Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Ceki i da idete stalno na Adu i da imate rezervisanu lezaljku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da jako si duhovit, kao i obično
plus si džentlmen
žene oće polutanstvo...i jedno i drugo u jednom...pa po potrebi...
pa, d aje kulturan, fin, dobro vaspitan, naravno.
a da karra ko zver.
sta je tu lose?
...taj sam (osim karanja naravno)...
a di je u celoj priči novčanik...?
dobro, znamo - jedna je NovaLsta...al nisu sve ko ti...nažalos...meni nije nigde.
u nedavnoj diskusiji koju je pogrenula draga forumasica o dzentlmenu i prostaku navelo me na novu temu...sta zene vole danju dzentlmena ili nocu prostaka..pitanje glasi -zene vise vole dzentlmena ili prostaka?
žene oće polutanstvo...i jedno i drugo u jednom...pa po potrebi...
a da karra ko zver.
sta je tu lose?
a da karra ko zver.
sta je tu lose?
banane jagode casopis modni talijanski sa poklon torbom u njemu i jos mnogo toga
u nedavnoj diskusiji koju je pogrenula draga forumasica o dzentlmenu i prostaku navelo me na novu temu...sta zene vole danju dzentlmena ili nocu prostaka..pitanje glasi -zene vise vole dzentlmena ili prostaka?
Tačno. A pošto sve jurea za prostačinama, taj je kyrat i dobar karrač. Pa posle njega svi ispod nemaju nikakve šanse.Dok čitaju ljubavni roman na WC šolji žene obožavaju džentlmena a inače se zadovolje sa prostačinom...
Ebiga, Džentlmen eng Gentle Man - Pažljiv Muškarac, Nežan, Osetljiv, Pychkitza...
da zna da se ponasa primereno situaciji i drustvu danju a da je prostak,manijak i zivotinja u krevetu
Jel to samo u krevetu, il mora i ovako da bude takav, da bi privukao...
tako zene traze zivotnju u krevetu pa im na kraju spavaca soba bude stala aaaa