РУГАЊЕ ГРАЂАНИМА: НИКОЛИЋ НЕЋЕ ИСЕЛИТИ ТАДИЋА СА ДЕДИЊА!!!

Na sina si zaboravio, sramota a taman se osamostalio! :evil:

2psf0o4.jpg

Pa dobro, možda si u pravu, ali kakve sad to veze ima sa Tadićevom vilom na Dedinju?
Таквих ''тадића'' има превише на власти,није он сам.Ми видимо само њега.И кад си већ питао,има итекако везе са финансијама.Ево,док је трајал бука око избора,банке су уништавале динар.

Poslednja izmena:
Не лупетај којешта.Ова двојица немају никакве везе са финансијама,пропашће цео систем као трула крушка само зато што су идиоти који седе у банкама превише алави.

Таквих ''тадића'' има превише на власти,није он сам.Ми видимо само њега.И кад си већ питао,има итекако везе са финансијама.Ево,док је трајал бука око избора,банке су уништавале динар.

Tadija i njegova ekipa imaju veze sa finansijama, njihova rec se slusa po bankama, i to je svojevrsna mogucnost za pritiske na privrednike, ako neko nije po volji politicarima nece dobiti kredite. A da ih ima vise u pravu si, svaki mali Tadija ima svoju interesnu sferu. Kod nas se Pajtic pita kao da je Tadija. Mada, bolje upuceni tvrde da je Tadija tu medju slabijim igracima, da drugi umesto njega vuku konce i odredjuju pravila igre.

Ebiga sad... Pa imali ste izbore... Što niste menjali?...:cool:

A vi biste kao isterali iz vile coveka koji kaze da nema drugu kucu nego samo neke knjige, a pri tome vas i njegov cale od 100 godina moli da ga ne izbacite na ulicu? Gde ce vam dusa :mrgreen:

Алооооо...... брееееее......... РЕЗИДЕНЦИЈА ЈЕ РЕЗИДЕНЦИЈА ..... као и свуда у целом свету...... нека му држава додели неки трособан стан... има их на Н.Бгд., ено градио их је Мишковић........

ОВО ЈЕ СКАНДАЛОЗНО ШТО РАДИ НИКОЛИЋ........ немам речи........:dash::dash::dash:

Само нека неко извуче КОЛИКО ЈЕ КОШТАЛА ДРЖАВУ ТА РЕЗИДЕНЦИЈА..... срамота !!!!!! Лопуже једне непоправљиве...... ма нема ту промене никакве ЈЕДИНО ДА НАРОД ПОЧНЕ ДА ИХ УБИЈА...... овако не идемо никуда........тј. идемо у сопствену пропаст........

КАКО БУДЕ УРАДИО СА РЕЗИДЕНЦИЈОМ - ИСТО ТАКО ЋЕ УРАДИТИ И СА ЦЕЛОМ ДРЖАВОМ.......:evil:

Алооооо...... брееееее......... РЕЗИДЕНЦИЈА ЈЕ РЕЗИДЕНЦИЈА ..... као и свуда у целом свету...... нека му држава додели неки трособан стан... има их на Н.Бгд., ено градио их је Мишковић........

ОВО ЈЕ СКАНДАЛОЗНО ШТО РАДИ НИКОЛИЋ........ немам речи........:dash::dash::dash:

Само нека неко извуче КОЛИКО ЈЕ КОШТАЛА ДРЖАВУ ТА РЕЗИДЕНЦИЈА..... срамота !!!!!! Лопуже једне непоправљиве...... ма нема ту промене никакве ЈЕДИНО ДА НАРОД ПОЧНЕ ДА ИХ УБИЈА...... овако не идемо никуда........тј. идемо у сопствену пропаст........

КАКО БУДЕ УРАДИО СА РЕЗИДЕНЦИЈОМ - ИСТО ТАКО ЋЕ УРАДИТИ И СА ЦЕЛОМ ДРЖАВОМ.......:evil:

Ljudi da li vi kapirate, pa nije predsednik direktor Republičke direkcije za imovinu niti Skupština Srbije pa da odlučuje gde će ko da stanuje,

jedino ako nisu rešili da priznaju konačni sastav nove vlade.

