Детоксикација организма ОЗБИЉНО ПИТАЊЕ!

Evo jedan način kako da se izvrši detoksikacija organizma.
Prvo skloniti sve otrove - kafa, duvan, rafinisane proizvode i sl.
Bar 5 dana biti samo na sokovima, ali sokovima koje sami treba da pripremimo. Ovde ima raznih recepata: www.cps.org.rs/sokovi01.pdf Uz to naravno i voda. Dnevno treba popiti 1-2 litra ceđenih sokova - uglavnom od povrća, isto toliko obične vode.
Za tih 5 dana, bilo bi poželjno da se izjutra prvo popije litar mlake vode u kojoj se razmuti supena kašika morske soli i iscedi jedan limun. To popiti za nekih pola sata. Srčani i bubrežni bolesnici bi trebalo da izbace so i da piju samo mlaku vodu sa isceđenim limunom.
Kada se popije mlaka slana voda sa isceđenim limunom, nakon pola sata bilo bi dobro popiti 2,5 dl soka od isceđene jabuke u kojoj se doda (razmuti) jedna čajna kašičica drvenog uglja (drveni ugalj u prahu, ako ne, može i u tabletama koje treba samo izdrobiti) i jedna čajna kašičica samlevenog lanenog semena (zamena mogu da budu mekinje). Sok ne može dugo da stoji već se odmah pije. Treba ga piti izjutra i popodne.
Kada se završi jutranji "ritual" piju se ceđeni sokovi (poželjno od povrća) na svakih sat, sat i po vremena. Sok ne treba dugo da stoji, 10-ak minuta, piju se lagano - gutljaj po gutljaj, promumljati u ustima sa pljuvačkom i popiti.
Uz sve ovo preporučljiva je fizička aktivnost, šetnja i sl.

Takođe je dobro uraditi i klistiranje debelog creva kafom, da bi se na taj način očistila jetra - glavni filter organizma. Ako je neko zainteresovan mogu postaviti i to.

Једина добра ствар у свему овоме јесте што више не пијем кафу и цигарете сам дирастично смањила

Али увек постоје ти ризици када се врши оваква врста детосикације организма ,на жалост ја сам своју цену дебело платила.

Нигде нисам могла да нађем ништа што би указивало да може да дође до овакве упале десни и усне дупље.

Ја сам лимун и пре користила свакодневно са водом али хладном и никада нисам имала проблема
овакве врсте

Осим тога ова детоксикација ,ови састојци немају никакве витамине осим Ц витамина .

Није ни чудо што људи губе килограме када после ове детоксикације не да не желиш ,него не можеш да једеш.:(

ismejah se citajuci ...pokucaj da smiris tu upalu tecnim kiseonikom....sve sto proizvodi lekovite efekte moze da proizvede i sporedne efekte...sledeci put obrati paznju na osetljivosti karakteristicne za tvoj organizam :D

Па добро ја бар делим своје искуство које није ни мало пријатно за ОПОМЕНУ онима који желе да користе овакву врсту детоксикације организма.

Значи да се добро распитају какве су последице када користе било који прозивод или напитак.

На жалост ја нигде нисам нашла да ово може да се деси али ето очигледно да може ,сама пала сама се убила .

Једино што сам прочитала јесте да можда може да ослаби зубна глеђ али нигде о никаквој упали није било речи,ни спомена.

Isto sve i ja govorim..
I ponavljam kao papagaj...
Umerena ishrana, fizicka aktivnost, bez cigareta, alkohol u najminimalnijim kolicinama ili nikako..kofein takodje..

I onda i ne treba detoksikacija..:)

Наравно да треба детоксикација ,увек је пожељња!Специјално у ово годишње доба ради чишћења орагнизма.

Ово људи уопште није лоше не знам зашто сви кукају да је ружан овај напитак !

Сасвим је у реду и делује !

Желим да поделим са свима који желе да пробају овају детоксикацију организма ,напитак није лош ни најмање гадљив нити шта ја знам!

Само добро пазите колико алеве паприке стављате јер се ставља сасвим мало ,ја мислим да ми се мало више омакло,

Друго кафа вам неће требати ја као стари овисник о кафи након што сам попила овај напитак као да сам попила литар кафе ,тотално сам се разбудила.Вероватно се због тога користи алева паприка јер даје енергију!

Ето ,па ако ја преживим и све буде у реду можете и ви !

Пробала сам јутрос али сам повратила од једне чаше ,тако да то одпада дефинитивно !

Користим зелени чај и овај наптак и много воде ,није лоше за почетак

Мислила сам да ћу имати проблем са метоболизомом ако не конзумирам кафу са млеком али топла вода ,паприка и лимун плус зелени чај
су средили ствар .

Овако након ТРИ ДАНА свима могу да саветујем да НИКАДА не пробају овакву врсту детоксикације организма јер потпуно није здраво.

Моји десни су тотално уништени од лимуна , све и да хоћу не могу да једем још бар пар дана ,нисам сигурна да ли су само од лимуна
или од те паприке коју сам користила.

Након три дан добила сам страшне болове и упалу десни који су БУКВАЛНО изједени од киселине и паприке коју сам користила.

