- Poruka
- 76.576
Naravno da ne pa pojedine divizije su nosile sa ponosom to ime
Тачно. Партизани су понос српског народа и истински носиоци српске слободарске традиције ускока, хајдука, комита итд. И то је тако колико год то појединци негирали.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne pa pojedine divizije su nosile sa ponosom to ime
Тачно. Партизани су понос српског народа и истински носиоци српске слободарске традиције ускока, хајдука, комита итд.
То је и трагедија да народ који је дао 95% жртава нема свој покрет, а који би јасно био одређен као његов.
Prvo nisi ni ti meni rekao koliko imas godina pa ne vidim zasto bi ja tebi i drugo vecina starijih forumasa zna jel to nikada krio nisam
Немој нас комите да петљаш са вама.![]()
Немој нас комите да петљаш са вама.![]()
Како нисам? Имам 36 година.
Ви-ми, ови-они, итд. Које још све поделе мислиш да наметнеш овом напаћеном народу? Ваљда смо сви Срби, Иване. Или ти не мислиш тако, ти мислиш да само политичка идеологија одређује ко је Србин а ко не?
Ви-ми, ови-они, итд. Које још све поделе мислиш да наметнеш овом напаћеном народу? Ваљда смо сви Срби, Иване. Или ти не мислиш тако, ти мислиш да само политичка идеологија одређује ко је Србин а ко не?
То је и трагедија да народ који је дао 95% жртава нема свој покрет, а који би јасно био одређен као његов.
Ahahahahahaaaaaaaaaa....i zavrssio si visu srednju skolu? Aj bre smanji malo nemas ti vise od 16Како нисам? Имам 36 година.
Pa kako sad 95% kad se ovde tvrdi da su Srbi vecinski bili protiv komunista?
Мислио сам на број погинулих Срба у партизанима у односу на остале – Хрвати, Словенци, муслимани... Немам баш тачан податак, али мислим да је ту негде.
Cak ni u prve tri godine rata nije bilo tako. Srbi imaju najveci udeo ali nemoj da preterujes.
Ма, само се шалим... Ништа озбиљно.
Ниси ти Србин већ комуниста.
Наравно по мржњи према Србима превазишли сте ви комунисти чак и усташе.
Видиш, док ти делиш Србе на комунисте, антикомунисте, ове или оне, ја Србе делим на патриоте и издајнике. Баш ме нригфа коју идеологију неко заступа, ако је он издајник и ако служи окупаторима. Исто тако, баш ме брига коју идеологију неки Србин заступа ако је он патриота и спреман да погине за своју Отаџбину. То су партизани знали, зато су и тражили и желели сарадњу са равногорцима, иако су они били антикомунисти.
Док су љотићевци, били идеолошки фанатици и најгори издајници рођеног народа који су водили крсташки рат против Срба.
- - - - - - - - - -
Ово може да изјави само србомрзац или тотално необразована особа. Нема већег зла од усташа. Они (и њихов ментор Хитлер) су највише зла нанели српском народу. Али, ја ипак мисли да ти ниси ни свестан тежине речи које тако олако пишеш.
Goli otok - Ostrvo zla
duleta bi poslali njegovi komunisti na Goli otok na letovanje,posto se odusevljava staljinom....
Ти си и србомрзац и издајник. Јер су комунисти највећи издајници. А твоја мржња према праведницима Љотићу и свима онима који сте гнусно побили само показује да сте гори од усташа. Сметали су вам Љотићевци јер су били у служби Бога и народа и против вас сатаниних следбеника.А за лажи које изговараш Бог ће те казнити.
Љотић праведник??? Ајд немој бре да нас заебаваш на форуму. Љотић може да буде једино издајник и проклетник кога је српски народ презирао из дна душе, најпре због стравичних злочина које су љотићевци чинили над Србима. По рангу тих злочина они се могу упоредити са усташама, али ја нисам луд да кажем да су љотићевци били гори од усташа. Наравно да нису, јер суусташе најгоре зло за српски народ. Међутим љотићевци су се, као и усташе, истакли у убијању српског народа.
Љотић јесте праведник, а комунисти су исто што и усташе по србо мржњи.
Комунисти су окупирали Србију и кренули да уништавају српски народ по налогу интернационале. Уништавање се наставља и даље.КОМУНИСТИ = УСТАШЕ!
Ти си изгубљен случај. И провокатор који својим коментарима дели Србе. Али мене нећеш испровоцирати, србомрзцу један. Ајд здраво сад.