- Poruka
- 69.641
Da li se ulepsate kada ste zaljubljeni ?
Da li ste lepsi drugima kada ste zaljubljeni ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako te brate zabole?
Pa nemoj tako. Zar nije lepo, izadjes i prijateljica ti kaze. Opa DeeLite. Sto nesto sijas..
Ovo je diskriminacija, zaljubljeni imaju samo onaj bolesavi osmeh od uha do uha, koji brzo splasne![]()
To splasne cim joj kaze: "Ma ne ljubavi, rekao sam ti da te volim, samo da bi mi dala." ?
pa jedino da mi čelo sija kad se ne umijem dvatri dana...kako bi sijo...ista garderoba isti parfem iste patike isti muljav pogled...sve isto...šta da sija...
Mene ne bi moglo ulepsati ni da me Monika Beluci kresne.![]()
![]()
Pa znas kako kazu da poljubci luce neke tamo hormone, izmadju ostalog i za srecu. I onda ti se celo lice promeni, Opusti ti se nausnica, celo, misici oko ociju. A osmeh bude onaj spontaniji a ne prisiljen. I tako dalje...
Samo nasatvi analizom, ide ti...Meni to sve liči na sirotog Žilijena iz ,, Crveno, crno" pa se zapitah gde si našao plavo? Plava boja je ipak uzvišena i nema veze sa zaljubljnošću, sem ako nije totalna fikcija.
ionako se redko kad smejem...uglavnom se srce nasmeje a faca jok...a ovo ostalo oko face...možda sam se zato tako mlad zbrčkao ko deda...![]()
Injao što si frigi![]()
Pa moram, to je moja gluma kapiras. U dubini ja sam jako ljubavan decko. Ali ako to otkrijem onda sam lak.
jeste svi su ljubomorni na tudju srecu