Нисам гладовала јер ми је лимун давао енергију итд...али мислим да ме паприка УНИШТИЛА !

Сада се мучим и испирам уста чајевима и просто НЕ ЗНАМ ШТА ДА РАДИМ !

Да ли имате неки савет како смирити упалу десни ,мени се у ствари створила упала читаве усне дупље све је ИЗЈЕДЕНО од лимуна и паприке.

Никада нисам имала оваквих проблема и зуби су ми здрави ,ово је последица паприке и лимуна мада ја више мислим паприке.

Хвала унапред!

Jako mi je zao sto si ovako prosla...
Na pocetku sam napisala da je UMERENOST najbitnija za zdravlje..
NE postoje bezbedne, brzopotezne detoksikacije...

Sto se tice upale desni i kompletne sluzokoze usne duplje...
Uzmi samo caj od kamilice..na telesnoj temperaturi...
I drzi u ustima oko 15 min 3x dnevno..

Na tako ostecenju sluzokozu od paprike i limuna, zalfija je isuvise jaka..
I nista od hemijskih sredstava..
Sluzokozi je potrebno 3-5 dana da se regenerise..

Jako mi je zao sto si ovako prosla...
Na pocetku sam napisala da je UMERENOST najbitnija za zdravlje..
NE postoje bezbedne, brzopotezne detoksikacije...

Sto se tice upale desni i kompletne sluzokoze usne duplje...
Uzmi samo caj od kamilice..na telesnoj temperaturi...
I drzi u ustima oko 15 min 3x dnevno..

Na tako ostecenju sluzokozu od paprike i limuna, zalfija je isuvise jaka..
I nista od hemijskih sredstava..
Sluzokozi je potrebno 3-5 dana da se regenerise..

Значи нећу моћи нормално да једем пет дана ,супер има да постанем анорексик:confused:

Данас сам пробала да поједем један парадајиз и нисам могла СВЕ МИ ЈЕ ГОРЕЛО У УСТИМА!

УЖАС!

Учите се на мојим грешкама!

Не смем ништа ни да пробам да једем јер ме толико боли ,уосталом шта би и могла да једем ?

Значи нећу моћи нормално да једем пет дана ,супер има да постанем анорексик:confused:

Данас сам пробала да поједем један парадајиз и нисам могла СВЕ МИ ЈЕ ГОРЕЛО У УСТИМА!

УЖАС!

Учите се на мојим грешкама!

Не смем ништа ни да пробам да једем јер ме толико боли ,уосталом шта би и могла да једем ?
Kakav paradjiz i bilo sta kiselo..
To ti je kao so na ranu..
Pokusaj da skuvas griz..i da bude dobro ispasiran i hladan..
Skuvaj supu iz kesice i uzimaj po 1 kafenu kasiku bistrog sadrzaja na svakih 5 min / ovo ti deluje kao infizija da nadoknadis eletrolite koje se izgubila povrecanjem/
Pecena jabuka pa ispasirana..

I nikada vise ovakve "sok terapije"
Vidis kako se organizam brani..:)

Kakav paradjiz i bilo sta kiselo..
To ti je kao so na ranu..
Pokusaj da skuvas griz..i da bude dobro ispasiran i hladan..
Skuvaj supu iz kesice i uzimaj po 1 kafenu kasiku bistrog sadrzaja na svakih 5 min / ovo ti deluje kao infizija da nadoknadis eletrolite koje se izgubila povrecanjem/
Pecena jabuka pa ispasirana..

I nikada vise ovakve "sok terapije"
Vidis kako se organizam brani..:)

Ма за данас сам завршила све ме боли ,него шта мислиш да ли би могла једно кувано беланце?

Супу не могу јер има увек неке зачине ,јабуку ћу да пробам .

Осим витамина Ц ни један други витамин нисам уносила ,УЖАС !

Ма за данас сам завршила све ме боли ,него шта мислиш да ли би могла једно кувано беланце?

Супу не могу јер има увек неке зачине ,јабуку ћу да пробам .

Осим витамина Ц ни један други витамин нисам уносила ,УЖАС !

Isitni belance, pa probaj...
Supa bi ti bas bila potrebna jer si izgubila elektrolite..Probaj bar par kasika..

Isitni belance, pa probaj...
Supa bi ti bas bila potrebna jer si izgubila elektrolite..Probaj bar par kasika..

Како си ме да извинеш за.ебала са оном супицом :confused:знаш ли ти колико су ми гореле десни од једне кашике
Супа бре слана ко зна шта има све у њој ,плакала сам од две кашике :( ГОРЕ ОД ПАРАДАЈИЗА!

Ја никада не једем те куповне мрље него сама правим супу од белог пилећег месе БЕЗ ЗАЧИНА !

komunistkinjo jesi probala da iscetkas zube ali ne pastom za zube nego rastvorom sode bikarbone a posle da isperes sa 3% hidrogenom ili tecnim kiseonikom ....evo recept iz knjige za upalu desni - sok od krastavaca samo ne preteruj :D...ja sam bubuljicu htela da izlecim sokom od spanaca pa popila 1/2l :sad2:

:rotf:a mogla si samo sexom

Back