-U-KRUSEVCU-UMESTO-NA-GAZIMESTANU.html
Србима је данас било место на Газиместану,а не у Београду.
Па то смо/сте тражили 2000-те. И нема буне!То раде ови што сматрају да су нам донели ново значење Видовдана.
Ко је шта тражио је врло дискутабилно питање.Па то смо/сте тражили 2000-те. И нема буне!
Knez Lazar je poginuo. Svi njegovi ljudi su poginuli. Bitka je izgubljena. Srpskoj državi je nanet udarac od koga je uskoro iskrvarila. Sledili su vekovi najcrnjeg ropstva.
Moguće je da Lazar Hrebeljanović nije strateg kome se treba okrenuti osim ako si baš voljan da odmah slavno pogineš.
Kakvi partizani, ta žgadija ne treba baš nikome.
A Milan Nedić je bio fini čovek.
Molim te da ne vređaš Milana Nedića nekim nezgrapnim poređenjima.
Не вређам га...само констатујем чињенице...
Nedic je nesrecnim sticajem okolnosti postao izdajnik,za razliku od recimo Ljotica.
Knez Lazar je poginuo. Svi njegovi ljudi su poginuli. Bitka je izgubljena. Srpskoj državi je nanet udarac od koga je uskoro iskrvarila. Sledili su vekovi najcrnjeg ropstva.
Moguće je da Lazar Hrebeljanović nije strateg kome se treba okrenuti osim ako si baš voljan da odmah slavno pogineš.
Ђенерал Недић је признао окупациону власт.Он се тиме није хвалио нити је хвалио окупациону власт, нити је покушавао да Србију угура у Трећи Рајх,сем као окупирану територију.Признај да то није за поређење са овима.Kakvi partizani, ta žgadija ne treba baš nikome.
A Milan Nedić je bio fini čovek.