zene vise vole dzentlmena ili prostaka

u nedavnoj diskusiji koju je pogrenula draga forumasica o dzentlmenu i prostaku navelo me na novu temu...sta zene vole danju dzentlmena ili nocu prostaka..pitanje glasi -zene vise vole dzentlmena ili prostaka?

ukratko rečeno moj izbor je prostak sa džentlmenskim manirima
neko ko se ne ponaša po pravilima i ko nije opsednut svojim ponašanjem, ali isto tako da zna da pridrži kaput, otvori vrata i sl.

u nedavnoj diskusiji koju je pogrenula draga forumasica o dzentlmenu i prostaku navelo me na novu temu...sta zene vole danju dzentlmena ili nocu prostaka..pitanje glasi -zene vise vole dzentlmena ili prostaka?

Dok čitaju ljubavni roman na WC šolji žene obožavaju džentlmena a inače se zadovolje sa prostačinom...
Ebiga, Džentlmen eng Gentle Man - Pažljiv Muškarac, Nežan, Osetljiv, Pychkitza...

Dok čitaju ljubavni roman na WC šolji žene obožavaju džentlmena a inače se zadovolje sa prostačinom...
Ebiga, Džentlmen eng Gentle Man - Pažljiv Muškarac, Nežan, Osetljiv, Pychkitza...
Tačno. A pošto sve jurea za prostačinama, taj je kyrat i dobar karrač. Pa posle njega svi ispod nemaju nikakve šanse.
A još i počnu da ga ispravljaju i prepravljaju da je okrenut samo njoj i onda prekinu, pa joj nijedan ne valja.

Back