naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
kaako sad to? pojavilo se par turskih serijica i vi se bunite i smisljate teorije zavera, a sta je sa americkim filmovima i serijama koje su oduvek i zauvek oko nas? malko ste licemerni mozda zar ne drugari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako nisu sa americkim kanalima filmovima serijama realitijima show programima i slicno?Фора је што су претерали са турским серијама.
a kako nisu sa americkim kanalima filmovima serijama realitijima show programima i slicno?
a kako nisu sa americkim kanalima filmovima serijama realitijima show programima i slicno?
o, zanimljivo opazanje, nisam razmisljao na taj nacinNase zene se mnogo pale na turske glumce a to smeta mnogima ovde...
o, zanimljivo opazanje, nisam razmisljao na taj nacin
Друго је кад гледаш серије које разумеш и без превода. Учио си тај језик у школама и навикао си се на америчке серије и филмове.
Ја на пример не могу гледати немачке филмове.
А што се тиче турака, то је већ ужас.
to je nebitno odgovaraj na temuu kulturnoПа ти си се налижио на огузааа! Хоћеш да те гузи?![]()
Сад те схватам ја![]()
to je nebitno odgovaraj na temuu kulturno
pa ti i ne znas mozda koliko je bilo temilica ovde i na jos nekim pdf protiv turske turskih serija i slicnoa ko napada turske serije? domacice?
ne ljutim se drugar moj ouyea mozda si i u pravu malko hihihiПа стекао сам такав утисак. Без љутње![]()
pa ti i ne znas mozda koliko je bilo temilica ovde i na jos nekim pdf protiv turske turskih serija i slicno
pa ima forum o filmu i to sta to ima veze sa politikom, svaka serija je cista fikcija cak i da je zasnovana delimicno na stvarnim dogadjajima, opet je predstavljena posredno i najcesce romansirano. nisam gledao te turkse pa neznam kakav je sadrzaj, ali sta god je u pitanju, svako ima izbor da prebaci na neki drugi kanal. ako mu se ne svidja.
otkud sad to?Beste bre poturice u pm!
Zatvori um na vreme da ne iscuri sve.otkud sad to?
ja sam otvorenog uma i priznajem sve narode osim jednog
sram te biloo, moras da budes otvoreniji i bices srecniji