И КОНАЧНО, СВАНУО ЈЕ И ТАЈ ДАН, ПОСТАЛИ СМО КАНДИДАТ!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

popeye69

Aktivan član
Poruka
1.188
Драги форумаши, схватате ли и ви да се јутрос нисмо пробудили у оној истој Србији од јуче, јер од синоћ смо постали кандидат за кандидата за приступ у ЕУ!? Додуше има, како нам рекоше само један услов, да не кажемо ситница, треба да себи одстранимо неких 15% тела (да кажемо једну руку или ногу, на пример) али битно је да је кандидатура ту, пред нама!
Ништа више није исто као што је било, сигуран сам да и ви то сами осећате, па да поделимо утиске?
Лично, ја сам од јутрос прилично разочаран! Искрено, очекивао сам много више, на пример да сад сунце почне да излази на Западу (одакле нам стижу и све друге добре и битне ствари), да сваки дан од сад па до краја света и века буде леп и сунчан, кад оно, киша, облаци, хладно. Мислим да то није она ЕУропа о којом смо толико пуно до сад слушали. Шта ви кажете?

Драги форумаши, схватате ли и ви да се јутрос нисмо пробудили у оној истој Србији од јуче, јер од синоћ смо постали кандидат за кандидата за приступ у ЕУ!? Додуше има, како нам рекоше само један услов, да не кажемо ситница, треба да себи одстранимо неких 15% тела (да кажемо једну руку или ногу, на пример) али битно је да је кандидатура ту, пред нама!
Ништа више није исто као што је било, сигуран сам да и ви то сами осећате, па да поделимо утиске?
Лично, ја сам од јутрос прилично разочаран! Искрено, очекивао сам много више, на пример да сад сунце почне да излази на Западу (одакле нам стижу и све друге добре и битне ствари), да сваки дан од сад па до краја света и века буде леп и сунчан, кад оно, киша, облаци, хладно. Мислим да то није она ЕУропа о којом смо толико пуно до сад слушали. Шта ви кажете?

ГРЕШКА У НАСЛОВУ ТЕМЕ!!! :evil::evil::evil:

НИСМО ПОСТАЛИ КАНДИДАТ...

него смо ДОБИЛИ ПРЕПОРУКУ ДА МОЖДА 09.ДЕЦЕМБРА ПОСТАНЕМО КАНДИДАТ....

НЕ РАЗУМЕМ ЗАШТО СЕ СТАЛНО ШИРЕ ЛАЖИ...

ГРЕШКА У НАСЛОВУ ТЕМЕ!!! :evil::evil::evil:

НИСМО ПОСТАЛИ КАНДИДАТ...

него смо ДОБИЛИ ПРЕПОРУКУ ДА МОЖДА 09.ДЕЦЕМБРА ПОСТАНЕМО КАНДИДАТ....

НЕ РАЗУМЕМ ЗАШТО СЕ СТАЛНО ШИРЕ ЛАЖИ...

Па пише у коментару, кандидат за кандидата... :)

:lol:

E mozda bi valjalo ovog lika pitati sta on kaze..

Па пише у коментару, кандидат за кандидата... :)

Реаговао сам јер сам данас гледао да на свим ТВ станицама ЛАЖУ ДА СМО ПОСТАЛИ КАНДИДАТИ..... и та и таква лаж се полако увлачи и у свест и у подсвест људи...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back