misteriozni i triler filmovi

• Začetnik teme Začetnik teme cole1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

koji triler film vam je najbolji?

• se7en

glasova: 1 11,1%
  • machinist

• following

• memento

glasova: 0 0,0%
  • Deja Vu

glasova: 0 0,0%
  • neki drugi

glasova: 6 66,7%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
http://www.imdb.com/title/tt0092563/

Angel_Heart.jpg

Jedan od mojih omiljenih. Nakon sto sam odgledao Shutter Island, prvo sto mi je palo na pamet bio je ovaj film.

Sjajan triler sa sjajnim Lijamom Nisonom - Taken (Oteta)...
Preporučujem stvarno ok film...

Ako može triler ali sa sci-fi elementima onda Inception (ovaj film me posle toliko godina i toliko puta pogledanih blokbustera oduvao, odličan napet film, sjajni efekti i po meni i ne treba da spada u sci-fi al' aj' sad...)...

evo jedan od filmova koji morate da pogledate.
fantasticno ostvarenje kristofera nolana takodje i njegov debi dakle film je radjen sa miko budzetom od svega 6000$ film je radjen u crno beloj tehnici.a sad malo o filmu.
dakle prica prati coveka po imenu bil pisac koji ima cudan hobi da prati ali ne kao silovatelj vec u zelji da vidi kako drugi ljudi zive takodje da bi dobio inspiraciju za roman,on se previse upusta u svoju igru i biva provaljen od jako cudne osobe po imenu cob koji mu predlaze ludu ideju.necu vise da pricam o filmu da ne bi previse odao uglavnom svako ko voli napete triler filmove ovo je film za njega

9/10

Poslednja izmena:
evo jos jednog odlicnog triler filma

identity-identitet

identity je na mene ostavio veoma jak utisak fantasticni obrti napeto do samog kraja.dakle scenarista filma(michael cooney)je napisao fantastican
scenario misteriozni triler pun napetosti iscekivanja nedozvoljavajuci gledaocima da predvidi krajnji ishod filma.
radnja filmanas vodi u motel u kom su desetoro ljudi(vozac limuzine (Džon Kjusak), TV zvezda (Rebeka de Mornej), policajac(Rej Liota) koji vodi ubicu (Džejk Bjusi), kol-gerla (Amanda Pit),
tek vencani par (Klea Duval i Vilijam Li Skot) i porodica u krizi (Džon C. Mekginli, Lejla Kenzl, Bret Lor) zatoceni zbog strasne oluje problemi pocinju kad suzan biva ubijena,
nedugo zatim i lu vise niko nikome ne moze da veruje i postavlja se pitanje ko je sledeci?necu vise da pricam o filmu vec sam dosta reko.
John Cusack je maestralno odigrao svoju ulogu.reditelj filma James Mangolde solidno uradio svoj posao ima nekoliko gresaka po pitanju ugla kamere.toliko od
mene preporucujem svima koji su ljubitelji dobrog filma da pogleadju gore pomenuti.

ocena8/10

inception sam gledao.Wild Things nisam i ako mozes da mi ukratko opises.angel heart takodje nisam gledao i ako mozes i ti malo da mi opises :D.

p.s hvala svima na predlozima

U Andjeoskom srcu Miki Rurk glumi privatnog detektiva koga unajmljuje misteriozni stranac da pronadje coveka sa kojim ovaj ima neka nezavrsena posla. Dalje ne smem da otkrivam, gledaj i uzivaj.

insom_1_.jpg

Covece... znaci, i ona Nolanova Insomnia je jos jedan rimejk. A za The Vanishing sam znao da jeste.

evo jos jednog dobrog misterioznog triler filma.
jacket(http://www.imdb.com/title/tt0366627/)

necu mnogo da otkrivam o filmu da se nebi izgubila draz gledanja istog.

opis filma

dzek komandant americkih marinaca u ratu kod persiskog zaliva biva ranjen u glavu,dzek prezivi ali je dobio amneziju.dzek stopira na autoputu i ulazi u kola mladica,nedugo zatim dzeka hapse za ubistvo da stvari budu jos gore zbog svojih trauma poslat je u bolinicu za poremecene kriminalce gde ce biti podvrgavan koji je veoma jeziv naime njega lekari stavljaju u mrtvacnicu gde provodi sate i sate u mraku.
odlicna gluma adrijana brodia 8/10.

Back