DOKAZ O ĐILASOVIM MILIONIMA

Nedrina

Početnik
Banovan
Poruka
32
„Multikom grupa“, čiji je suvlasnik Dragan Đilas, isplatila je oko 398,3 miliona dinara ili 3,6 miliona evra na ime preuzimanja akcija Milice Delević, piše crno na belo u zvaničnim papirima koje Kurir daje na uvid javnosti.

To je dokaz da ja naš list 2. juna objavio istinu kad je napisao da je Đilas, lider Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda, podigao četiri miliona evra iz banke!

http://www.kurir-info.rs/dokaz-o-dilasovim-milionima-dragane-reci-ko-sad-laze-clanak-834409

Страшно колико краду!

Lupetanje Kurira kao i obicno.

Milica Delevic je izasla iz 1/4 vlasnistva firme. Ok. A ko je preuzeo tu cetvrtinu? Djilas je do sada imao isto cetvrtinu i mislim da se to nije menjalo, jer bi time krsio neka pravila.

Bitno je da klepetaju o tome da neko u Srbiji ima 4 miliona evra. Da se krezuba publika dovede u histeriju. Jadno.

Milica Delevic je izasla iz 1/4 vlasnistva firme. Ok. A ko je preuzeo tu cetvrtinu? Djilas je do sada imao isto cetvrtinu i mislim da se to nije menjalo, jer bi time krsio neka pravila.

Bitno je da klepetaju o tome da neko u Srbiji ima 4 miliona evra. Da se krezuba publika dovede u histeriju. Jadno.

a jel majke ti, jel tuzio djilas kurir? :flert:

Malo trazenja po netu... pa kaze:
Vlasnici (dosadasnji) Multikoma
- DRAGAN ĐILAS - 25%
- MILICA DELEVIĆ - ĐILAS - 25%
- DRAGOSLAV ILIĆ - 42%
- NEBOJŠA GARIĆ - 8%

Pa posto je Delevicka prodala svojih 25%... Verovatno su ova dvojica, Ilic i Garic povecali udeo u vlasnistvu.

:hahaha1:
A opšte je poznato da on radi sve po pravilniku

i? posle pet meseci nije uspeo da dokaze da lazu? :flert:
Ma da, bitno je da se istrebe svi koji imaju pare, da ostane samo krezuba masa - kojom se lako vlada. Samo bacis par koski i to je sve.

Ako mi mislimo da idemo napred, ovde ce morati da postoji izvestan broj bogatih ljudi. Necemo valjda da se vracamo u komunizam?
pa problem je sto je jako malo bogatih, a ostali jedva sastavljaju kraj sa krajem. ako je to recept, onda nek bude komunizam :lol:

Znači Đido postao 51% vlasnik ...

Meni ovo i nije neka vest ...

Djilasovih 25% i Delevickinih 25% su tek 50... ali to se nije dogodilo... jer po nekom zakonu, koga mrzi neka izburgija gde to tacno pise, postoje odredbe o tome da se na razlicit nacin tretira ako neko ima do 1/4 ili preko toga vlasnicki udeo u necemu. Nije zabranjeno, kao sto napisah gore... ali ne volim da se bakcem sa pravnim haosom.
I naravno obaveza politicara da se potpuno odreknu upravljackih prava, sto je Djilas odavno i ucinio.

i? posle pet meseci nije uspeo da dokaze da lazu? :flert:

pa problem je sto je jako malo bogatih, a ostali jedva sastavljaju kraj sa krajem. ako je to recept, onda nek bude komunizam :lol:

Ne znam sta se sa tim desava, osim sto je Djilas smanjio odstetni zahtev i ujedno najavio da ce eventualne pare da uplati u dobrotvorne svrhe. Brzina umnogome zavisi od naseg sudstva. Ne bih se iznenadio da ni prvo rociste jos nije bilo. To je taj nas "sjajan i posten" sud koji su neki hteli da reformisu - pa su izazvali negodovanje.

Dalji razvoj komunizma na ovim prostorima bi doprineo da zaboravimo na poreklo. Bili bi nekakvi "jugosloveni" i nista vise. Bez vere, bez cirilice... Ne hvala.

Ne znam sta se sa tim desava, osim sto je Djilas smanjio odstetni zahtev i ujedno najavio da ce eventualne pare da uplati u dobrotvorne svrhe. Brzina umnogome zavisi od naseg sudstva. Ne bih se iznenadio da ni prvo rociste jos nije bilo. To je taj nas "sjajan i posten" sud koji su neki hteli da reformisu - pa su izazvali negodovanje.

Dalji razvoj komunizma na ovim prostorima bi doprineo da zaboravimo na poreklo. Bili bi nekakvi "jugosloveni" i nista vise. Bez vere, bez cirilice... Ne hvala.

pa bolje i to nego da pocrkamo gladni dok se neki gadjaju milionima i milionima. ili nije? mozda bolje da njih par ima, a ostali da umiru :)

sto se tuzbe i sudstva tice, da je djilas posten (ko sto neki smatraju da je pred postom rodjen), do sad bi na kuriru bio katanac kao i na presu. medjutim, sve je tisi oko tih tuzbi :lol:

Djilasovih 25% i Delevickinih 25% su tek 50... ali to se nije dogodilo... jer po nekom zakonu, koga mrzi neka izburgija gde to tacno pise, postoje odredbe o tome da se na razlicit nacin tretira ako neko ima do 1/4 ili preko toga vlasnicki udeo u necemu. Nije zabranjeno, kao sto napisah gore... ali ne volim da se bakcem sa pravnim haosom.
I naravno obaveza politicara da se potpuno odreknu upravljackih prava, sto je Djilas odavno i ucinio.

Ма у реду је ....
Мис'им хебе ми се да ли има фртаљ или пола (и промил преко) ....
И хебе ми се ког је тулипана посадио да глуми директора ....

Чекам расплет ...

Nisi mu ti knjigovođa, koliko znam.

А јел то решава оно Месаровићкино "реформисано" ???

:roll::roll::roll:

Back