Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Пусти сада Шумадију него јел ће Тома МУФТИЈИ да да место премијера ,услуга за услугу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugovi i drugarice, DS lopovi... meni je vas iskreno zao .... gotovi ste
![]()
Пусти сада Шумадију него јел ће Тома МУФТИЈИ да да место премијера ,услуга за услугу

Vi, mustafini....
Ja , zdravorazumna i dobro vidim gde smo![]()
...jok, Kale ce...
![]()
![]()
Ne,pustice Ivicu da peva kad Jorgovanka bude slavilaПусти сада Шумадију него јел ће Тома МУФТИЈИ да да место премијера ,услуга за услугу
Ај што ће то да раде....A to... dok ja skontam koja je "jedna tako mala, a tako stetna stranka"...
Dabome da su krpelji, ali male im penzije, a chiche jos uvek vitalne, bolje da kraduckaju nego da se dosadjuju...![]()

У то име...
Молим устаните и одајте почаст председнику републике Србије, господину Томиславу Николићу.
Predsednik Srbije ne daje nikome mesto premijera, on predlaze stranci koja ima najvise glasova da formira Vladu. Ukoliko nije u mogucnosti, predlaze drugu po velicini, itd.
Ljaic i Ugljanin bice u vladi sa zutima, tako da ce Muslimani iz Raske oblasti imati svoje ministre,nemoj da brigas (brigas, brigas BoTa se stara) bice za Ljaju i Sulju para![]()
Varaš se . Nisam ja ničiji . Meni samo pokondirane tikve idu na kuhrac. ToNi diploma je izabran isto kao i Ken Tetiva pre četiri godine. Ko je bio gori , pokazaće vreme. Tvoj "zdravorazum" se nije primećivao u zadnje četiri godine , osim ako podržavanje pozicije smatraš za "zdravorazum" ?!!!

Зна Дачић шта ради. Популарност СПСа је порасла иако је ушао у владу са ДСом.
Неће Дачић баш толико инсистирати на месту премијера,ценим да ће бити задовољан ако добије министарство спољних послова и задржи министарства која је СПС имао из предходне владе.А ако баш треба,одрећи ће се неког мање битног министарства.
СПС може да тражи министарства унутрашњих,спољних и министарство економије,иако је то претерано. Прави победник избора је СПС,јер од њих сада све зависи.
Ја се надам да ће избори бити поновљени,иако су шансе скоро па никакве.
Јел имаш ти некога ко је стар и болестан и ко је у пензији?
Шта то треба да се ради са пензионерима да их СТРЕЉАМО?
Па ни једна младост није вечна ако ти је неко то рекао ,дебело те зезнуо

Али Тома нешто мора да поклони МУФТИЈУ такав је ред у политици није му ваљда дао гласове на лепоту?
Дугови морају да се врате ако се не врате онда следи казна!
Tada su, u devedesetima, plastikom dorađene kalašture vrebale po splavovima; danas su dospele do Skupštine, upravnih odbora i političkih emisija; to je domet njegovog plitkog shvatanja rodne ravnopravnosti, pa i sveukupnog vrednosnog poretka koji je zagovarao i nametao.
Ne treba ih streljati naravno (mislim na ljude penzionere ne na političare).
Ali zabraniti pravo bavljenja političkim poslovima kao i pravo glasanja svima preko 65 godina.
Ne mogu babe i dede s po nogom u grobu da odlučuju ko će da vodi državu tj. da vode državu...![]()
Ne treba ih streljati naravno (mislim na ljude penzionere ne na političare).
Ali zabraniti pravo bavljenja političkim poslovima kao i pravo glasanja svima preko 65 godina.
Ne mogu babe i dede s po nogom u grobu da odlučuju ko će da vodi državu tj. da vode državu...![]()

Koliko ja znam, u Raskoj oblasti zive i Srbi, tu je Toma dobio jedva 6 000, glasova (otprilike Srba) Tadic tri puta vise, otpirlike je to taj odnos- jer Muslimana ima vise nego duplo, a ja nemam nameru da odgovaram na nebuloze, nadji drugu zrtvu!
15:46 - U Sandžaku najveći odziv i najveća podrška Tadiću
Najveći odziv birača i najveća podrška Borisu Tadiću u drugom krugu predsedničkih izbora bila je u Novom Pazaru i Sandžaku, izjavio je danas gradonačelnik tog grada i funkcioner SDP-a Meho Mahmutović.
On je na konferenciji za novinare rekao da je najveći odziv birača bio u Novom Pazaru - 59, 57 odsto i da je za Tadića glasalo 40.000 građana, a 6.000 za Tomislava Nikolića.