Plavo, Crveno, Zuto

ne ulepšam se...misim mora kaem u prošlom vremenu...nisam se ulepšavo...misim koko me sećanje služi nisam...davno bilo to...
...a ovo drugo neam pojma a i zabole me el sam il nisam lepši drugome...

pa jedino da mi čelo sija kad se ne umijem dvatri dana...kako bi sijo...ista garderoba isti parfem iste patike isti muljav pogled...sve isto...šta da sija...

Pa znas kako kazu da poljubci luce neke tamo hormone, izmadju ostalog i za srecu. I onda ti se celo lice promeni, Opusti ti se nausnica, celo, misici oko ociju. A osmeh bude onaj spontaniji a ne prisiljen. I tako dalje...

Pa znas kako kazu da poljubci luce neke tamo hormone, izmadju ostalog i za srecu. I onda ti se celo lice promeni, Opusti ti se nausnica, celo, misici oko ociju. A osmeh bude onaj spontaniji a ne prisiljen. I tako dalje...

ionako se redko kad smejem...uglavnom se srce nasmeje a faca jok...a ovo ostalo oko face...možda sam se zato tako mlad zbrčkao ko deda...:sad2:

jeste svi su ljubomorni na tudju srecu

E, a jel te nervira ono , druzis se sa jednim parom, tipa pijete pice. I taman nesto kazes- oni cmak, pocnu da se ljube. I ti kao he he bas ste slatki i romanticni. a opet krene neka prica, i taman kazes- oni opet cmak, a ti ono opet onako soc prihvatljivo, kao he he, bas simpaticno. I posle nekog vremena- E aj vas dvoje dosta, idite kuci...A oni te pogledaju onako u fazonu sto si ljubomoran na nasu srecuuuuu?

Back