Srbi najviše mrze Rome, LGBT, Albance i Hrvate

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ko u Srbiji od manjina najgore prolazi?

• romi

• gejevi i lezbejke

• albanci

• hrvati

• bošnjaci

• crnogorci

• mađari

• općenito muslimani

• jevreji

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kyo.

Elita
Poruka
22.685
U Srbiji najviše mrze Rome, LGBT populaciju, Albance i Hrvate

Fa%C5%A1isti%C4%8Dki-grafiti-u-Srbiji1.jpg

Najveću distancu i najnegativniji stav građani Srbije imaju prema LGBT populaciji te Albancima, Hrvatima, Romima i Bošnjacima.

U očima građana, najveća diskriminacija postoji prema Romima, osobama sa invaliditetom i starima, navela je u izvještaju povjerenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić.

http://www.e-novine.com/drustvo/82583-Srbi-najvie-mrze-Rome-LGBT-Albance-Hrvate.html

--------------

romi
gejevi i lezbejke
albanci
hrvati
bošnjaci
crnogorci
mađari
općenito muslimani
jevreji

Poslednja izmena:
Најгоре пролази LGBT раја, па онда сви остали.
Као Србин не подносим (мржња је претешка реч) разне облике фашиста што укључује и усташе, затим иду људи који гаје или шире мржњу и нетрпељивост. Ту се "листа" завршава.

Poslednja izmena:
U Srbiji najviše mrze Rome, LGBT populaciju, Albance i Hrvate

Fa%C5%A1isti%C4%8Dki-grafiti-u-Srbiji1.jpg

Najveću distancu i najnegativniji stav građani Srbije imaju prema LGBT populaciji te Albancima, Hrvatima, Romima i Bošnjacima.

U očima građana, najveća diskriminacija postoji prema Romima, osobama sa invaliditetom i starima, navela je u izvještaju povjerenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić.

http://www.e-novine.com/drustvo/82583-Srbi-najvie-mrze-Rome-LGBT-Albance-Hrvate.html

--------------

romi
gejevi i lezbejke
albanci
hrvati
bošnjaci
crnogorci
mađari
općenito muslimani
jevreji

Da nisi možda EPROM kada ne mrziš ROM-e :think:

U Srbiji najgore prolazi njen narod.
Da je postavljac malo upuceniji znao bi da manjine u odnosu na vecinu zive kao bubreg u loju.Kyo da te pitam koja manjina inace najgore prolazi u Hr?:)
Због тог неоснованог, нетачног и веома опасног става да "мањине у односу на већину живе као бубрег у лоју" су отпочињали бројни ратови, покољи и сукоби...

gejevi i lezbejke... definitivno...pa invalidi i penzioneri, tek onda Srbi :idea:

Pa rekao bih da im je(penzionerima,invalidima, i LGBT) dozvoljeno da pisu svojim pismom.Gejevi i lezbejke ne bi bili omrznuti da ne forsiraju pride parade.Pa ****** i ja sam strejt muskarac pa ne idem glavnom ulicom da svima to nabijam na nos.:roll:
ps-Eto dakle Srbi nisu u dobroj poziciji tamo,ali opet mi ovde ne mucimo drzavljane hr porekla.

Због тог неоснованог, нетачног и веома опасног става да "мањине у односу на већину живе као бубрег у лоју" су отпочињали бројни ратови, покољи и сукоби...

Sta hoces da mi kazes da su ugnjetavane jel?Deder koga to mi mucimo u ovoj nasoj drzavici?

Ne znam kakvog mozga treba biti covek pa da otvori temu koja se iskljucivo poklapa sa karakterom jednog Hrvata i nije mi jasno zasto ova tema nije u startu zatvorena kad ovako sljam pljuje po Srbima.

treba otvoreno razgovarati i o toj problematici

isto kao i Ruži Tomašić i njima sličnima u Srbiji, Kosovu, BiH i Hrvatskoj.... svi oni koji propagiraju mržnju i netrpeljivost :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back