DA LI PRETERUJEMO U NAPADU NA TURKE A VOLIMO SVE AMERICKO

zasto je oguz
IMG_3039.jpg

npr losiji od npr breda pita, pa sve su to ljudi drugari

a kako nisu sa americkim kanalima filmovima serijama realitijima show programima i slicno?

Друго је кад гледаш серије које разумеш и без превода. Учио си тај језик у школама и навикао си се на америчке серије и филмове.
Ја на пример не могу гледати немачке филмове.
А што се тиче турака, то је већ ужас.

Друго је кад гледаш серије које разумеш и без превода. Учио си тај језик у школама и навикао си се на америчке серије и филмове.
Ја на пример не могу гледати немачке филмове.
А што се тиче турака, то је већ ужас.

pa nije u tome stvar, nego utome sto se ovde turci na milion temaa po celom forumu prozivaju za svoje zlocine i kako je sramotno gledati njihove serije, zasto je onda ok gledati americke stvari
ja gledam i jedno i drugo, jer mi je um otvoren ali nismo svi ja

pa ti i ne znas mozda koliko je bilo temilica ovde i na jos nekim pdf protiv turske turskih serija i slicno

pa ima forum o filmu i to sta to ima veze sa politikom, svaka serija je cista fikcija cak i da je zasnovana delimicno na stvarnim dogadjajima, opet je predstavljena posredno i najcesce romansirano. nisam gledao te turkse pa neznam kakav je sadrzaj, ali sta god je u pitanju, svako ima izbor da prebaci na neki drugi kanal. ako mu se ne svidja.

pa ima forum o filmu i to sta to ima veze sa politikom, svaka serija je cista fikcija cak i da je zasnovana delimicno na stvarnim dogadjajima, opet je predstavljena posredno i najcesce romansirano. nisam gledao te turkse pa neznam kakav je sadrzaj, ali sta god je u pitanju, svako ima izbor da prebaci na neki drugi kanal. ako mu se ne svidja.

pa ovo nije cisto zabavno filmska temilica, narocito su se uzbudili zbog sulejmana velicanstvenog koji je zasnovan na realnim dogadjajima

Back