- Poruka
- 13.583
Ranjeni Zoro mi to jednom prilikom lepo odreplicirao -jedva čeka sedamdesete da se reši tog smaranja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ranjeni Zoro mi to jednom prilikom lepo odreplicirao -jedva čeka sedamdesete da se reši tog smaranja...![]()
Ti se i ne pitas u sedamdesetim ce baba da te salje na pijac i u apotekicu, a ti ces da se slozis da je bolje umreti na jedan nego na neki drugi nacin.![]()
Kod nordijaca na sto hilada kretena jedan manijakalac,kod germana i angla na
hiljadu,kod franaka na petsto kod latina na dvesto,kod slovenaca na pedeset ,kod
rvata na pet,a kod nas na dva...
(Moja slobodna procena iz nekog neposrednog poznavanja naroda...)
Nacionalizam je društvena fikcija...Zdravo Fisheru,
Nije me bilo malo duze,
frka nadilazi racionalno...
-----
Ok
I, sta cemo stim ...i to ti je dekadencija
Opravdati i legalizovati istrebljenje srpske nacije ,
otvoriti lov sa ili bez dozvole UN .
ili
...., onaj ko dobije licencu za ubijanje ti su automatski u pravu samo pucaju...
... oni koji ne dobiju licencu nemaju prirodno pravo da ubiju, ali imaju pravo da budu ubijeni
ili
... neki su dobili licencu da nam vade organe...i prodaju u gajbicama po svetskom trzistu , cistu ekskluzivu
sta mislis sta bi bilo kada bi to neko ovde uradio ?
???
Eh, da je tako? Upravo je obrnuto! Samo ljudi vode ratove do istrebljenja i opšteg uništenja svih kulturnih i materijalnih dostignuća. Životinje samo brane svoju dominantnost i životni prostor i brinu o svom krdu ili čoporu.Ко год подржава насиље и нападачке ратове ближи је животињском царству него људском роду.Ратови нису никада били дечја игра,а посебно то нису сада када постоје атомске бомбе и друга оружја за масовно уништавање људи и других живих бића.
Nacionalizam je društvena fikcija...
Ko mu se prikloni-vraća se u plemenske rezone MI i OSTALI...
Ako je pleme koherentno-svi ga se plaše i zaziru od njega...
Srpsko plemensko je posebno sklono hegemonizmu,nadvladavanju,nadgornjavanju (nebeski narod) i sl...
Naravno da je to plemensko u neskladu s modernim europejskim multinacionalizmom u kom nacije svoju afirmaciju
postižu kroz kulturu i umetnost,a taj nesklad dok se ne prevaziđe-neće Srbija uči u EU...
Plemenisti će i reči da i ne treba da bude u EU...
A ja smatram da ne mora biti u EU,ali svoje plemenske odbojnosti i hegemonizma treba da se ubrzano rešava jer
nam to stvara brojne protivnike i brojne otpore prema nama...A kad se toga reši-biće multikulturalna i praktično
ista kao ostale članice EU...Poput Švajcarske koja nije članica EU...
Nacionalizam je društvena fikcija...
Ko mu se prikloni-vraća se u plemenske rezone MI i OSTALI...
Ako je pleme koherentno-svi ga se plaše i zaziru od njega...
Srpsko plemensko je posebno sklono hegemonizmu,nadvladavanju,nadgornjavanju (nebeski narod) i sl...
Naravno da je to plemensko u neskladu s modernim europejskim multinacionalizmom u kom nacije svoju afirmaciju
postižu kroz kulturu i umetnost,a taj nesklad dok se ne prevaziđe-neće Srbija uči u EU...
Plemenisti će i reči da i ne treba da bude u EU...
A ja smatram da ne mora biti u EU,ali svoje plemenske odbojnosti i hegemonizma treba da se ubrzano rešava jer
nam to stvara brojne protivnike i brojne otpore prema nama...A kad se toga reši-biće multikulturalna i praktično
ista kao ostale članice EU...Poput Švajcarske koja nije članica EU...
Btw, ovo kvazi "geopoliticko" misljenje koje je blisko neukom ili obicnom, radnom, svetu obavlja svoju "svetu" duznost: ljudi bez perspektive vise nisu zaokupljeni sobom i licnom afirmacijom, uspehom, srecom...ljudi su zaokupljeni kolektivnim sudbinama i svetom ideologije a poplava "eksperata" za svetska pitanja upumpava mora znacenja raznim teorijama zavera. Jadni i ugrozeni ljudi![]()
Ov je bilo niskoNije to za tebe disko...![]()
Kad bi administracija Krste zabranila nacionalizam (kako je zabranjen bio u vreme SFRJ)-imala bi na pdf Politika tri posta dnevno...
To je trenutno i stanje društvene svesti u Srbiji...I da se razumemo-ni nacionalne manjine nisu drukčije...
Kad se smanji potencijalni plen-smanjiće se i briga o "Postradalom narodu srbskom..."
-direktna proporcija...
Dobro i zlo, dobro i lose, ista stvar. Podela na gospodare i robove je izmedju ostalog nesto sto je lose/ zlo.Maloprije si rekao "dobro i lose", pa sam ti oprostio jer je to vrednovanje moral gospodara, ali dobro i zlo nije moral gospodara, nego robova ili ogranicenih.
Nigde nisam pominjao strah. Stavise, posto je mudrost podrazumeva razlivanje dobrog i loseg, to izmedju ostalog znaci i prepoznavanje da su emocije lose, sto naravno ukljucuje i strah.Mudrost nije bojati se zla.