Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1991. mi javno opljačkaju sredstva za rad i novac u legalno prijavljenoj delatnosti vrednosti oko 250.000 DM i odnesu i poklone ustašama u Vukovaru.

1992. pljačkaju me na sitno a dovoljno puno i finasiraju Hrvate i Hrvatsku vojsku.

1993. Blokiraju mi knjizicu sa određenom količinom novca ne žele da priznaju i pokradu mi lovu. Nastave i dalje pljačkanje.

1994 ugase mi legalno reistrovanu firmu export-import i pokradu mi svu lovu koja mi bila uložena na tekući i žiro računu.

U bankama u kojima sam imao nove račune blokiraju mi sredstva za život po nekoliko meseci. Svih narednih godina. Ni dan danas mi nisu isplatili, vratili novac koji mi duguju.

Dinkić podeli devize svojima koje je pokrao od nas koji smo svojim radom u INO stekli, podeli svojima kao neisplačenu deviznu štednju.

U školi za to vreme decu mi dresiraju, a ženi ispirali mozak, i počela da se bori protiv mene i svoje kuće.

Sudstvo poništava sve svoje odluke o nadoknadi štete koju mi duguju, iako sam prošao nekoliko sudova po hijerahiji.

Radikali svo vreme tupe o ustavu i zakonu, i satanizuju sistem sudstva. Svete se svojim članovima i ljudima iz drugih Srbskih patriotskih stranaka.

Podmeču deci sve moguće šeme, na svim mestima, a najviše po školama i javnim mestima gde se okupljaju. To sve tokom tog vremena od 1991 pa na dalje.....

Sada hapse nevine kojima su godinama podmetali šeme, a nisu počinili nikakvo zlo, i nevini moraju da dokazuju da su nevini!

Poslednja izmena:
е мој лаве легендарни ...

Ма ок је...у питању је провокатор и не треба му замерити...човек ради свој посао. Треба само иступати против његових лажи и клевета и недозволити му да својим лажима затрује друге људе.

Ма ок је...у питању је провокатор и не треба му замерити...човек ради свој посао. Треба само иступати против његових лажи и клевета и недозволити му да својим лажима затрује друге људе.
Naravno da je OK prodana dušo, obavesti se malo činjenicama i vašoj borbi za Srbiju i Srbstvo:

http://forum.krstarica.com/showthre...za-Beograd?p=26192496&viewfull=1#post26192496

I one postove pre tog.

Ja sam u jednoj Srbiji živeo, a vi radikali u nekoj Marsovskoj? To je vaša borba i politika za Srbiju i Srbstvo, za Pravoslavlje? To je vaš politički rad na ustavnom pravu?

I moja deca pored ostalih vam bili zamorčići?

Kolika je Svetosavska Srbija teritorijalno?

Poslednja izmena:
Naravno da je OK prodana dušo, obavesti se malo činjenicama i vašoj borbi za Srbiju i Srbstvo:

http://forum.krstarica.com/showthre...za-Beograd?p=26192496&viewfull=1#post26192496

I one postove pre tog.

Ja sam u jednoj Srbiji živeo, a vi radikali u nekoj Marsovskoj? To je vaša borba i politika za Srbiju i Srbstvo, za Pravoslavlje? To je vaš politički rad na ustavnom pravu?

I moja deca pored ostalih vam bili zamorčići?

Kolika je Svetosavska Srbija teritorijalno?

| oni kao znaju...

voja-baner2.jpg

Лутајући по Јутјубу, наишао сам на овај видео.

Већи део истог чини Шешељев говор, али хтео бих да се фокусирам на овој теми на првих 25 секунди снимка. Колико год неко пребацивао како то није тема, вара се, јер је ово актуелно, а објаснићу и због чега.
Наиме, ту видимо извесног Томислава Николића који се у заносу позове на серију "Крај династије Обреновић", која се у то време емитовала на телевизији. И онда спомене "како у последњој епизоди пролазе ненародни режими". Е сад, на основу свега виђеног у протеклих годину и кусур од када је дотични председник, евидентно је да неко треба ЊЕГА (и ове око њега, имена да им не помињем) да подсети на ту реченицу.

Како вама све ово изгледа?

Za mene je razocaravajuce sto su tadasnji ridikali posle ovoga usli u vlast sa Milosevicem.

Да ти објасним неке ствари. Слоба и Шеки су се прегањали око питања Босне, односно блокаде која је уведена тамошњим Србима. То, а још и што Аркан није могао очима да гледа Шешеља.
Али сад све то на страну, остаће чињеница да су се и Шешељ и Слоба борили за српски наод и његово добро. За разлику од данашњег Томислава Николића, о коме тема и говори. И ето, мени је много веће разочарење то што су данашњи напредњаци спремни да дају и више него што им идиоти са запада траже. чак се ни Борис Тадић није усуђивао да такве шамаре лупа народу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back