SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Извињавам се,
мЛого се извињам ....
![]()
Оооо, Маркоме, па ђес' ти?

Коме си то 'тео да даднеш репку па ти душмани нису дали?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извињавам се,
мЛого се извињам ....
![]()
Оооо, Маркоме, па ђес' ти?
Коме си то 'тео да даднеш репку па ти душмани нису дали?![]()
markom da se pohvali, kukao da nema kome da da repku pre neki dan![]()
2 сата и један минут аргументованих разлога уобличених у филм, у прилог доказима зашто би за Србију улазак у ЕУ и НАТО био пут ка ропству, у коме бисмо радили за мале паре за стране газде. Објашњења је и позадина распада Југославије из до сада неприказаног угла. Људи, немојте да вас мрзи, мени су неке ствари много јасније сада...
Gde su ti četnici Labe, vidim da imaš nešto protiv njih, a taj i jeste nesretnik, ali ne zbog jezika koliko zbog toga što najveći deo svog života nije smeo da dođe u sopstvenu zemlju samo zato što je polagao pravo na nju.
i mi sada trebamo mirno da prihvatimo da smo njegova svojina, jer je on eto "monarh Srbije"...
Karađorđevići su bili monarsi Kraljevine Jugoslavije. Ona je nestala...lepo bi bilo da i oni nestanu sa naše političke scene...Neka im se vrati ono što je istinski njihovo (ne što je pripadalo državi, a ono što su oni kao monarsi baštinili, a nije direktno bilo njihovo).
Ulazak u EU bi sprečio ovo nehumano iskorištavanje radne snage u Srbiji, bez ikakvih prava, kao da smo u fazi liberalnog kapitalizma.
i mi sada trebamo mirno da prihvatimo da smo njegova svojina, jer je on eto "monarh Srbije"...
Karađorđevići su bili monarsi Kraljevine Jugoslavije. Ona je nestala...lepo bi bilo da i oni nestanu sa naše političke scene...Neka im se vrati ono što je istinski njihovo (ne što je pripadalo državi, a ono što su oni kao monarsi baštinili, a nije direktno bilo njihovo).
U kojoj smo sada fazi, ko je taj koncept doveo u Srbiju?
Zanimljiv članak vezan za statuse zaposlenih u inostranim preduzećima koji posluju u Srbiji...http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.239.html:405402-A-od-stranca---minimalac
Karađorđevići su bili monarsi Srbije, Jugoslavije, a kontinuitet monarhizma (ne samo u Srbiji već na prostoru celog Balkana) je duži od republičkog uređenja. Nestala je i SFRJ pa i dalje zrače Jugonostalgijom i Titom, uzdržan sam po pitanju monarhije, ali valjda bi trebalo da narod odluči o tome, nije mi jasno zašto se ti brineš zbog toga...
Dobar dan svima...![]()
zar ti ozbiljno misliš, kada bi se sada raspisao referendum o državnom uređenju zemlje, da bi za monarhiju i one koje je predstavljaju u Srbiji glasalo više od 20-30% stanovništva...Odmah ti kažem da ne bi...Za kraljevinu bi glasalo nešto birača u centralnoj Šumadiji i Beogradu i to oni koji su potomci onih koji su imali privilegije u tom periodu. U siromašnoj južnoj i istočnoj Srbiji, Vojvodini i Raškoj oblasti narod neće ni da čuje za onaj putujući i odnarođeni cirkus...![]()
Prvo Labe nisi ogovorio za pitanja vezana ze EU, a o javnom mnenju ne vredi raspravljati. Zašto ne bi glasali u istočnoj Srbiji, pa tamo su posle WWII komunisti najviše ubijali. Opet ne razumem zašto se ti brineš zbog toga, vreme će pokazati šta iskreno Srbi žele...Opet lično Karađorđevići mi se ne sviđaju zbog orjentacije ka integracijama u EU, i još nekih sličnih stvari, u mojoj porodici ja sam ipak druga generacija koja ne zna za kralja, a za pomenuti cirkus se zna ko je kriv...
ja nisam pobornik EU, da se razumemo...smatram je nužnim zlom. Što se tiče javnog mnenja, dobro mi je poznato isto u mnogim krajevima Srbije gde imam rodbinu, tako da ništa ne govorim napamet. Uostalom, i zvanične marketinške agencije su imale par ispitivanja javnog mnenja povodom tog pitanja.
Obican seljak u centralnoj Srbiji kada mu pomenes kralja samo opsuje i kaže: to su oni koji su pobegli ko snaše čim je zapucalo, što nisu ostali kao kralj Pera...ili: tolike godine je ovde, a još ne zna srpski, a hteo bi da bude kralj..
Nužnim zbog čega? Ne vredi se sa tobom raspravljati Labe, a što se tiče marketinških agencija, poslednji izbori si sve pokazali, ipak mislim da je više ljudi koji bi glasali za monarhiju nego za pristup EU.
Celokupno biračko telo u HR za ulazak u EU nije glasalo već nešto ispod 30% pa idu u EU....
Osudjene necemo promovisati, a narocito necemo negirati njihove zlocine.
Kljuc.
.....ili: tolike godine je ovde, a još ne zna srpski, a hteo bi da bude kralj..
referendum u Hr je pokazao 65% za priključenje EU...![]()
65% od 43,65% ukupnog stanovništva sa pravom glasa, što znači da je apsolutna većina birača nije ni glasala. Gledajući kumulativno tih 65% je 28-29 % od ukupnog biračkog tela HR, koje je reklo da EU...
Prosta matematika Labe...
Ako se prestolonaslednik podrudi još samo malo, govoriće kao rahmetli Broz...![]()
Ako se prestolonaslednik podrudi još samo malo, govoriće kao rahmetli Broz...![]()
Biće im odlično u EU, tj. već im je odlično Zahvaljujući primeni tzv. evropskog modela Hrvatska ima ogroman spoljni dug a njena privreda je u skoro potpunoj blokadi (kao i naša). Prodala je uglavnom nemačkim kompanijama sve svoje privredne resurse i prirodne potencijale a život građana finansirala masovnim kreditima. (slično kao i kod nas) Ali, to se, doduše, i ne sme javno predstavljati jer Hrvatska je urušila svoju privredu, kao što rekoh primenjujući upravo model koji je od nje tražila EU.65% od 43,65% ukupnog stanovništva sa pravom glasa, što znači da je apsolutna većina birača nije ni glasala. Gledajući kumulativno tih 65% je 28-29 % od ukupnog biračkog tela HR, koje je reklo da EU...
Prosta matematika Labe...
Biće im odlično u EU, tj. već im je odlično Zahvaljujući primeni tzv. evropskog modela Hrvatska ima ogroman spoljni dug a njena privreda je u skoro potpunoj blokadi (kao i naša). Prodala je uglavnom nemačkim kompanijama sve svoje privredne resurse i prirodne potencijale a život građana finansirala masovnim kreditima. (slično kao i kod nas) Ali, to se, doduše, i ne sme javno predstavljati jer Hrvatska je urušila svoju privredu, kao što rekoh primenjujući upravo model koji je od nje tražila EU.
Zaključak se sam nameće, EU će im urediti državu, sprečiće "eksploataciju" radnika, smanjiti korupciju ....... jer jednostavno EU nema alternativu![]()
Pozdrav prijatelju![]()