- Poruka
- 60.291
Не знам колико му треба па да промени број. 30,000?
isključio je kaže

- - - - - - - - - -
a pre gašenja je dobijao smsove podrške

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам колико му треба па да промени број. 30,000?
ja necu ni da palim tv da gledam tog izdajnika - da se dzabe nerviram , jer znam da nista osim lazi nece ni reci.
prezirem ga vise od borisa tadica.
Ne mogu da verujem Vučić kaže kako su ih vodili kroz nekakve hodnike kao drogirane i da ih nisu pustali iz sobe dok nisu potpisali Srpski sever šiptarskoj vlasti.
Evo sad preti da se ne boji nikoga i da ce svakoga da polomi ako mu na zuljce stane.
па шта си мислио да их еурупљани воле па они их мрзе више него било ко у србији--
--ко воли издајнике--ко? НИКО
dobio je vucic najmanje 20.000 SMS-ova
laze
zato je promenio broj
Pozivam Radikale cim saznaju novi broj da ga dostave gradjanima da mu gradjani odgovore sta misle o njemu i njegovoj vlasti![]()
Upravo ovoj sporazum garantuje sopstanak Srba na Kosovu.
Bravo Vučiću I Dačiću!
Ja sam mu poslao SMS podrške... I njemu I Dačiću...
kaže krivo mu je što mu pominju kćerku...pa i Srbi sa Kosova imaju kćerke....to je zaboravio
Ja sam mu poslao SMS podrške... I njemu I Dačiću...
nista cudno . LDP i SNS su dve bratske veleizdajnicke stranke
Cak mislim da i Ceda ne bi ovoliki izdajnik bio koliki su danas Vucic i Nikolic
Ceda je bolji covek od njih dvojice. On je za razliku od ovih lazova i prevaranata - iskreni izdajnik.
јел ви видите колики је ово ништак
Ja izdajniku Vucicu zelim da mu deca pate isto kao sto ce zbog njegovog potpisa i veleizdaje patiti srpska deca na Kosmetu.
pominje neke investicije za sever Kosova![]()
što bi mi poštovali Vučića kad on ne poštuje ugnječene Srbe.Sad kaže da će da zadrži nemački članak da sutra ima šta da pokaže svojoj deci.BRUKA
što bi mi poštovali Vučića kad on ne poštuje ugnječene Srbe.Sad kaže da će da zadrži nemački članak da sutra ima šta da pokaže svojoj deci.BRUKA
Najveći izdajnici su DSS, Dveri, 1387, Radikali I njima slični...
To su najveći izdajnici srpskog naroda!
- - - - - - - - - -
Mnogo je jak!
Car!
Kralj!
laze izdajnik.
kakve investicije kad je suverenitet preneo na Hasima Tacija i Albaniju
Pa Srbija nakon usvajanja vuciceve veleizdaje nece ni smeti da ista ulozi na Kosmet bez da pita Hasima za tako nesto
A zasto bi Hasim dozvolio kad je Hasimu cilj da Srbi potpuno nestanu sa Kosmeta?