KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све неки песмуљци и цигу - лигу...дај мало доброг старог рока за моју душу...а ваљда и за још нечију! ;)

Dete me već danima tera da puštam ovo, u kolima kad ide u vrtić, kući, svugde. Zaista neobičan muzički ukus za četvorogodišnjaka. :)

Dete me već danima tera da puštam ovo, u kolima kad ide u vrtić, kući, svugde. Zaista neobičan muzički ukus za četvorogodišnjaka. :)
Значи биће ти ускоро ово:

iimpglg8g0xdj74tlnl.jpg

z:lol:

Izgleda z:shock:

Inače, zove je "ona pesma što ide brzo pa sporo pa brzo pa sporo..." i stalno me tera da je otpanjim do daske da se tresu prozori.
Душа мала...нек је она нама жива, здрава и паметна као што јесте! ;) Мој магарац већ 14 година и само заје**** :) ...мораћу да позајмим ону књигу од ове малецке са слике! ;)

То ми се свиђа! ;) Јес да сам хришћанин, али рок ми је посебна љубав још од младости...поготово хард рок, блуз - рок, а волим и поједине пунк и метал групе као и неке савремене алтернативне рок групе. :)

То ми се свиђа! ;) Јес да сам хришћанин, али рок ми је посебна љубав још од младости...поготово хард рок, блуз - рок, а волим и поједине пунк и метал групе као и неке савремене алтернативне рок групе. :)

Hrišćanstvo i naši unutrašnji osećaji prema veri nemaju direktne veze sa muzikom koju volimo. Zašto bi mi slušanje AC/DC-ja ili ZZ-top-a smetalo u Svetom pričešću? Velika većina i ne sluša strani tekst, ili ga ne razume. Dok recimo ima veoma zanimljivih koji spominju i religijske elemente, kao onaj "moj" od jutros namenjen moni*. z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back