Majka uhapšena jer je petogodišnju ćerku vodila na "kvarcovanje"

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.297
Amerikanka Patriša Krentsil (44) uhapšena je jer je odvela petogodišnju ćerku Anu u solarijum, a policija sumnja da je devojčica tamo pretrpela opekotine drugog stepena.

Patriša, koja je toliko preplanula da neodoljivo podseća na lik Đavola iz kultnog filma "Mi nismo Anđeli" Srđana Dragojevića, tvrdi da opekotine na devojčici nisu nastale zbog "kvarcovanje", već dok se njena ćerka igrala na suncu.


Patriša Krentsil već 10 godina posećuje solarijume i ne vidi ništa loše u tome da tamo s vremena na vreme povede i svoju petogodišnju ćerku
Otac devojčice, Rič Krentsil, rekao je En-Bi-Siju da je njegova ćerka u školi pričala drugaricama da je "s mamom otišla u solarijum", a da je taj razgovor čula učiteljica, koja je primetila opekotine od sunca i povezala ih sa odlaskom u solarijum.


Patrišina ćerka Ana je u školu došla s opekotinama, a drugaricama se hvalila da je "s mamom bila u solarijumu"
- Desio se ceo taj veliki slučaj i svi su odjednom postali uključeni, a radi se samo o tome da je napolju bilo 30 stepeni i da je ona izgorela na suncu. To je sve što se dogodilo - tvrdi mama Krentsil, koja je puštena uz kauciju od 25.000 dolara.


Solarijum koji Patriša redovno posećuje
Patriša kaže da je ona samo povela ćerku u solarijum i da devojčica nije bila u kabini za "kvarcovanje".

- Ja se "kvarcujem", ona se ne "kvarcuje". Ja sam u kabini, ona je u susednoj prostoriji. To je cela istina - tvrdi Patriša.

U Nju Džersiju, gde se ceo slučaj i dogodio, zabranjeno je deci uzrasta do 14 godina da posećuju solarijume, a onima od 14 do 17 godina je dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu roditelja.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/320103/Majka-uhapsena-jer-je-petogodisnju-cerku-vodila-na-kvarcovanje


240308_kvarc-02_f.jpg
 

Back
Top