Katolicki fratri za 50 godina oteli i prodali u Spaniji preko 300.000 beba!!!!!!!!!!!

pa naravno da katolicki fratri nisu JEDINI krivi ali su KRIVI jer su deo istog zlocinackog udruzenja. a na istraznim organima je da ispitaju ko je mozak te cele operacije.

nesto mi je tesko da poverujem da medicinska sestra moze da organizuje fratra

skloniji sam da poverujem da fratar organizuje doktora i medicinsku sestru

a zašto si skloniji da poverujes da doktor ne može da organizuje fratra a fratar njega može ....mada to i nije toliko bitno ...jer su ti fratri pojedinci koji su to radili na svoju ruku a ne po diktatu crkve i to je ono na šta ja ukazujem ..... uostalom vrati se pa procitaj moj prvi post na ovu temu opet ....

Pa naljutio se Visoki ..Vlada .. a Aurora je napravila simetriju dostojnu Kardelja .. Dakle otkrili su guzicu .. a taj Visoki Vlada je bas juce kritikovao naseg Patrijarha sto se uopste usudjuje da prica o Kosovu ..

Zlocinacko udrzenje zvano RKC treba zabraniti , a njeno rukovodstvo pohapsiti ... poceti od Spanije , pa na dalje ..

Ebu ih englezi kao i obicno ....

A i Kina je u pravu - katolicku crkvu treba permanentno drzati pod policijskom kontrolom , a katolicima dopustiti osnivanje samo nacionalnih crkvi.... zabranjenih za decu ispod 16 godina ..

Da si pažljivo čitao šta sam napisao video bi da se ne ljutim što se tema poteže i da smatram da sve koji su na bilo koji način umešani u taj neverovatan zločin treba NAJSTROŽIJE KAZNITI I KRIVIČNO GONITI........

što se tiče RKC hteo sam reći da nema dokaza da je ona kao organizacija stajala iza ovog zločina već samo da su neki sveštenici to učinili ......bez dakle naredbe RKC i bez instrukcije od strane iste.....

TIME SMATRAM DA JE NASLOV TEME TENDENCIOZAN ...... jer se izdvajaju samo sveštenici a potom se daje komentar kako je RKC kriva za sve.... ja sam rekao kako su se mogli izdvojiti samo lekari pa dati zaključak kako je za sve krivo ŠPANSKO MINISTARSTVO ZDRAVLJA ........

što se RKC tiče.... smatram da ne treba gušiti katoličku religiju kao što ne treba gušiti ni pravoslavlje , islam , judaizam , budizam .... ALI TAKOĐE SMATRAM I DA JE VATIKAN PRE SVEGA KVAZIDRŽAVA PA ONDA VRH JEDNE RELIGIJE .... kada bi od mene zavisilo ...postojalo bi katoličanstvo ali VATIKAN kao država ne bi postojao ......ali od mene NE ZAVISI a ni OD VAS a ni od SRBIJE i s obzirom na moć koju vatikan ima a koja je neuporedivo veća od moći Srbije bolje je da sa njima budemo u dobrim nego u lošim odnosima.... ako je moguće ....TO NARAVNO NE ZNAČI DA SRBI TREBA DA SE ODREKNU SVOJE VERE ......

Da rezimiram ...... smatram da je tu strahotu koja se tamo dogodila forumaš Tihi na jedan podmukao način pokušao da iskoristi u svom cilju promovisanja verske netolerancije mržnje prema RKC-u pa je nešto što je užasno delo pojedinaca pokušao da stavi u krivicu RKC-u. Time se ponaša jednako kao oni koji na nas Srbe bacaju krivicu zato što su pojedinci među nama činili ratne zločine......JA NE MOGU DA PRIHVATIM NI PRVO NI DRUGO ....

Чуди ме да ниси у стању и сама да схватиш разлику. Разлика је врло једноставна - тих петнаест беба у твом линку су препродали, не украли, неки бугарски криминалци, а ових ТРИСТА ХИЉАДА је украла католичка црква, смишљено и организовано.

Дакле, католичка црква као зацртану политику има крађу деце.

Оно што јебу децу... то им вероватно није политика.

Само хоби.

A iz čega si to zaključio .....dakle šta je to iz uvodnog posta i citirane vesti ukazalo na to da je RKC organizovala krađu te dece......

molim te bi objasni pa da ih i ja odmah najoštrije iskritikujem i osudim kao što to vi činite...... za sada ja mogu samo da osudim te sveštenike koji su u tome učestvovali ali RKC ne mogu jer ne vidim vezu , ne vidim da je iz vrha RKC tim sveštenicima stigla naredba da to čine ...

Ко год брани ово ебање и отимање деце стварно треба да умре.

Да умре.

OK ...... ja smatram da samo Bog donosi odluku o tome ko će da živi a ko da umre ...ali evo ovako ...pošto sam od pojedinaca okarakterisan kao taj koji brani otimanje beba...NEKA UMREM AKO SAM IKADA POMISLIO DA TAKO NEŠTO BRANIM ......

Poslednja izmena:
Римска Црква је чинила и чини зло таквих размера да је ових 300 000 само статистичка грешка.
Римска Црква је милионе и милионе људи побила на директан и индиректан начин.

"***** која седи на многим водама", како је Бог описује у Светом писму, и која ће завладати, али ће доћи "у један дан горење њено" и сва њихова трговина и мешетарења ће пропасти.

Mila majko, ti fratri su kao specijalne SS jedinice, najgora vrsta zločinaca ???!!!
Surprise.jpg

Back