Ako vam je svima koji ste glasali za Tomu ako se ovo ostvari.

Ja razumem da mu neko USTUPI vilu i na 6 meseci dok se stambeno ne snadje, ali da zivi u njoj...!?

To je vama "vasa borba" dala!

Poslednja izmena:
E bre Mitke, mnogo se ti nerviras oko ovih stvari... ti bi oduzeo vilu i Ruzici Djindjic i Zokiju Lilicu i svima ostalim "beskucnicima". Zamisli kad Tomi prestane mandat, a on uzme neku vilu na Dedinju, a istovremeno neki jadnik izgubi posao pa mu uzmu kucerak a njega, zenu i decu izbace na ulicu. Shvati da je ovo Srbija i cuvaj svoje zivce. Relax :)

E bre Mitke, mnogo se ti nerviras oko ovih stvari... ti bi oduzeo vilu i Ruzici Djindjic i Zokiju Lilicu i svima ostalim "beskucnicima". Zamisli kad Tomi prestane mandat, a on uzme neku vilu na Dedinju, a istovremeno neki jadnik izgubi posao pa mu uzmu kucerak a njega, zenu i decu izbace na ulicu. Shvati da je ovo Srbija i cuvaj svoje zivce. Relax :)

Ne mora Relax, može i na sportsku masažu da ode..., možda bi mu više prijala.

Ako vam je svima koji ste glasali za Tomu ako se ovo ostvari.

Ja razumem da mu neko USTUPI vilu i na 6 meseci dok se stambeno ne snadje, ali da zivi u njoj...!?

To je vama "vasa borba" dala!
Pazi:dok se stambeno ne snadje!

Aman ljudi,imate li malo pameti u glavi!?Bota je i dalje gazda,a ovaj je figura.Majstor Bota,uvek navrne vodu na svoju vodenicu!

Мито,па по ономе што си поставио у уводу Тома и не може да га сели,пошто о томе одлучује влада.Он може само да бира да лиће користити привилегију становања у резиденцији или не.Мени је једна друга ствар ту запала за око,наиме по оном тексту сте узима здраво за готово да је Тадић председник владе(каже се да је та резиданција или за председника државе или Владе)
Сасвим је друго питање што и после напуштања функције које ту привилегију носе ,бивши носиоци функција и њихове породице остају да живе у њима.Па колико то треба да је то Дедиње и колико резиданцијалних објеката треба да буде?

:) Izvini, malo sam ti ispravila gramatiku :)

Мито, по ономе што си поставио у уводу, Тома и не може да га сели, пошто о томе одлучује Влада. Он може само да бира, да ли ће користити привилегију становања у резиденцији или не.

Мени је једна друга ствар ту запала за око. Наиме, по оном тексту се узима здраво за готово да је Тадић председник Владе (каже се да је та резиденција или за председника државе, или Владе)

Сасвим је друго питање што и после напуштања функција које ту привилегију носе, бивши носиоци функција и њихове породице остају да живе у њима. Па колико треба да је то Дедиње и колико резиденцијалних објеката треба да буде?

Видиш, како су теби паметне ствари запале за око. :ok: Ниси ти стао на чело чопора за џабе. :)

Дакле Влада и јесте одлучила, као што си добро приметио, не само што се зна премијер већ и све остало,

а пошто је улогу потпарола Владе у овом случају имао Томислав Николић,
да ли је толико тешко увидети ко ће ту Владу да састави?

Бивши председник Србије Борис Тадић могао би, ако постане премијер, да настави да живи у резиденцији у Ужичкој улици. Новом шефу државе Томиславу Николићу, уколико одлучи да из свог стана пређе на Дедиње, Влада ће доделити на коришћење неку другу вилу из фонда државних објеката. Ово је један од сценарија расподеле будућих адреса новог председника и премијера. Јер, како нам је објашњено у Немањиној 11, нема формалних препрека да Тадић остане и даље у вили коју је користио као председник.
- Не постоје „председничке“ и „премијерске“ виле, које су резервисане за носиоце ових функција – објашњено нам је у Влади Србије. – По преузимању дужности високог функционера Влада доноси одлуку у који ће државни објекат он да се усели.

човече! толико резиденција није имала ни краљевина.

Back