Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noćna smena je i bila nešto, a ovo sad ne mogu da gledam.
Проћи ће као Бела лађаLepo od njih što su se okupili i verujem da će biti dobro za gledanje samo je šteta što se opet ponavlja stara boljka beogradskih glumaca, reditelja, scenarista...žive na staroj slavi i obnavljaju prošlost.
Voleo sam Otvorena vrata u svoje vreme jer su tad bili i više nego aktuelni, sada verujem da će proći kao i ona šarada sa novim Nadrealistima.
Danas su tri naturščika sa novosadske televizije u liku i delu Državnog posla, a krenuvši od Noćne smene, i više nego čime bi ova država trebala da se ponosi. To je pravi i zdrav humor danas koji raduje na hiljade ljudi širom Srbije.
Da li će biti repriza prve epizode i kad?
Dosta lošije od originala. Možda zato što u ovim novim epizodama nije učestvovala B Srbljanović.
Prva epizoda mi se nije dopala, bila mi je čudna... kao da se glumci nisu sasvim unelu u uloge, u stvari, kao da ih je trema nadvladala...
Takođe, utisku čudnosti doprinelo je i to što celu tu ekipu vidim posle 18 godina.
Kada i u privatnom životu vidim neke poznanike posle pet godina, postoji neka krutost i neobičnost.
Tako sam shvatila i taj momenat.
Druga epizoda bila mi je bolja, a treća mi je već imala podosta od starog duha.
Sestra i ja smo odgledale drugu epizodu još jednom i zapisivale odvale.
Čekamo da i treću stave na Jutjub da učinimo isto.
Mislim da mi, ljudi generalno, kada se naviknemo na nešto, teško prihvatamo promenu.
A treba pratiti duh vremena.
Treba shvatiti da su ove godine drugačije u odnosu na one.
Da je tehnologija drugačije oblikovala atmosferu, aktuelnost tema...
Najzad, sami likovi, logično je da ne budu isti.
To mi je prvo smetalo, a sada to pozdravljam.
Pa neka vrati svako svoj život i svoju porodicu u neko vreme pre 10, 15, 20 godina.
Osim izgleda, menja se i nešto unutra, način razmišljanja, pa i izražavanja.
Zadržali su ključne karakteristike koje je trebalo.
I promenili su kako je logično: više ženske likove, a manje muške.
Da, ono sa objašnjavanjem likova je bezveze. Ali pratili su neki produkcijski trend.
Pozadina je kič, ostalo je kvalitetno.
Malo su se kao popravili...
Ova zadnja epizoda je bila za nijansu zanimljivija i zabavnija, bar za mene...
Konacno se Trivalicka uhodala...
Generalno, ovo ne moze ni da prismridi originalu (koji je takodje precenjen, ali da ne detaljisem)...
Dosta je kicasto, neke replike se ponavljaju, mozda je na momente prenapadno, ali jbg, ovo je "ruzicasto" doba i mora da se pomirimo sa tim...
I da, oni "flesevi", ogromna glupost...