SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Veoma lako. Bog čini čuda da ljude privede k Sebi a sotona da ih odvrati od Boga.
To nije istina!
Sotona ČUDIMA potvrđuje svoje falsifikate!
PROČITAJTE STIHOVE:
Rev 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Rev 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred ZVERI, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Kakva ZVER? O kome se radi?
Druga ZVER = RKC (papski autoritet)
Zar niste čitali:
2Th 2:3 Da vas niko ne prevari nikakvim načinom; jer neće doći dok ne dođe najpre otpad, i ne pokaže se čovek bezakonja, sin pogibli,
2Th 2:4 Koji se protivi i podiže više svega što se zove Bog ili se poštuje, tako da će on sesti u crkvi Božjoj kao Bog pokazujući sebe da je Bog.
2Th 2:5 Ne pamtite li da sam vam ovo kazivao još kad sam kod vas bio?
2Th 2:6 I sad znate šta zadržava da se ne javi u svoje vreme.
2Th 2:7 Jer se već radi tajna bezakonja, samo dok se ukloni onaj koji sad zadržava.
2Th 2:8 Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svog;
2Th 2:9 Kog je dolazak po činjenju sotoninom sa svakom silom, i znacima i lažnim čudesima,
2Th 2:10 I sa svakom prevarom nepravde među onima koji ginu: jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasli.
2Th 2:11 I zato će im Bog poslati silu prevare, da veruju laži;
2Th 2:12 Da prime sud svi koji ne verovaše istini, nego voleše nepravdu.
Vi znate o kome se radi, već sam Vam pisao o tome #1611
Poslednja izmena:
strasno kolko lupate.......