ni ja...ne mogu ni pile da skratim za glavu...žao mi ga kada me pogleda onim svojim okom...![]()
Кажу да јагње јауче пре клања.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ni ja...ne mogu ni pile da skratim za glavu...žao mi ga kada me pogleda onim svojim okom...![]()
Кажу да јагње јауче пре клања.![]()
![]()
a svinja kada čuje samrtni ropac druge svinje prestaje da pije vodu i da se hrani...![]()
sve zna...moj deda ga naucio i da kolje svinju i pece rakiju...![]()
Тај који ти је то рекао лаже.Кажу да јагње јауче пре клања.![]()
![]()
Дабоме, ујак се увек прво прекрсти и онда убоде прасе у гркљан.Kad ne živite na selu, naravno da nemate iskustvo i običaj klanja. Ni ja nisam klao, ali sam mnogo puta prisustvovao tom činu. Tako dolazimo do hrane, to je normalno. Zato i gajimo neke životinje. Kad bi završili na nekom pustom mestu, kad bi se borili za život većina nas bi zaklala životinju, ne mogu da poverujem da bi neko posustao nad osnovnim instinktom. Nije neka veća razlika ubiti iz pištolja ili puške i noža. Samo je bitno u glavi razdvojiti zašto se radi.
Jesi li pitala njegovog dedu, poznaje li tvog? Velika je verovatnoća.
Kad ne živite na selu, naravno da nemate iskustvo i običaj klanja. Ni ja nisam klao, ali sam mnogo puta prisustvovao tom činu. Tako dolazimo do hrane, to je normalno. Zato i gajimo neke životinje. Kad bi završili na nekom pustom mestu, kad bi se borili za život većina nas bi zaklala životinju, ne mogu da poverujem da bi neko posustao nad osnovnim instinktom. Nije neka veća razlika ubiti iz pištolja ili puške i noža. Samo je bitno u glavi razdvojiti zašto se radi.
Тај који ти је то рекао лаже.
Јагњету само кврцну врат и изваде гркљан. Нема чистијег посла.
Прасе кад се коље је мало гадније... мени се једном и посрало на патику... хехехехе...![]()
Kad ne živite na selu, naravno da nemate iskustvo i običaj klanja. Ni ja nisam klao, ali sam mnogo puta prisustvovao tom činu. Tako dolazimo do hrane, to je normalno. Zato i gajimo neke životinje. Kad bi završili na nekom pustom mestu, kad bi se borili za život većina nas bi zaklala životinju, ne mogu da poverujem da bi neko posustao nad osnovnim instinktom. Nije neka veća razlika ubiti iz pištolja ili puške i noža. Samo je bitno u glavi razdvojiti zašto se radi.
Тај који ти је то рекао лаже.
Јагњету само кврцну врат и изваде гркљан. Нема чистијег посла.
Прасе кад се коље је мало гадније... мени се једном и посрало на патику... хехехехе...![]()
Није гадна сцена кад ради онај ко зна. Мој ујак закоље прасе за минут. Није то иживљавање.Како није? Нисмо ми талибани да кољемо ко добар дан.
Свиња пушта урин и фецес кад је кољу, овца не.
njegov deda je umro pre rata...nema verovatnoce...![]()
Како није? Нисмо ми талибани да кољемо ко добар дан.
![]()
Imao samo jednog dedu? Proveri ti to dobro, da nije letovao negde po Srbiji.![]()
Imao samo jednog dedu? Proveri ti to dobro, da nije letovao negde po Srbiji.![]()
Pišem o klanju životinja za ishranu. To je tako n ormalna stvar na selu, ili ubiješ da bi jeo ili te nema.
ili predjes u vegetarijance...ima ljudi koji ni po koju cenu ne bi mogli da zakolju zivotinju....
Ja gradim te repetitore vec 10 godina i na tvoja pitanja mogu da dam konkretan odgovor. Prvo repetitori mobilne telefonije imaju samo jednu namenu da omoguce signal mobilnim telefonima. za sve drugo morate graditi drugi sistem na drugoj frekvenciji na propisnoj udaljenosti od repetitora da nebi dolazilo do smetnji. kao sto sam vec rekao nema potrebe da se obelezavaju repetitori jer njima treba da prilaze samo tehnicke ekipe a mi ih raspoznajemo sa 30 kilometara. Sto se tice zracenja repetitora e to su vec mutne vode i tu lezu nas koji se time bavimo kolliko i vas koji sa tim nemate veze drzava nece da prizna koliko ta cuda zrace zato sto su ih postavili svuda u urbanim sredinama a ja pouzdano znam jer sam prisustvovao merenjima da imaju razarajuce zracenje na 7 kilkometara od repetitora. cak ako prosetate par puta oko tih releja videcete na desetine uginulih jezeva ptica i glodara ima ih toliko da sve mreze imaju ekipe koje obilaze i ciste teren od crkotina oko repetitora