planiram da uzmem psa

pozdrav svima :)
zeleo bih da uzmem psa posto ga nemam vec 2-3 godine, da li bi mogli da mi kazete gde u Beogradu mogu da uzmem psa? :D
Imam ja mjesanca rotvajlera . Fin je i nije agresivan .Imam njegovu sliku kad je bio stene .
Ako imas prostora dodji i vodi ga , Neki su ga vec trazili ali ne dam da ga drze na lancu !

NHMoHs.jpg

Star je oko 9,5 mjeseci i brzo ce se navici na novog gazdu !

Poslednja izmena:
ja psa nikad nisam drzao na lancu...imam veliko dvoriste pa mi je svaki pas pusten slobodno da seta kada udari minus bude u kuci,svakog psa sam hranio granulama i voda je uvek bila sveza :)
Ako imas kola dodji da ga vidis u Batajnicu .Dacu ga normalnoj osobi . Na to sam mislio kad sam napisao da ga necu dati nekom ko bi ga drzao na lancu .
Kod mene je inace u boksu i trci po dvoristu , a hranjen je granulama . Visak mi je jer imam rotvajlerku !
lZMU5.jpg

Nije svaki pas isti ali svidja mi se to sto ti nije bitna rasa. Imam jos par predloga: Hani
Jedan doberman kome ne znam ime
AST Mica
Klara
Ima ih jos dosta, rekla bih da takav profil psa trazis a ovo bi, ma kog od ovih pasa da uzmes, bilo dobro delo jer ih skidas sa budzeta starateljima koji brinu i po vise pasa i uglavnom iz svog dzepa placaju pansion i hranu.

Back